Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea bine ai revenit,pupici Alexandrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Sabu_dk, eu cred ca alegerile copilului (devenit adult) trebuie respectate indiferent de ce ne-am dori noi pentru el. Il poti sfatui, il poti ajuta, dar nu-i poti impune. Eu imi doresc tare mult sa nu ajung vreo mama cu "ochelari de cal" (scuzati expresia).

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor noi tocmai ne-am intors de la masaj, am venit cu taxiul si imi povestea soferul despre lucurile pe care si le uita divesri indivizi prin masina: portofel (????), geanta, reviste, pulovere si (va vine sa credeti????!!!) bebelusi! daaaa....cica, ar fi luat o proaspata mamica de la maternitate, foarte bucuroasa cu sotul din dotare si copil in scaunel de masina. ajunsi in fata blocului pupaturi nenumarate cu familia care ii astepta, fac plata si pleaca..fara copil pai dupa 9 luni de "gravidie", o nastere si 3 zile in spital(asa, de acomodare) cum il poti uita tocmai pe el?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Andreea, bun (re)venit! Mama ce ma enervati toate cu pozele voastre de slabaturi. eu,

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

(continuare): eu =

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:

Andreea, bun (re)venit! Mama ce ma enervati toate cu pozele voastre de slabaturi. eu,

Meme de Maiu si Lulia

office, nu-ti mai face inima rea - eu inca mai am 15kg pe mine. Acum 1 luna mai aveam 12...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bine v-am (re)gasit!

Am incercat sa vad ceva poze cu bebelusii, dar nu reusesc sa intru in cont. Daca s-a schimbat parola imi puteti da un PM?

mamica de Alexandra-Bianca

Mergi la inceput

Sabina, chiar vroiam sa te intreb (scuze daca ai mai povestit) cum e la voi acolo in D cu alocatiile, indemnizatiile, concediile?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:

Meme de Maiu si Lulia

office, nu-ti mai face inima rea - eu inca mai am 15kg pe mine. Acum 1 luna mai aveam 12...

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Life in Three

Si eu ma bucuram ca am dat jos destul de bine in primele saptamani. Mai am aproape jumate de dat jos, vreo 10 kg, dar de vreo cateva zile si la mine cantarul se duce in sus

mamica de Alexandra-Bianca

Mergi la inceput

Sabina eu am discutat cu sotul meu aspectul asta,pe noi nu ne-ar deranja,e alegerea lui,parintii mei sunt convinsa ca ar reactiona la fel ca si mama ta.

Office lasa ca o sa ai timp si de dieta,fii fericita ca alaptezi.

Andreea iti trimit acum parola.

Mergi la inceput