Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

mai, deci gata, deja va invidiez.auzi la ele 6-7 ore legate.ce o fi aia.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Eu sper sa nu fie o minune de 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Scriu cu ea in brate,si e fascinata de ecranul luminos, a inlemnit uitandu-se la el,parca-i statuie dar daca o pun jos,ma stie toata Timisoara.

Lasa Ana, ca la mine n-a ajuns galagia ... sau poate nu aud din cauza lui Tudor

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Cand citesc de greutatea copiilor vostri imi este si rusine sa va spun cat are Tudor. Noi ne invartim undeva pe la 5400.

Darian are 4800...

mamica de

si andrei are 4900g. intra in cosmonautul de 50cm, de fapt de-abia

mamicile de fulgusori ... ei sa fie sanatosi, ca nu-i bai ca sunt mai 'manechine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna ziua si de la noi...

Nu am mai intrat de cateva zile, ca Nicklas a ajuns la puseul de crestere de la 12 sapt, asa ca mananca haotic, e marait, si ca sa nu adaugam ca ne supara si dintisoru'... Of, of, mai, mai... Insa noaptea inca doarme bine, si asta ma bucura.

Fistiq, ma intrebai cu ce pompez... Eu mi-am luat o pompa electrica de la Phillips - Avent ISIS IQ se numeste. Am auzit multe pareri despre ea, insa la mine functioneaza extraordinar de bine! Sunt f multumita!

Bebecris, sper sa-si revina David pana diseara.

Multumim de urarile pt Nicklas, a fost o zi exceptioonal de frumoasa, cu multe cadouri, soare afara si multe, multe zambete.

Pupam mamicile si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Scriu cu ea in brate,si e fascinata de ecranul luminos, a inlemnit uitandu-se la el,parca-i statuie dar daca o pun jos,ma stie toata Timisoara.

Lasa Ana, ca la mine n-a ajuns galagia ... sau poate nu aud din cauza lui Tudor

Eu sigur nu o aud de Julia

Sabu - deja mi-e groza de urmatorul puseu de crestere. Cel de la 6 saptamani m-a dat gata. Sfarcurile mele inca nu si-au revenit...

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

se vede ca ne cresc puii, ca au inceput sa doarma bine noaptea!

eu am timp de scris, caci Tudor se joaca pe paturica, dar nu pot sa fac altceva ca imediat maraie daca nu ma vede. Minunea de ieri cu dormitul, astazi nu s-a mai repetat. Abia a dormit de 2 ori cate 30min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna mamici,

Ne mai tineti minte? De cand nu am mai fost pe aici....nici eu nu mai stiu...de fapt in casuta noua nu am fost deloc...
As vrea sa felicit toate fostele burtici care intre timp au devenit mamici si nu am fost aici sa le urez la timpul potrivit sanatate multa si puiuti sanatosi si voinici!

Bine v-am gasit in casuta noua, sper ca ne primiti si pe noi din nou pe langa voi!

Sincer sa va spun, nu am mai apucat sa pun mana pe calculator in ultimul timp, dar nici eu nu stiu de ce....ca teoretic, in timp ce doarme bubulina as fi putut...dar de fiecare data trece asa repede timpul si deja se trezeste
In timpul in care doarme (daca doarme) incerc sa mai fac una alta prin casa si sa ma mai odihnesc cat pot. Incerc de cateva zile sa ma mobilizez si sa imi organizez timpul mai bine...sa vedem ce iese :)
Voi cum reusiti sa aveti atata energie? Dati si la mine reteta secreta :)

Despre noi ce sa spun, suntem bine, timpul trece tare repede si crestem vazand cu ochii. Raportam la aproape 3 luni 5800 gr si in proces de scapare de colici.
Laptic de la tzitzi nu avem...nu am reusit sa ne acomodam cu sanul cum trebuie, sa sugem bine...bubulina reusea in jumate de ora sa suga cateva grame...am incercat cu pompa...dar nu a fost destul. Poate trebuia sa insist mai mult...
In rest suntem bine, incepem sa interactionam cat mai mult. De vreo saptamana reusim sa adormim si altfel decat in brate la mami .

Uof, asa dor imi e sa stau la taclale cu voi aici, sper sa reusesc sa tin pasul de acum

Fug sa vad poze cu voi si bebicii vostri pana nu se trezeste Ale
Si pe noi ne puteti vedea cat am crescut aici:

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

Va pup pe toate fara exceptie de multe, multe ori si... mi-a fost taaare, taaare dor de voi

mamica de Alexandra-Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am scris un mesaj luuuunnnggg, ce se duseeee ca mi-a picat curentul.
sa vad ce-mi mai aduc aminte:
BEBECRIS - insanatosire grabnica! Din experienta mea o viroza nu trece pana nu-si face damblaua, adica vreo trei zile de febra si inca 4 de maraiala. Ma gandesc ca nu de mult ati fost in colectivitate cu cel mic - nu era nimeni virozat pe acolo cu care a intrat in contact? Si inca ceva ce mi-a atras atentia: unul din semnele ca bebelusul suge bine si e satisfacut e daca o face linistit, cu degetelele stranse in pumn :).

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Da, am fost saptamana trecuta cu el si regret enorm. Si al meu bebe cand suge la san sta cu pumnii stransi

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor noi tocmai ne-am intors de la masaj, am venit cu taxiul si imi povestea soferul despre lucurile pe care si le uita divesri indivizi prin masina: portofel (????), geanta, reviste, pulovere si (va vine sa credeti????!!!) bebelusi! daaaa....cica, ar fi luat o proaspata mamica de la maternitate, foarte bucuroasa cu sotul din dotare si copil in scaunel de masina. ajunsi in fata blocului pupaturi nenumarate cu familia care ii astepta, fac plata si pleaca..fara copil pai dupa 9 luni de "gravidie", o nastere si 3 zile in spital(asa, de acomodare) cum il poti uita tocmai pe el?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Auziti, scuze anticipat daca jignesc pe careva cu post-ul asta, insa m-am amuzat ieri pe seama mamei mele, si ce-i drept sunt curioasa cum reactioneaza altii...

Deci, ieri vb cu mama pe messenger cu webcam si de toate. Si il aproprii eu pe Nicklas de webcam sa il vada mamaia mai bine, si spune maica-mea:
Mama: "Ce frumos esti! O sa te alerge toate fetele cand vei fi mare!"
Eu - in gluma: "Sau baietii!"
Mama - ofensata: "Ehhhh... nu!"
Eu: "Da' daca o sa devina homosexual? Doar nu l-oi renega!"
Mama: "Imposibil! Nu o sa devina homo, nu are voie si o sa- inveti tu ce e bine si ce e rau! Cum sa fie homo, Doamne fereste"

Eu nu am mai continuat discutia, insa m-a surprins rau de tot acest comment al mamei mele. Asta pentru ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei e homosexual, si intotdeauna venea pe la noi acasa (cand eram in liceu si stateam cu ai mei) si stateam eu, cu el si cu maica-mea la cafele si tigari. Mergeam si la shopping cu el si cu mama. Si mama mea intotdeauna s-a purtat fantastic cu el, mie nu mi-a interzis sa ma vad cu el, vb deschis toti trei despre sexualitatea lui cu care mama parea sa fie de acord.

Insa uite ca lucrurile nu stau la fel cand e vb de nepotul ei... Pe mine, sincer, nu m-ar deranja deloc daca o sa fie homosexual sau hetero... Oricum, ce face el in dormitorul lui cand o creste e treaba lui, eu prefer sa imi canalizez energia spre lucruri mai importante, ca de ex: anti-droguri, sa invete bine, etc.

Voi v-ati gandit vreodata cum a-ti reactiona daca fata/baiatul vostru va veni intr-o zi acasa si va zice "Mami, I think I'm gay..."?

Again, scuze daca am intrecut masura cu intrebarea mea, si please dati-i cu ignore daca e jignitoare.

Mergi la inceput