Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

apropo de sarbatori eu tre sa ma apuc mai intai de curatenie...ceea ce nu am nici un chef ca tre sa fac totul singurica si dupa sa ma apuc si de decorat de craciun prin casa ....asta e cel mai special craciun .Aseara chiar vb cu sotul ca ce ii va aduce mosul la baiat, ca a fost tare cuminte

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Buna ziua si de la noi, mamici si pitici! Si bine v-am gasit in casuta noua! Nu prea avem noi timp sa scriem, dar de citit citim cat putem de des.
Am intrat ca sa dau si eu un sfat fetelor ce se confunta cu pb constipatiei! Si la noi e nasol rau de tot!
Dar la mine a functionat cu succes anansul crud - cum mancam seara, a doua zi era mult mai bine. Pt hemoroizi am incercat si eu procto-glyvenol, dar nu prea vad mari modificari, cam ca la Ionela. Insa aseara mi-a recomandat cineva - doxiproct unguent. Cica e testat si da rezultate bune! Azi imi ia si mie sotul si incerc sa vedem. Ca tare nasoale sunt durerile astea!

Sper sa depasim si acest hop si sa ne bucuram de comorile noastre micutze!

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetele!

Sanatate multa tuturor! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin momente mai grele

Dana,ne-om mai vedea si noi pana la primavara?

Pt.constipatie: dovleac copt-efect garantat!!

Edit: nu va agitati cu virgula curatenia de Craciun-daca o terminam pana la Paste,e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ionela, Botosel si fetele care mai suferiti cu contipatia. Eu am ajuns la spital pt clisma la o luna dupa nastere. Eram asa cronic constipata, ca intr-o luna am iesit afara de cateva ori si atunci foarte putin si m-am rupt foarte tare la fund. Dupa clisma am reusit sa-mi reglez tranzitul cu multa apa, compoturi, ceaiuri (ceai de musetel cu putin zahar fiert inainte in apa la mine a dat rezultate foarte bune dar am inteles ca distruge mucoasa stomacala la bebe si am renuntat sa mai beau), iaurturi activia dimineata pe stomacul gol dupa care beam o cafea si am mancat foarte multe cereale integrale cu lapte (orz, ovaz, grau) amestecam parti egale din fiecare, ciorbe, supe si paine cu seminte. Asta la mine a dat rezultat si nu mai am probleme.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Cred ca da DD si scapam de febra. Sa trezit pe la 12, a papat , nu avea decat 36,7 si acum iar somn. Si eu ii dau in completare tot Milumil 1. Bea pe zi cam 200 ml seara, ca atunci mami nu prea mai are laptic. La inceput a papat NAN 1, dar pe la o luna a inceput sa-l refuze, cum ii simtea gustul plangea si se agita. Mie dr. mi-a zis ca-i un lapte bun si eu sunt tare fericita ca a luat bine in greutate. Sper sa am cat mai mult timp laptic si sa nu marim cantitatea de PL.
Si da, cine se intoarce acum la munca primeste un stimulent de 100 ron, ca noua nu ni se aplica ordonanta de urgenta. Acum fiecare cand este dezavantajat spune ca nu-i ok, dar noi daca luam 2000 sau 3400 putem sa ne bucuram si de cei 2 anisori de stat cu copilasul.. Nu vrea sa supar pe nimeni, dar mie mi se pare ca au luat o decizie cat de cat buna, asta cu doua variante si cred ca mamele care vor fi real dezavantajate sunt cat mai putine.
Despre kk, a mea face de vreo 4-5 ori pe zi si destul de moale, nu l-am vazut niciodata mai inchegat, sa zic asa. Cand a fost spumos am incercat cu smecta si a fost bine, dar de intarit tot nu s-a intarit.Dar cred ca e bine asa cum e.
Bebecris, tare ma bucur ca sunteti ok, am citit in fiecare zi cum te-ai chinuit si am sperat ca lucrurile sa se indrepte cat mai repede.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

zoze, bine ca mi-ai amintit, ca mai am juma' de dovleac in balcon,fug sa-l bag la cuptor. Yamiiiiii!!!! It's delicious!

bebecris, ma bucur ca sunteti bine!

eu curatenie nu's cand mai vad calumea...cred ca atunci cand 'oi fi la pensie...da' si-atunci o sa stau pe banca-n parc la barfa cu babetele.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

mii,tuturor!!

Mi-e taare dor de voi,insa am intrat asa de tare in febra pregatirilor pt Craciun ca nici n-am mai deschis calc. Am imbracat casa in strai de sarbatoare,am achizitionat bradul,am facut majoritatea cumparaturilor(ca sa nu ne inghesuim zilele ce urmeaza prin magazine)..Nu stiu..am asa o stare de beatitudine-cred ca-i cel mai frumos Decembrie din viata mea

summer,chichi-ma bucur tare mult ca v-am cunoscut
Nu stiu daca v-a povestit summer cum ne-am cunoscut Eu am abordat-o s-o descos despre wrapul in care tinea o magaldeata si,in timp ce o intrebam eu una alta,imi dau seama ca e blonda,maruntica,dragutica..mazarica leat cam cu a mea..Hmm..Era summer!!
La chichi,l-am zarit pe omu-su impingand dulcetul blondin,caci chichi era cu ochii la toate cele,ramasese in spatele omului si n-o vazusem

Imi pare rau ca n-am intalnit-o pe kitti,ca-mi spusese cris ca-i pe-acolo.
Gata mutarea?Mai tranzitati Craiova pana-n sarbatori? Da-mi un semn,de ai timp

Maria
Maria are 6420g,cafenie si ochi albastri-mor de dragul ei! Ma uit la minunatiile astea mici si inca nu pot sa cred ca-s ale mele!

Inchei telegrama aici,nu inainte de a va imbratisa zdravan si a va ura sarbatori de vis in 3,4,5!!
Si las si-un micut cadou: http://www.miscarea.net/1-acum-pa8.htm

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Offf..eu am fost pe fuga la BE, ca lasasem pitica cu tati care ma suna panicat ca urla ca din gura de sarpe, asa ca am fost speedy-gonzales.
noi ne-am mutat deja, dar via tg jiu, nu prin craiova...dar trecem o data si prin craiova si te anunt

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Oramona, noi am facut vaccinul marti dimineata si pana pe la 18 nu a facut temperatura. Pe la 8 seara avea insa 38,1. I-am dat 2 ml de nurofen, pe care mai mult l-a scuipat, dar pana dimineata nu a mai avut nimic. Nu a fost cine stie ce temperatura si cred ca si la voi o sa fie bine, dar e bine sa o verifici si mai pe seara, chiar daca nu face pana atunci.
Ai mai intrebat pediatra daca e ok ca papa asa rar cum spuneai? ca si noi avem aceeasi problema - mancam putin, dar totusi crestem

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Be_one, stau numai cu mana pe ea si sper sa fie bine pana la capat. Acum parca s-a mai reglat cu mesele...sau m-am obisnuit eu.Dar cica ar fi cat se poate de ok si acesta este ritmul ei. Dar dupa al doilea puseu de crestere a inceput sa manance de la 100 la 135 ml la o masa si mesele sunt de 5 ori pe zi.Acum am avut si noi o zi numai cu 3 mese, nici macar 4 cum ai zis tu, dar incerc sa stau cat mai linistita. Sa va zic cum e ultima masa la noi, numai cu uscatorul de par in functiune, ca altfel nu papa . Si de multe ori asa adoarme .

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, fetelor!

Vad ca tot discutati de alimentatie. In afara de varza, fasole si mazare eu am mancat cam de toate. Si chiar n-am observat sa-l afecteze ceva pe Radu.

De dormit doarme de la 22-23, se trezeste pentru papa pe la 3, adoarme imediat, apoi pe la 6.30, dupa care somn pana pe la 9-9.30. Ma declar extrem de multumita pentru ca la David a fost jaleee pana pe la vreo 2 ani

Probleme foarte mari cu hemoroizii am avut si eu pe perioada sarcinii. N-as spune ca am gasit vreun leac desi am incercat cam toate unguentele de pe piata. Am fost chiar si la o clinica specializata si tot nu m-a ajutat cu nimic. Dupa nastere am scapat de dureri, dar "dumnealor" sunt tot acolo. In schimb fac tot posibilul sa nu ma constip. Cand vad ca am aceasta tendinta la mine a functionat compotul de prune, o lingurita de miere pe stomacul gol, dupa care un pahar de apa la temperatura camerei, iaurt cu tarate si multe lichide. Incercati sa renuntati pe cat posibil la branzeturi, masline, fainoase. va doresc sa scapati cat mai repede pentru ca stiu ce inseamna

toate mamicile si toti bb-ii.

Mergi la inceput