Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Dorinut, dr.Baiulescu Cristian de la Eva este medicul meu.

Roxy, eu am facut 3d la Sibiu, dr.nu m-a trimis la 3d, iar la Polisano Sibiu mi s-a facut 3d, nu a pomenit nimeni de dopller.

cristina, dar la ecografiile astea tu nu i-ai auzit inimioara lui bb bum bum bum ..? ca poate n-a pomenit de doppler, ca nici mie nu-mi zice dr vezi ca acum iti pun dopplerul..dar inimioara i-o asculta de fiecare data si masoara bataile/minut..si ii verifica si fluxurile de sange atat pe artere cat si la inimioara, creier..se vad pe ecran culori intermitente rosu/albastru...

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

burtici mai mari, luati careva calciu cu vit c??
maine dimi merg sa mai fac si eu ceva analize. aseara am repetat toxo si mai cateva analize.
urocultura si analiza de urina se face doar cu prima urina??

mami de fetita cu codite 3+ si s29

da, prima urina de dimineata de preferat..cica trebuie sa treaca cel putin 4 ore de la ultimul pipi calciu nu iau si nici n-am luat..parca se da doar in anumite cazuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

miki eu vreau sa gatesc toate alea , plus desert clatite la cuptor cu branzica si smantana , acum oi vedea eu maine de ce sunt in stare .... eu lui nick nu ii fac 2 feluri de mancare in fiecare zi, unu si bun, cateodata si desert , placinta cu mere sau branza, orez cu lapte varianta englezeasca , clatite, dar in ultima vreme nu i-am mai gatit ca indeasa in el dulciuri cumparate de la magazin ca m-am si speriat sapt trecuta , cat a fost liber , nu stiu cum a reusit de a mancat vreo 2 cutii cu prajituri si cioco si nu mai stiu ce biscuiti de i-am spus ca i le arunc sau ascund, crede el ca-s bune toate dulciurile astea asa cate mananca el ? eu cand ii fac ceva dulce evit sa ii pun prea mult zahar, desi folosesc zahar brun si el parca baga si mai mult cu cat ii atrag atentia sau ii spun , mi-e frica sa nu pateasca ceva de la atata dulce... nu spun, mananc si eu dulce, dar doamne fereste cateodata nu stiu cum reuseste si baga in el ca in spital mie mi-ar fi rau de la atata dulce

ma duc sa imi fac salata sa pap de pranz si apoi putin nani

pup fetele , vorbim mai pe seara

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

vad ca nu mai e nimeni.. eu acum am reusit sa-l culc pe vlad, am fost si in parc, f frumos si soare..
m-am intalnit cu mamici de bebici de varsta lui vlad..si ce credeti, se dadeau cu pareera de legea mamelor, ca lasa ca era prea mult doi ani, ca n-ai nevoie de atat, 1 an e suficient..ca sa vezi cum gandesc oamenii, cate rautati, s-au vazut cu sacii in caruta si acum nu le mai doare urat, urat..am fost f dezamagita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki eu mai sunt.....imi prepar salata "orizontala" a strumfului doar ca adaptata... poftelor mele

da' lunga mai e sedinta asta...

happy voi ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

una fete...acum m-am adunat si eu de pe drumuri. Dimineata am fost cu copiii la impartasit impreuna cu gradinita, apoi alergatura cu casa...ultima strigare sper..N-a iesit culoarea, am mers s-o vad, am alergat in ricostore sa mai iau doua galeti de lavaila, apoi ma intorc la casa...imi spune ca nu ajunge parchetul pe scari, si-am alergat iar pe Valea Cascadelor sa iau ce mai treuia..Le-am dus si-am revenit, am papat o salata, sfecla si ficatei si la 4.00 merg sa-mi iau aietii de la gradi.. Uff ce alergatura ...in ziua asta frumoasa as fi preferat sa ma plim, nu sa stau cu c...in masina

Lavi...eu cred ca vei avea un copilas mare...sincer, iar tu vei fi superok dupa nastere. ravo tie , nu mai asculta la ceilalti
Strumpf, ma ucur ca esti ine acum. Uite eu am o pofta neuna de salata orientala, dar mi-am facut una acum vreo luna jumate si nu mi-a placut cum mi-a iesit...deci nu ma pricep..n-o mai fac..
Anaxena, felicitari verisoarei...Dc sta pe linga tine cei avea companie prin parc!
Roxy, lasa ca vine el si patutul...luna asta e mai dificil..desi n-ar treui ca zilele de saratoare pica in weekenduri..SUcces la medic!
Ailed, ravo pt regim...hai ca mai e putin...Cum e cu kgmele? Stagnezi sau tot scazi?
Lauriciu, succes la facultate si lasa supariciul cu sotul
Cami si happy, ce va fac copilasii?
Miki, spor la invatat!!Uuuh, ce naspa treuie sa fie..cred ca m-am lenevit tare rau, n-as putea sa mai fac cursuri, scoala, facultati, mastere...Nu as putea...proail decit fortata de imprejurari...
Madutza, andreea, scrish,ally, lalely, vis, fetele!

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

vad ca nu mai e nimeni.. eu acum am reusit sa-l culc pe vlad, am fost si in parc, f frumos si soare..
m-am intalnit cu mamici de bebici de varsta lui vlad..si ce credeti, se dadeau cu pareera de legea mamelor, ca lasa ca era prea mult doi ani, ca n-ai nevoie de atat, 1 an e suficient..ca sa vezi cum gandesc oamenii, cate rautati, s-au vazut cu sacii in caruta si acum nu le mai doare urat, urat..am fost f dezamagita

Foarte urat. Dar ele de ce or fi stat acasa 2 ani, daca e prea mult? Ca nu le-a obligat nimeni. Nu-mi place sa judec, dar rau ma enerveaza femeile de genul asta. Apropo, ieri cand treceam printr-o parcare, a coborat dintr-o masina o femeie cu un copil de vreo 4 ani. Nu le-am dat atentie, dar trecand mai departe am auzit-o strigand la baietel: asa vezi, sa stergi toate masinile cu hainele, sa vezi ce pumni iti trag!!! "Sa vezi ce pumni iti trag!" - m=am tampit eu? Cum poate o mama sa spuna asa ceva unui copil? Ca sa nu va spun ca tonul m-a facut sa cred ca chiar "ii trage"...

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, mami draga. ai grja cu alergatura asta, sper ca nu ai ridicat tu galetile de lavabile...

Mergi la inceput

Am vazut si pozici de persi, mie nu mi se pare mica urticutza, sincer, e chiar ok.
Cristina_s..nu cred c at sa-ti faci griji, eu uneori ma gindesc ca e si interesul lor sa recomande cit mai multe eco si analize doar le intra lor ani in uzunar..Unii sunt genul asta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, mami draga. ai grja cu alergatura asta, sper ca nu ai ridicat tu galetile de lavabile...

Oo, nu ca avea 24 kg una
fata frumoasa!

Mergi la inceput