Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Niiingeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

La 6:35 a vemit pe lume Eva Maria avand 3450g! Buzele lui tataso si nasul meu!!! Revin cu detalii
Sunt slabita

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Felicitari Crisuletz! Bun venit pe lume Eva!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

cine are parola sa faca capitol nou?

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica[olala

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Fetelor, mie mi-e rau de mor, am racit iarasi, abia respir, abia inghit, mi s-a facut rau de la medicamente si miere, imi vine sa mor! As vrea sa nasc mai repede, sa stiu ca nu-i fac rau bebicii cu raceala asta oribila ... of of of

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, mie mi-e rau de mor, am racit iarasi, abia respir, abia inghit, mi s-a facut rau de la medicamente si miere, imi vine sa mor! As vrea sa nasc mai repede, sa stiu ca nu-i fac rau bebicii cu raceala asta oribila ... of of of

38+

groaznic... si eu m'am bucurat asa tare cand am scapat.. am bagat la greu ceai fierbinte si miere... am inteles ca poti lua paracetamol daca e mai grav... dar nu stiu sigur... sper sa'ti revi repede

AMR 5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica[olala

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Offf, Amelia ia niste oscilo. Imi pare rau, e groaznic, stiu

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas Bogdan

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Niiingeee!

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

subscriu si adaug video meu preferat in perioada asta... www.youtube.com/watch?v=L2urlriwjcg" target="_blank"> ENJOY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Bv kitty!!!! felicitari!!!!
dr tau e super dc nu ti-a facut epiziotomie la un bb de 3450 g. Ai nascut chiar cu Peltecu?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor !

Am luat de la homeogene la oscillo, paracetamol cand am simtit ca incep sa ard, plus ceaiuri toata ziua, lamaie, miere, portocale cu kilogramele, nu mai zic... sper sa-mi treaca odata ca simt ca innebunesc!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOL;UL 167

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput