Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Fetelor , va multumesc frumos pentru incurajari si pentru urari! Din pacate nu am timp sa recuperez capitolul pierdut asa ca le felicit pe Vasari si Anes si le doresc multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca.
Bebe Toma s-a nascut pe 05.12 prin cezariana cu rahi-peri, a avut 3510 g si 51 de cm, apgar 9, la ora 11.26. Deocamdata suntem ok, ne adaptam. Sunt fericita ca de azi mi-a venit si mie laptic asa cum trebuie si nu mai trebuie sa-i dau completare.
Recuperarea dupa operatie este rapida dar, ma lupt cu niste dureri de cap ingrozitoare din cauza anesteziei.Stiti vreun remediu de calmmare?
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Kitty, Lorin, Kokorinusha, nastere usoara!!!

Kitty, eu maine la pranz plec de la filantropia, poate ne vedem.:)
Anymona, noi am avut aceeasi problema la Maria. Nu a fost vorba de extirpare, ci de legarea lui din nou de catre chirurgul de la gr alexandrescu. Poate va fi si la voi la fel. :*
Beatrice, imi pare tare rau. Iti tin pumnii maine.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie
Azi-noapte pe la 1.30 am primit un mesaj tare frumos de la Ukume:

"Buna, sunt Luca si am venit pe lume ieri la 22.36. Toata lumea e bine: eu un frumos de nota 10, 3.30kg, 52 cm, mama obosita si tati fericit. Va pupam toti 3".

Felicitari, Ukume!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 37+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Hai Crisuletz!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara! M-am intors acasa nu demult, am fost cu Leon sa incaltam masina de iarna si apoi am trecut si pe la ai mei sa-i salutam si n-am ales cu un bors de peste,peste prajit si mamaliguta. Deci mancam pescareste

Kitty, a venit ziua cea mare! Iti tin pumnii, va fi ceva unic, vei vedea!

Ukume, felicitari pt puiul mic! Refacere rapida si mult laptic!

Beatrice, . E greu, imi imaginez, insa sa nu te deprimi. Vor trece toate si te vei putea bucura cum trebuie de minunea ta

Anymona, poate repozitioneaza clema pe buric si scapati fara intervntie chirurgicala (care presupune anestezie)

Eva, ia uite nasc fetele de decembrie, tu ce faci? Noah ce zice? Cum e cu zapada pe la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice imi pare rau iubita. Doamne ce ghinion, nu se poate. Iti tin pumnii.

Totusi poate nu este asta si este pur si simplu primul ciclu care seamana cu hemoragia. Dupa nasterea lui Ati la 2 luni deci f repede mi-a venit primul ciclu...groaznic iti spun, asa hemoragie n-am avut niciodata si am rezolvat-o cu medicamente date de medicul care m-a operat. Mi le-a dictat prin telefon, eram la 350 km de Bucuresti, seara fara farmacie deschisa deci abia a doua zi le-am cumparat si imediat de la administrare la cateva ore nu mai sangeram asa de tare. Dar medicul stie mai bine ce face. Te pup, iti tinem pumnii

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna seara, fetelor!!!
Hai, Crisuletz!!!! Hai, Lorin!!!!
FELICITARI VASARI, UKUME, SIUTA< ANES!!!! Sa va traiasca puii!!!!

Beatrice75 - imi pare rau ca ai probleme. Sper sa treci cu bine.
Eva - ce zice bebele tau? Nastem amandoua pe 17?

37+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
Eva, ia uite nasc fetele de decembrie, tu ce faci? Noah ce zice? Cum e cu zapada pe la voi?

Pai Noah zice ca mai sta, abia azi am facut 38 de saptamani, adica pe 10, vreau sa zic, . Asa ca e la termen, oficial. Mai e ceva vreme. Noi il asteptam.

Acum e ok in Paris, s-a topit, ieri au dat 11cm de zapada, atat, de ajuns sa paralizeze tot traficul. Bine ca nu am nascut aseara...ma teleportam la maternitate, cred.

Cum sunt puii?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 38+ cu Noah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro
Eva - ce zice bebele tau? Nastem amandoua pe 17?

37+ Roberta Maria

Gata, am schimbat semnatura, sunt la termen!!!!!

Da, pissi, ca si tine am pe 17, peste o saptamana exact, ultima ecografie si control la moasa, la 39 sapatamani, daca mai apucam Tot ce se poate pe 17, poate chiar pe 18 ca e ziua sotului meu!

Tu cum esti? Eu nu am nimic, nici macar o contractie sau ceva, doar ca dor tare oasele bazinului cand stau in picioare, parca se rup, in rest sunt ok, fara simptome, nik...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 38+ cu Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*................................................................
*.....................................................................
*......................................................
*.....................................................................
*................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 6...5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput