Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Cred ca nu am sa pot doarmi la noapte deloc,nu prea adorm eu usor de fel DAR in seara asta de emoti cred ca nu am sa mai adorm de loc Nu l-am mai vazut pe bebeloi de la 18 saptamani am asteptat ziua asta de credeam ca nu mai vine....... iupiiiiiii

Cu ajutorul lui Dumnezeu34+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bebelu, de la sensiblu ai cumparat tu absorbantele pt lohii??? azi am fost si sa vad daca au si se uitam alea la mine ca la extraterestrii.... si imi recomandau always , bella sunt speciale pt asa ceva, nu??

mami de fetita cu codite 3+ si s29

le gasesti online mai usor; sau intreaba direct de firma in farmacii ca asa cauta si ele dupa nume:natracare.
Eu asa patesc cu compresele alea cu gel albastru, vreau sa-mi cumpar unele mini si nu gasesc pe nicaieri si de fiecare data tb sa explic 5 minute cum arata ce sunt etc

37+...am intrat in 38 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

bbyasmi si gabrielaromt si eu am cautat ieri tampoane pt lohii si chilot de unica folosinta in majoritatea farmaciilor din orasul meu. Asa se uitau farmacistele ca si la masini straine. Dar am gasit la farmacia Dona un tip farmacist care a promis ca intreaba si imi da un raspuns. Am inteles ca prin farmaciile Dona se gasesc.
Nu mi-as comanda de pe net pt ca ajung cu transportul la o suma nmai mare decat as cheltui eu pe astea.

In cel mai rau caz voi mai bate hipermarketurile odata si voi verifica cu atentie rafturile.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Multumesc fetelor!! Pai nu sh daca e asa mare, 3kg, am 36s si 3 zile... stie cineva ce greutate ar trebui sa aiba acum? Numeioana, tu cate saptamani ai, sa ne comparam in bebelaci? Si oare cam cat mai ia in greutate pana la sfarsit? Ca daca e prea baban nu sh daca sa ma risc la naturel

pai ai 36 de sapt ..si daca nasti la termen ...el mai ai cam 200/250 gr pe saptamana , deci daca mai sta 4 saptamani mai ia 1 kg

vasi si eu am luat initial fara antibiograma si dupa aceea cand aam vz antibiograma luasem de pomana pt ca bacteria era rezistenta la augumentin , doamne ajuta sa fi ok tu !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Chiloti am vazut in Real si Carrefour la raionul de articole pt bebe.

Gabriela
31 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bebelu, de la sensiblu ai cumparat tu absorbantele pt lohii??? azi am fost si sa vad daca au si se uitam alea la mine ca la extraterestrii.... si imi recomandau always , bella sunt speciale pt asa ceva, nu??

Doar ce m-am intors acasa dupa ce am luat la rand vreo 10 farmacii. In majoritatea nu stiau ce vreau si recomandau din alea pentru batrani

Am gasit intr-un final la una din cele trei farmacii Dona. In una din ele nu stiau ce vreau, in cealalta mi-au zis ca nu au dar imi aduc pe comanda. In ultima am gasit, doar un pachet, cica sa mai trec ca mai aduc. Sunt tampoane speciale pt lohii, de la Natracare, 13 ROn un pachet cu 10 buc. sunt mari si arata ok, o sa-mi mai cumpar doua cutii cand mai gasesc.

Gabriela
31 saptamani Tudor

aha. pai astea le poti comanda de pe net. char aia vreau sa fac. eu cautam ce a cumparat bebelu cu 6 lei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai am o rugaminte. care v ati cumparat absorbantele de la natracare puteti sa puneti o poza va rog cu ele , sa vad cum arata unul ca vreau sa comand pe net si nu stiu daca sa comand mai multe, dc sunt ok.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

tampoane lohii si chiloti cezariana/unica folosinta se gasesc si la mothercare

imi aduc aminte ca erau ieftini

tampoane lohii am primit in maternitate
mie imi par ca alea de dinainte inventiei celor cu aripiare, mai amri si cu margini soft.
asa trebuie se fie sau au vreo smecherie?

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

doamne ce mult a-ticat am dormit eu

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

sau ce mult ai dormit tu

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput