Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Adryy, Loutzy...aratati super
Eu am luat 7 kg pana acum, chiar m am cantarit azi dimineata ca sa vad cat o sa pun cu elevitul pe care am inceput sa l iau
Missmj, bine ca poti lua ceva tratament sa scapi de dureri

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Te invidiez lucia ca ai luat doar 7 kg.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

mai fetelor,dar eu cum pot sa vad pozicile voastre?
am incercat sieu sa pun o poza,dar au rezolutie prea mare.

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Adryy, Loutzy...aratati super
Eu am luat 7 kg pana acum, chiar m am cantarit azi dimineata ca sa vad cat o sa pun cu elevitul pe care am inceput sa l iau
Missmj, bine ca poti lua ceva tratament sa scapi de dureri

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Te invidiez lucia ca ai luat doar 7 kg.

33 cu elena alexandra

pai stii cum se zice, ca cele ff slabe pun mai mult...eu la 1,65 m aveam 62 kg , deci vreo 5 in plus le aveam si nu reuseam deloc sa le dau jos desi nu sunt mancacioasa de fel...
chiar ma gandeam ca o sa devin o balenuta...
si nu pot sa zic ca m am abtinut de la ceva... dar nici n am mancat mai mult decat de obicei

32+ Eva Maria

Mergi la inceput

numeioana lasa se se faca mare. Sunt mai zdraveni parca daca sunt mai maricei.

Angie multu de compliment, dar lasa ca te cunosc eu pe tine si stiu ca nu te lasi. Esti o mamica .....wow!

Multumesc fetelor! eu m-am facut mai lata dupa cum spuneam, burta mea nu e imensa. De aceea invidez toate domnitele de pe aici care au pus doar pe burta si au decretat dub 10 kg. Dar le aratam noi kg in plus dupa ce vin bebeii. Nu mi-e frica!
Vasilanita tu ai pus 18 kg? Un pic mai am si eu pana acolo- cam 600 g deci nu te lauda ca ne-ai intrecut pe toate

Mayane te-ai abatut pe la protest? Sau te-ai dus direct la lucru?
Am vazut ca si la Cluj s-au adunat cateva mamici! pentru ele.

Eu stiu ca prenatalul se acorda de la 7 luni si 10 zile. In luna a saptea intri cu saptamana 28. O termini cand ai 32 de saptamani. De aceea medicii interpreteaza cum vor ei. Daca o iei babeste pe zile din saptamana 29 pot linistiti sa scrie concediul.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

adryiii lege romaneasca deci interpretabila, ai dreptate..
numeioana, las' sa creasca maaare bb, capu' sa-l aiba mic vorba ta

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor ma ajutati si pe mine cu noua parola, vreau sa mai pun si eu poze cu burtihanul meu de 30 de saptamani:)

Eu in 29 de sapt mi-am luat prenatalul de la medicul de fam, aveam scrisoare de la med.ginecolog.
Azi am fost sa-mi fac analizele de trim 3, maine iau rezultatele, chiar sunt curioasa cum stau cu Magneziu, caci sunt atat de irascibila in ultimul timp, imi vine sa tip si la mine

Pupa Lori burticutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

lcazangiuai pm

Angie +32

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Chiar nu ma laudam cu cele 18 kg ale mele.

Aditza am luat augmentinul fara antibiograma. Simptomele au cedat. N am de gand sa iau 7 zile cum mi a dat dr. O sa iau 5 zile si o sa repet analiza dupa 2 zile pauza.

[/quote]

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Chiar nu ma laudam cu cele 18 kg ale mele.

Aditza am luat augmentinul fara antibiograma. Simptomele au cedat. N am de gand sa iau 7 zile cum mi a dat dr. O sa iau 5 zile si o sa repet analiza dupa 2 zile pauza.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
[/quote]

Vasilasanita chiar te cred ca nu te laudai ca asa de bine stiu cum e - eu cel putin ma misc ca babuta. Ma simt mai bine sa stiu ca nu sunt singura

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

tara bebelusilor protestatari!...:) - titlu de pagina antena3 hi hi hi
protesteaza bietii bebelusi ca ii stresam noi cu prostioare

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput