Prietene la bine si la greu - 87

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI,CEZARA!! LA MULTI ANI,MATEI!!!

Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!!!

LA MULTI ANI,CUSCRA DRAGA!!! SA FII MEREU SANATOASA SI IUBITA DE CEI DRAGI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fete dragi,va multumesc din toata inima,sunteti in sufletul meu!

Am "sarbatorit" cu zambete si pupici din partea Annabellei,multa dragoste si un minunat cos de flori(si un mesaj si mai minunat) din partea iubitului meu Richard,multe urari din partea familiei,intoarcerea mamei cu un cadou superb,si nu in ultimul rand cu bunatatea si gandurile voastre frumoase!

Va invit la un pahar de Moet&Chandon si niste fructe proaspete,ca nu am pregatit nimic!

Si va doresc si voua si puiutilor vostri exact ce-mi doresc pt mine si puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am intrat doar pe fuga, sa nu va tin in suspans cu stirile.
Tocmai m-am intors de la ginecolog. Se vede sacul embrionar, insa voi merge sapt. viitoare sa auzim si inimioara. Abia astept!

Medicul meu lucreaza impreuna cu sotia sa (ca asistenta), si atat de mult s-au bucurat amandoi cand am intrat pe usa si le-am spus ca sunt insarcinata! Ei i-au dat lacrimile, pt ca stia cat ne chinuisem pana sa-l avem pe Timi. Ce sa mai zic...m-am intors super-emotionata de-acolo.

Avand in vedere istoricul nu prea fericit al sarcinilor mele, m-a sfatuit sa il intarc treptat pe Timi, diminuand zilnic cantitatea de lapte. In tot acest timp in care mai alaptez voi lua cate 3 NoSpa/zi, iar el ma va tine sub observatie indeaproape. Bineinteles, in caz de ceva modificari sau probleme, trebuie sa il sun (la orice ora) si sa ii comunic totul.
Cam atat deocamdata, ca nu am pregatit legumele si imediat se trezeste printesu.

Voi intra mai pe seara sa urez si eu cele cuvenite sarbatoritilor.

toate fetele, si multumesc din suflet pt incurajari si grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

cica s-a votat. cine e in plata acum, ramane asa. uf.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Smara ce frumossss

DECI:

Emil Boc a anuntat miercuri seara ca Executivul a adoptat ordonanta privind indemnizatia pentru mame. Principalele prevederi:
1. Pentru beneficiarii in plata a indemnizatiei, situatia actuala ramane neschimbata
2. Din 2011, sint doua optiuni pentru parinti:
- fie un an de indemnizatie cu plafon maxim de 3.400 lei;
- fie doi ani cu plafon maxim de 1.200 lei
Ministrul Muncii a anuntat ca ordonanta va produce efecte doar in cazul copiilor nascuti incepand cu data de 1 ianuarie.
UPDATE 1: Botis a anuntat ca indemnizatiile aflate in plata vor creste pina la plafonul de 75% din media veniturilor

iar pt noi nu se va mai reveni la 85% ci vom creste la 75%

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cica s-a votat. cine e in plata acum, ramane asa. uf.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Da si ptr. copii care se vor naste pana la sf. anului este valabil la fel ca la noi. Noua ordonanta se aplica numai copiilor care se nasc dupa 1 ian. 2011
Au mai venit cu ceva, cica urmare a societatii civile, varianta b, 2 ani cu plata plafon max.1200.

Sunt curioasa daca Ordonanta face referire la CIC2 continuare CIC 1, ma rog intelegeti voi

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Sal`tare!

Va scriu repede sa urez tuturor sarbatoritilor LMA!(valabilsipentru bebelusi si pentru mamele lor)...si sa zic ca am vazut-o pe Coque azi la stiri si pe Raluci...dar pe Coque am auzit-o zicand ca isi va lua concediu fara plata in cazul in care s-ar reduce perioadaconcediului maternal!

Rares e bine...la cresa e neasteptat de cuminte...

Va mai scriu...spersa nu ma scoataiarasi afarade pe forum.,,am probleme cu tasta space!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Acum am intrat in casa...ramane la fel pt noi...iar pt viitoarele mame inca o optiune....2 ani plafon 1200....bataie de joc...

Noi suntem bine, Natalia a fost mirata, nu a plans. Eu inca ...ma resimt psihic, dar suntem ok.

Smara ma bucur de vesti bune!!!!
Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Raluci tu ai scris de faza cu 75%, adica mai creste indemnizatia cu 5 procente fata de cat e acum? nu prea am inteles faza, scuze

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Raluci tu ai scris de faza cu 75%, adica mai creste indemnizatia cu 5 procente fata de cat e acum? nu prea am inteles faza, scuze

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Cica in mom. de fata este de 72,3% parca si de la 1 ian. o duc la 75% ptr. toata lumea, nici gand de 85%

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput