Prietene la bine si la greu - 87
Raspunsuri - Pagina 18
raluci_b spune:
Andre - din pacate nu putem pastra fructele, adik gustul bun dar aspectul iac, despre somn Renus avea 3 a ramas cu 2, al de dimineata 11-11.30 si pranzul. Azi doar unul de la 13-16 , iar Chiara este mortala
Ral - ma bucur ca nu este B
vazut toate pozele
Monis multumim multumim multumim
au anuntat cod galben in toata tara, deci sa NINGA zic...PAM PAM
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
gabitza35 spune:
Andre, eu cred ca e doar un episod, nu o renuntare la somn.Eu stiu ca nu se renunta asa deodata, ci in contrapartida cu lungirea celuilalt somn.Probabil era prea obosita sau o supara ceva de nu a adormit atunci.Mi s-a intamplat si mie sa ma lovesc de incapatanare la adormire. La mine rabdarea se sfarseste dupa maxim 30 min de incercari de adormire; daca vad ca nu vor si pace renunt si ii pun la joaca, asa semiadormiti sau cum sunt.Isi intra repede in ritm, dar seara culcarea e mai devreme decat de obicei.
Ieri a fost o zi nasoala atat ca masa cat si ca somn la Dragos...azi m vazut ca a iesit si dintocul nr 4, probabil asta era motivul grevei foamei si a somnului
Ca simpla nedumerire, la cat se trezeste Chiara dimineata, daca la 9.30 deja isi face un somn?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Andre, eu cred ca e doar un episod, nu o renuntare la somn.Eu stiu ca nu se renunta asa deodata, ci in contrapartida cu lungirea celuilalt somn.Probabil era prea obosita sau o supara ceva de nu a adormit atunci.Mi s-a intamplat si mie sa ma lovesc de incapatanare la adormire. La mine rabdarea se sfarseste dupa maxim 30 min de incercari de adormire; daca vad ca nu vor si pace renunt si ii pun la joaca, asa semiadormiti sau cum sunt.Isi intra repede in ritm, dar seara culcarea e mai devreme decat de obicei.Ieri a fost o zi nasoala atat ca masa cat si ca somn la Dragos...azi m vazut ca a iesit si dintocul nr 4, probabil asta era motivul grevei foamei si a somnuluiCa simpla nedumerire, la cat se trezeste Chiara dimineata, daca la 9.30 deja isi face un somn? Dragos si Eva _30.11.2009 mucosiiMultumesc Se trezeste la cel tarziu 7, daca nu la 6. Dar doarme de la cel tarziu 20.00. |
ralu_seby spune:
Si noi papam kaki, adica eu si Matei, chiar am in casa, o sa ma duc sa gust. Se gagesc in piata si Carr4, Auchan..intre 4-7 lei/kg in fctie de dimensiuni. Se aseamana cu rosiile lunguiete, sa zic, dar sunt portocalii si dulci. Noua ne plac
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
smaranditza spune:
Fetele cu laptele praf, HELP!!!
Am luat azi o cutie de Aptamil 3 (pe care scrie ca e potrivita pt dupa 12 luni). Nu gasesc insa nicaieri scris cat trebuie sa-i dizolv in cata apa. Parca Lumi era cu Aptamilul. Ma luminezi si pe mine, te rog?
Si cum se prepara laptele praf? Ca data trecuta, cand aveam virusache si am incercat sa-i fac lapte praf a fost esec total. Am pregatit de 3 ori si tot nu ne-a iesit. Cred ca trebuie ceva facultate si pt asta.
Deci, va rog: explicatii ca la prosti. Fierb apa, las sa se raceasca pana e calda dar buna de baut (sa nu il arda) sau mai mult domoala spre rece? Cu ce masor laptele praf? Inca nu am deschis punga. Este ceva de plastic in punga cu care sa masor, sau cu lingurita obisnuita? Dupa ce pun laptele praf in apa amestec zgaltaind sticla bine? Sau cum>?
A, si ce biberoane folositi? Tare mi-e teama ca n-o sa curga prin ce i-am luat eu: am luat unul cu 4 gauri de la Avent si unul din ala cu 3 pozitii de curgere, tot de la Avent. O fi bine, nu o fi? Voi de care folositi?
Daca imi raspunde careva in seara asta as incerca sa-i dau un pic inainte de culcare. Daca nu, ramane pe maine....
Va pup si multumesc anticipat pt raspunsuri.
dana n. spune:
Andre, David avea doua reprize de somn. Unul pe la 12 iar al doilea pe la 17. De cateva zile cand mergeam la nani la 12, se lua cu joaca, nu vroia sa doarma...tragea de timp pana pe la 13, 14. Asa ca a ramas cu un singur somnic, eliminandu-l singurel pe cel de-al doilea.
Fructele i le dau imediat ce le-am pregatit.
Am vazut filmuletul. Adorabila Chiara
Monis,....fara numar
Ralu_seby, felicitari ptr vestile de la pedi
Angi, sper ca sunteti mai bine...
Dankutza, este minunata Pinky ...ce amintiri frumoase va avea.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
ariadna33 spune:
smarandita, gasesti in punga o masura cu care pui 1 masura de lapte praf la 30 ml de apa, apa nu trebuie fiarta si racita daca e apa plata, doar incalzita cam la 40 grade (cat sa-l administrezi imediat) pui apa in biberon sa zicem 210 ml si peste 7 masuri lapte praf, amesteci cu ligurita pana se dizolva sau pui tetina si agiti bine cu degetul pe gaurica sa nu curga.
de biberoanele avent nu stiu, ca nu am folosit... eu am niste biberoane de 270 ml de la Dodie, cu o singura gaurica nr. 3 la tetina. sunt BPA free. tetina este ortodontica (adica un pic turtita)
Biara spune:
Smara pentru lapte praf fierbi apa si apoi pui in sticluta cantitatea de apa - cat lapte doresti sa ii faci si apoi pui linguritele rase de lapte praf (vezi ca in punga ai si o lingurita pentru masurare, se pun 3 o linguriita la 30 de ml de apa, amesteci bine si apoi lasi sa se raceasca ca sa nu il friga , si gata
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Andrecluj spune:
Smara Pe cutie scrie asa cum ti-au spus fetele. Eu niciodata nu am fiert apa, luam apa pentru bebelusi, incalzeam o cantitate mica sa dzolv pradul si restul de apa puneam la temperatura camerei. Daca mai ai nevoie de ajutor scrie ca am pastrat cutia cu cantitatile. Dana Saru mana Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dana n. spune:
Miany, am vazut pozele...Doamne ce blond frumos ati mai facut...
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)