Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
asteropipan spune:
hai, asa sa fiu rea..
sa va spun ce fac eu acum???...
BALOTEZ o mare farfurie, nu farfuriuta
, da???...cu tiramisu..tana na na
mai buna gospodina sunt...tare bun mai e...
hai, pofta buna la balit

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
asteropipan spune:
mai, nu ma luati in seama...am pus baileys la piscoturile de la tiramisu si cred ca de la ala mi se trage cheful de hlizit![]()
si ma hlizesc si eu de una singura aici, ca berbatu mi-a dat ignore
si si-a bagat curu la somn
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteropipan hai, asa sa fiu rea.. sa va spun ce fac eu acum???... BALOTEZ o mare farfurie, nu farfuriuta mai buna gospodina sunt...tare bun mai e... hai, pofta buna la balit ![]() ![]() CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA ![]() 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! http://www.flickr.com/photos/asteropipan/ |
ce nesuferita esti! acum n-o sa mai pot dormi cu gandul la tiramisuuu..uuu tau!

ma duc sa mananc o banana macar sa nu mai inghit in sec!
Ellanik - tare Geo cu caca la olita!
Si Ricky are fazele lui de mor de ras si ma topesc de dragul lui in acelasi timp dar voi scrie cu alta ocazie ca acum fug la culcare ca ma prinde ziua de maine tot pe canapea cu laptopul in brate!
Noapte buna fete dragi!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapadaPovestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
irene26 spune:
Nafi,eu fac pizza cu multe ingrediente: ceapa calita putin, ardei gras, ciuperci, pasta de tomate pt pizza, felii de rosii salam de piept de pui afumat, sau piept de pui, cascaval ras. Pizza arata ceva de genul acesta: pizza
Stanucel, multumesc!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Stefanna spune:
Salutare fetele.
In primul rand, desi traziu, LA MULTI ANI OANKA! Cred ca pe langa familia ta, un foarte frumos dar de ziua ta e prietenia Oanei(mami de ERIC).E asa de fain sa ai prieteni oameni buni si cu suflet mare.
Apoi bebicilor care au serbat de Sf Nicolae, urari intrazate... sper sa mai fe primite.
CARMEN mami de Tanya, iti doresc inttelepciuea decizie care iti da pace cu Dumnezeu si pace cu tine.Uneori e asa de greu prin viata, dar Dumnezeu vrea sa il pune la proba iubirii, sa evdem cat putem primi.Am incredere ca si tu vei fi ocrotita si familia ta.
Fetelor care mi-ati raspuns cu dintocii, va multumesc.Vad ca acum NAFTi e cu dilema lipsei de dinti... sa stai linistita locul codas la dinti il imparti cu succes cu noi.La Luca nu e nici urma de dinte.
BRIZA SI NAFTI si noi adormim leganati.Si are un somn cu totul si cu totul si cu totul catastrofal.Adoarme si zici ca nic nu=l mai trezeste.Eii, in sec cand pleci de langa el e santinela.Nu conteaza daca e zi sau noapte.Mamici care i-ati invatat in patutz singuri, sau le-ati scos mese nocturne, chiar va invidiez un pic.Cu mancatu nu am probleme, ca si Bianca a mancat noaptea pana dupa 2 ani si ceva cred,dar cu somnu is inebunita.Asta nu stie sa doarma in patut.De mic urla acolo in draci.REcunosc ca mi-a lipsit perseverenta.Insa eram rupta in doua de oboseala, ca se alimenta personaju nocturn, apoi nu dormea in crib-ul lui, si eu abia nascuta ar fi trebuit sa stau treaza toata noaptea ... ceea ce nu am fost in stare.Nu intrebati daca plodu are tata, ca el e doar decor si cersetor de iubire de la copii.O aveam pe mama, insa ea facuse o viroza nasoala, si prima luna numai de la distanta l-a vazut pe Luca. In consecinta se imparte patu cu Luca, si asta nu-i cel mai grav, da se scoala de mii de ori pe noapte, uneori papa, alteori face doar inspectie, trage cate un urlet asa de verificare a capacitaii vocale si apoi calare pe mine sa il legan nitel sa i se inchda farurile.
ASTEROPI vreau tiramisu...daca nu ar fi zapada pe strazi mi-ar da in cap sa urc la volan si sa imi cumpar.
REBIANA sporuri mari.Pupici la pui.
Ma duc sa ma uit la poze.E unul din cele mai dragi obiceiuri care imi intra in rutina de seara dupa ce dorm plozii( si sa nu ma intrebati cum de sta Luca singur... ca nu sta, e cu mama, sa simta el om acolo si sa fie sigur ca totul e ok sa nan3asca fara grija).
Va pup si sa aveti parte de o zi vesela si cald la inimioare.
babyangel spune:
'neata,
m-am trezit cu durere de gat
Off..sa vina frigul sa mai dispara din virusi...
Fete, dragi..de ce va agitati cu mancatul sau ne-mancatul noaptea? Fiecare face cum simte si cum este indrumat..asta nu inseamna ca trebuie sa faca toata lumea la fel, sau ca un doctor detine adevarul absolut si altul nu..Eu doar am raspuns la o intrebare adresata mie...
Eu mereu am fost pe principiul sa acord credit medicului care imi consulta copiii, si asa cum respect sfaturile lui cand imi sunt bolnavi copiii, asa am luat de bun si sfatul cu papatul noaptea. Plus ca nu ma vad eu facand biberoane cu lapte noaptea pana la 2 ani
Am un exemplu in familie si..nu ,multumesc!..
In schimb si Lucas a mancat din bibe pana la 6 ani...dar ziua!
Bun, haideti la cafeluta sa mai destindem atmosfera.
Anca
In asteptarea
si a 
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
ate_09 spune:
neataa!!
hop si eu cu cafeluta!
Theo inca nu a facut ochisori asa ca eu ma delectez cu cafeluta alaturi de voi si ma uit la poze...desi doar in slideshow ca altfel nu merg
Vroiam sa intreb voi ce cadouri luati sotilor si celor apropiati din familie. Sunt intr-o mare pana de idei de data asta, bine la ce gaura e si in buget au disparut si ideile
, dar macar asa simbolic..
La multe lunite iepurasuui de astazi!!

David de Erina
La multi ani Annya9!!!!

.Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!!!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
dayanara spune:
nafi esti foarte frumoasa, fara lentile! nu ca nu ti-ar sta bine, dar nu ai nevoie, de poza craciunita nu mai zic nimic
asteropi pofta buna la tiramisu
anca da, exact fiecare face cum crede pana la urma, eu oricum nu fac ce se scrie aici![]()
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Neata' si de la noi! 
Astazi am avut trezirea la 7 am
. peste noapte s-a trezit o singura data pe la 2 am, l-am luat in brate un pic si a "lesinat" la loc. vreun vis urat probabil!
BABYANGEL, ATE - multumim de cafelutza. tare buna mai este cand te trezesti cu noaptea in cap. de fapt , m-am obisnuit eu prost caci inainte cand mergeam la servici , la 7 eram in picioare caci incepeam la 8.30. dar de cand m-am mutat aici , neavand ocupatie, putin cate putin m-am lenevit si ma trezeam si la 9.30!
STEFANNA - ce imi place semnatura ta cu "closca"
multi pupici si o zi superba iti doresc si tie (sau noapte buna dupa caz
)
IRENE - maama..arata bestial pizza aia din poza! cam asa faceam si eu cand eram in facultate. cand aveam sesiune (aviz Rebiana
) ca sa ma autostimulez mi-am propus ca la fiecare examen luat sa ma autorasplatesc cu o pizza (facuta de mine). chestia e ca in toata facultatea nu am pierdut decat un examen (la contabilitate
care nu mi-a placut niciodata) asa ca va inchipuiti cate pizza am mancat eu! 
Va doresc o zi frumoasa tuturor si ne "vedem" mai tarziu!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
oanaiacovita spune:
Neata!
La multe lunite David de Erina!!!

ANNYA, LA MULTI ANI!!!!

M-ati omorat cu pizza.
Fac si eu in weekend, musai. De Tiramisu, nu mai zic.
Ello zdravana nu esti, CLAR!!!
Ami ce ai patit?
Stefana
Cand mai pui si tu poze?
Nafi tare frumusica esti.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...