Ovar/Logest/Nolicin

Ovar/Logest/Nolicin | Autor: simonadinca

Link direct la acest mesaj

Cred ca am facut o prostie...
Saptamana trecuta am fost la doctor...si, pentru ca, pe un ovar (drept) am un chist (36,8mm, structura neomogena) mi-a dat sa iau Logest.
Eu mai am o problema. Rushii vin cam la 60 de zile si am observat ca daca iau Nolicin, cinci zile dupa ei,...vin cam la 31 de zile.
Asa s-a intamplat si luna asta...Pentru ca in septembrie am luat Nolicin 5 zile (experimentul meu), vineri au venit rushii. Tot vineri am inceput sa iau Logest...Insa sambata m-am trezit umflata (nu puteam sa-mi scot verigheta de pe deget), ametita, cred ca aveam si tensiune...tremuram, capul imi zvacnea. L-am sunat pe doctor care mi-a zis sa iau nefrit si sa beau ceaiuri diuretice...Dar nu am apucat sa-i zic de toate starile...Spre seara toate simptomele s-au agravat...dureri mari de cap etc... Nu am mai luat LOgest.
Acum ma simt bine...foarte bine...daca nu pun la socoteala durerile...
Este bine, nu este bine?
Unde poate actiona Nolicinul astfel incat sa-mi regleze mie menstruatia? Se poate sa am ceva ce nu a fost diagnosticat? Trebuie sa iau neaparat anticonceptionale? Chiar nu le pot tolera...
Ma poate lamuri cineva?
Simona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

buna simona.
parerea mea este sa te adresezi unui medic! chestia asta cu nolicinul nu cred ca iti poate influenta menstruatia.
nolicinul este un antibiotic care se administreaza de obicei in cazul infectiilor urinare. eu zic sa nu mai faci experimente! pilulele regleaza ciclul menstrual, iar daca le intrerupi, degeaba le mai iei. eu am ovare polichistice, dar pilulele mi-au reglat ciclul. ai grija de tine, si vorbeste neaparat cu dr. tau!
alina

Mergi la inceput