Noul formular "DS-160" pt. viza turistica SUA?
Raspunsuri - Pagina 2
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana ...... iar fi-mea pe ala biometric. |
Pentru fata pot sa obtin ulterior, la drop box? Tu cum ai obtinut?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
viviana spune:
Crixia, Abia acum am vazut intrebarea ta.
AM avut 2 formulare completate: unul pentru mine si unul pentru fata. Pe cel pentru fata am declarat ca l-am completat eu in calitate de parinte.
La ambasada m-am prezentat doar eu. Fiind minora nu a fost nevoie si de prezenta ei.
Nefiind si ta-su a trebuit sa am o procura de la el prin care imi dadea acceptul sa ies din tara cu ea. Mi-au cerut-o.
Ei i-a dat viza pentru 5 ani (anu' trecut avea 11 ani), mie pentru 10 ani.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
CRIXIA spune:
Multumesc Viviana!
Noi avem viza si stiam ca se poate si la "drop box" pt copii, nu e nevoie sa fie copii prezenti. Credeam ca asa ai obtinut pentru copil. Multumesc again!
Cris mami de Alexia & Ana
ML spune:
Mai este cineva aici?
Imi puteti spune cum arata Affidavit of Support primit de voi?
Pe Internet am citit ca nu mai este nevoie sa fie notarizat, corect?
Doar completat, semnat si datat?
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
viviana spune:
Am avut si eu Affidavit of support.
A fost facaut la notariat in SUA.
Mie nu mi l-a cerut. Dar, eu declarasem ca ma intretin din surse proprii si am avut atasate si niste extrase de cont, pe care de asemenea nu s-a uitat.
Am uitat cum arata. Stiu ca erau 2 pagini. In prima erau trecute veniturile familiei la care urma sa locuiesc si cum ca isi asuma sa ma gazduiasca, iar pe ultima semnatura notarizata.
La vremea respectiva mi s-aspus ca notarulde acolo nu a facut altceva decat sa constate autenticitatea semnaturii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ML spune:
Iti multumesc mult, din nou, Viviana .
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)