Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mersi fetelor
Adriana, e numele ales de Dragos , nu stiu daca va ramane, insa vreau Ioana al 2 nume,
Ania e tare interesant , Ioana
Gaby, Sofia vroiam si la iulia , insa deja e invadata piata de acest nume

mie imi place Adriela, acum mai studiem piata,
tati vrea nume romanesti , e patriot

ioana, am si uitat ca Alex are salon ,luni vom merge intr-o vizita
sa fim frumosi la serbare

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

gaby poze de a ziua lui Alees
http://picasaweb.google.com/elenus82/PARTYALEES#

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao!
Am vesti proaspete Pe data de 28 decembrie ma internez si acolo raman pana nasc Pana la urma tot ciocnesc paharul de sampanie prin spital. Cred c-am eu ceva cu sarbatorile, ouale de Pasti le-am ciocnit la spital, acuma si paharul de sampanie
Faza-i ca vechea cezariana nu se prezinta foarte bine, in sensul ca sectiunea e foarte subtire si o zis dr ca nu se risca sa ma mai tina pana in ianuarie. Bb are aproape 3 kg, cand o sa nasc o sa am si eu aproape 38 de sapt implinite, deci sper sa fie totul ok. O sa-mi faca anestezistul analizele de coagulare si cand imi da ok-ul, o sa fiu operata. Macar Craciunul il petrec acasa

Acuma, am alta buba: stiti cumva unde gasesc saltelute de cocos?

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

paula, m-ai facut sa rad citind despre Stefan...bine ca ati 'scapat' cu bine in final...

elena, sa vii cu vesti bune... mie imi place mult Miruna(asa ar fi chemat-o pe fetita mea...)...Anya, Iarina,Letitia... mai sunt da nu mi le amintesc... SINCERA SA FIU NU MA DAU IN VANT DUPA NUME COMUNE, DE-ASTA NICI LA BAIETI N-AM VRUT CEVA COMUN...(DESI ACUM SUNT DESTUI ERICI PE PIATA..)..ioi scuze, acuma am vazut ca am scris cu litere mari...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eladeea, vai cati ne-au mai atacat pe noi, unii-altii, pe faza numelui lui Patrick. Pe unii nici nu vreau sa ii mai vad din cauza asta

Ma gindeam, ca atunci cind eram mica, nu existau femei cu numele Ioana, acum nu cunosc fetite mici cu numele asta. A iesit din moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!
am avut si noi azi serbare...astept sa vad dvd-ul si pozele, ca sa vad ce a facut stefan pe acolo. d-nele mi-au spus ca s-a cam rusinat si i-a fost frica de mosu'... inclin sa le cred, pt ca si la mosul de la serviciu a facut bitzuri...a stat in bratze, lipit de mine si abia a vrut sa dea mina cu el...
pina la urma a fost fericit cu ce a primit...o ferma de vacutze, cu tractor, hambar, cisterna si tot tacimul...

urmeaza mosul de acasa...unde e musai sa cumpar ceva dinozauri, ca ma innebuneste cu ei...

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena, mie imi plac: stefania, carina, carla, briana, mara, maia, sofia, anastasia, valeria...

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

VA pup si va doresc un week end de vis
daca vreti sa ne vedeti am adaugat cateva pozici noi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Felicitari pentru copilasii care au avut serbare!

GABI - Craciunita ta a fost superba si i-a stat tare bine in rosu.Felicitari pentru colinde si poezioare!

Si noi am avut serbare.Am trecut in sfarsit peste "hopul" cu frica de aglomeratie si galagie.Pot sa spun ca am un copil minunat, a spus poezia fara greseala, cu dictie perfecta (a fost de altfel laudata de educatoare).Noi am avut costume populare si desigur mi-am impulsionat bunica;am avut de toate...de la opincute, ciorapei de lana si pana la batic (o micuta Sofia Vicoveanca).Cand am timp va pun cateva fotografii sa va delectati.

ELENA - Mie imi plac tare mult numele: Daria, Alexandra, Iarina, Stefania, Ruxandra, Teodora...
Bafta multa la serbare pentru Dragos!

Mergi la inceput

ASA SUNT DE NECAJITA Iulia are temperatura mare 38,6 muci, tuse...., eu ma gandesc ca e de la dintisori, asa o mai chinuie....acum il astept pe tati sa ajunga de la tara cu D si sa mearga cu ea la urgente.....imi pusca capul

Mergi la inceput