Fetele din Germania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hi! Aici Mannheim. Oras urat: mult, muuuuuuult beton....In schimb e un oras pur comercial.Multi din imprejurimi vin la Mannheim sa cheltuie bani. Orasul e renumit pentru Uni:BWL Mannheim e cea mai tare din Germania.

Tschüss!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Rectificare!!!!!
pe pagina 2 am trecut.o pe cristina 30 la bonniste,doar din cauza de incalceala neatenta,voiam sa zic Chrystinne
iertata fie.mi boroboatza!!

cu drag,Anca si Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Hi! Aici Mannheim. Oras urat: mult, muuuuuuult beton....In schimb e un oras pur comercial.Multi din imprejurimi vin la Mannheim sa cheltuie bani. Orasul e renumit pentru Uni:BWL Mannheim e cea mai tare din Germania.

Tschüss!

Alina

Servus Alina, aici Heidelberg, aproape de Mannheim, shi da, shi eu vin la Mannheim sa-mi cheltui banii, mama lor.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo fetelor,
eu locuiesc linga München, la ctva km!
Imi place tare mult orasul,si "plaiurile" bavareze! Satele sunt minunate si natura splendida!
Am o sora in Stuttgart, imi place si Stt. "orasul viilor",cu strazi intortocheate care urca si coboara,e frumos!
Dar Münchenul e altfel, se simte un aer de "lume buna", e un oras cultural prin exceptie si are o multime de cladiri pe treptele carora canta istoria....e Wagner parca peste tot!
Pe mine ma impresioneaza Germania si imi place f. mult.....doar ca......mai trebuie sa ma adaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Da, deci nici una prin zona Ulm-ului, se pare ca m-a pierdut Dumnezeu pe aici;). Cristinacsa, daca te muti mai in sud, nu uita sa treci cu vederea Ulmul;).

Pupici romancelor nemtoaice!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

Hallo fetelor,
eu locuiesc linga München, la ctva km!
Imi place tare mult orasul,si "plaiurile" bavareze! Satele sunt minunate si natura splendida!
Am o sora in Stuttgart, imi place si Stt. "orasul viilor",cu strazi intortocheate care urca si coboara,e frumos!
Dar Münchenul e altfel, se simte un aer de "lume buna", e un oras cultural prin exceptie si are o multime de cladiri pe treptele carora canta istoria....e Wagner parca peste tot!
Pe mine ma impresioneaza Germania si imi place f. mult.....doar ca......mai trebuie sa ma adaptez

Da,ai dreptate!Frumos ai scris!
...Si iti doresc adaptare usoara,eu tocmai am sarbatorit 4 ani de locuit in Germania si nu ma simt 100%adaptata...poate pin`la pensie...

Alina

Mergi la inceput

Hallo, "Copiloi" din Mannheim, nu vrei sa avansezi la adulti?
Sotul meu zice sa te uiti pe tabela de fotbal, ghici unde sta TSV 1860 si bineninteles echipa noastra preferata Der Grosse Wunderbare FC Bayern

Mergi la inceput

Scuze pt. fonturi, am vrut sa le fac ceva mai mari dar au iesit prea, entschuldigung, acum sper sa iese bine!
Vio

Mergi la inceput

Jur ca nu mai umblu la fonturi
Multe Bussi,Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Plin de verdeata si e si Münchenul. Gasesti si aici toate natiile (printre care foarte multi romani). Nemtii de-aici nu sunt deloc reci si strainii sunt tratati cu toata consideratia.Si daca mai iau in calcul faptul ca e si mai aproape de Ro, chiar ca nu-mi vine sa ma mut de aici.Insa imi doresc foarte mult sa resesc sa vizitez Berlinul.

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Eu sint tocmai la Berlin!!!...si se pare cä nu mai este nimeni pe aici!!!
Chiar nu vä place Berlinul fetelor???...este un oras plin de verdeatä si aici gäsesti toate natiile!!!...si te simti minunat!!!...berlinezii, cu toate cä sint cunoscuti ca "berliner Schnauze"...nu sint deloc certäreti!!!...s-au obisnuit cu sträinii de atitea zeci de ani!!

Vä pupä Cami.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Ai dreptate!!!
Si eu mä oftic cä sint asa departe de Bucuresti, dar am fäcut atit de des acest drum, cä am devenit imunä!!!
Avem de aici 1.900 de km prin Austria, iar dacä o cotim pe la cehi reducem cam cu 250 Km traseul.
Acolo ai pozitie mult mai bunä, dar eu m-am obisnuit la Berlin...aici este "acasä", pentru mine!!!
Unde stau eu, este f. misto...este un cartier bun, am si un munte mic lingä casä, acoperit cu pädure, iar pe o parte este o pirtie de vreo 2Km...sä ne vezi iarna ce ne däm cu säniuta!!!...in 2 minute sintem jos, iar in ca. 15 ajungen din nou sus!!
Aläturi este strandul si planetarium si zici ca stau ca la tarä, cu toate cä stau la oras!!!...pinä in centrul Berlinului ( äla de vest, la Europa Center ), fac 10 minute cu masina.
Dacä apare vreuna pe la Berlin, sä-mi dati si mie de veste!!!

Vä pup cu drag, Cami.

Mergi la inceput