PRIETENE FARA TITLU (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, eu ma ambitionez si tot fac ceva din ea .. nu se poate domle, chiar asa ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Deea, stiu cizmele. Noi le-am luat pe astea http://www.decathlon.ro/RO/arpenaz-snow-100-152331868/
Bunicele. Barbatu-meu "econom" pana la moarte, mi-a zis ca alea cu rosu au doar scartul in plus (si culoarea). Asa ca ai mei au amandoi cizme gri. Nu mai spun ca au aproape acelasi numar la picior.
Daniela, si ai mei coopereaza si se joaca fain. Sa-l vad eu si pe ala mic cu ei si m-ash linisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, foarte faine. Sa le poarte cu placere. Sper sa reusesc sa ii cumpar si eu Dariei anul acesta, sau macar iarna aceasta Pana atunci, mi-am cumparat mie cizme din alea de cauciuc. Nu sunt asa faine ca si cele de copii, dar imi convin ca sunt scurte si se pot incalta din picioare. Eu am toate nebuniile pe balcon, si .. efectiv, nu am loc sa ma aplec la bocanci Cateodata chiar ieseam intai afara din casa, si imi legam sireturile afara Cu astea, le incalt doar cu "joc de glezne"

Eu nu m-am lasat pana nu am reusit sa fac o ulcica. Si am reusit Nu e chiar imposibil cumam crezut initial, insa, i-am facut mici ajustari. Am renuntat la uneltele cu care e dotata, si am luat unele de prin "casa", cu care am mai multa siguranta. E nevoie de mai multa inginerie si "facultate de olarie" decat credeam. Conteaza mult tehnica aplicata cu cap. As fi crezut ca e mai usor, dar ... e nevoie de multa atentie si anticipare. Pana una alta, e bine ca se poate cat de cat lucra cu ea. Sper sa ii placa si Dariei sa invete, cu toate ca mi se pare cam dificil pentru ea.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara gagici.
Cum stati cu codul galben?
La noi ploua si iar ploua , o ploaie rece si cu vantoase - cum am deschis umbrela Barbie a Dianei intr-o secunda a si intors-o vantul pe dos.La noapte probabil se transforma in lapovita ...
Pe Tudor l-a luat taica-meu pe la amiaza,numai bine am mai reusit sa fac si io una alta prin casa,ca in prezenta lui nu prea pot.
Acum astept in vizita o aradeanca ,vine cu flacaul din dotare,deci are Diana partener de joaca. Saptamana viitoare mergem si la un chef la o fetita,de fapt la acelasi chef in doua parti si zile diferite - acasa tine pentru musafirii cu bebei,iar pentru cei cu copii mai mari la Expo unde-s tobogane gonflabile.Noi cel mai probabil mergem in ambele parti,mai ales ca sta aproape.Inca nu stiu ce sa fac,sa il duc si pe Tudor la gonflabile? L-as duce doar daca ar veni si mami sau Ghita in zona,sa am baby sitter.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic.Mi-a zis Diana ca azi a venit la ei "Vali aia slaba" (asistenta medicala) imbracata in Mos Craciun si le-a zis si ca le mai da o sansa sa invete poeziile pentru serbare (se pare ca unii nu prea le stiau).Dupa "interogatoriu" am aflat ca de fapt ea n-o recunoscuse,doar ca i-a spus unul Denis dupa aia ca cine era "mosul". Si-au gasit si-alea pe cine sa costumeze in mos si femeie si slaba pe deasupra
Mai voiam sa zic o multime,dar nu ma pot concentra ... ma streseaza groaznic Diana,nu tace neam,daca nu imi cere/ma intreaba/imi arata ceva atunci fredoneaza,bombane,se invarte si se plimba cu scaunul prin casa (a si cazut nasol cu el de vreo doua ori dar tot nu pricepe sa stea locului ).Nici macar sa citesc presa nu ma pot concentra cu ea alaturi
Edit: deja ningeeeeeee !!!

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Moni, la noi nu este cod inca, da' m-a scos Razvan din letargie: face laringita . Incerc sa-l oblojesc, desi tare mi-e ca nu-mi iese si tot la urgente ajungem.
Imi bag picioarele in ea de viata, da?

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Deci a venit iarna prin tara..(sau cel putin la Monica, hai ca acum trebuie sa-i iei cizme Dianei)...cica si la noi incepand cu ora 10 se va raci...acum este destul de cald la noi. Acum pe seara am stat cu rares afara vreo ora si as mai fi stat o gramada daca nu s-ar fi plictisit fiul. Ioana era la inot. mai are de mers sambata si marti si intra in vacanta de iarna. cred ca o luna va dura...nu stiu sigur inca. Sunt tare mandra de ea, a primit super calificative de la prof. Zice ca aluneca super in apa chiar daca mai avem foarte mult de lucru si ca oricum trebuie rabdare ca ea este inca mica.
Moni parca tu intrebai ce masuri mai au copii pe la picior. Ioana poarta 29, cel putin numarul asta am luat ultima pereche de pantofi(pentru serbare cica) sunt stralucitori si roz... si masurata are 18cm. Si Rares undeva intre 26-27. cm nu stiu ca nu sta la masurat. Copii mai au putin si iau vacanta. Abia asteapta. Nu mai au chef sa se scoale si sa plece nicaieri. le place leneveala.
Bravo Deea, ma bucur ca-ti ies oalele:))
Moni, distractie placuta maine! cam stupid ca-l cheme pe mos craciun sa-i oblige pe copii ca invete poeziile. Eu nu prea sunt de acord cu constrangrea copiilor. Mie nici nu-mi convine ca Ioana la grupa mare face de fapt materie de grupa pregatitoare pentru ca educatoarea nu este in stare sa predea in paralel. Eu cred ca ar fi trebit sa faca alteva. Nu grafica!! Ma rog,,in special grafica.
Mai ai Bee pana te linistesti...mai ai vreo 2 ani. Faine cizmele alea, pacat ca nu i-a luat printesei rosii.
Eu am in vizita fetele asa ca ma relaxez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Incredibil Cristina. Iarasi??? Cand ati terminat tratamentul?? De unde stii ca va face laringita din nou?? El cand se imbonlaveste face laringita direct?? Nu face si el forme mai usoare de raceala, adica doi muci si o tuse??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Am o durere cumplita de cap, dar macar n-am ajuns la spital cu Razvan.
Aseara i-am facut nebulizari cu Dexa, i-am dat Prednison doza dubla si... fff putin starea lui s-a ameliorat, astfel ca peste noapte am dormit in patul nostru.
Acum stau la panda.
Credeti-ma, nu exagerez. Laringita asta e aiurea rau, nu doare, dar faci insuficienta respiratorie fff rapid.
Aseara am stat la telefon juma de ora cu Nelu, medicul de la Cluj care l-a operat de polipi. Nici el nu-si explica, dar am reusit sa ajungem la un acord, ca ceea ce i se intampla lui Razvan este pe fon viral, si nu alergic. Deci cea mai usoara si banala viroza (raceala gen guturai, cum ii spun eu) il termina. Ce-i de facut? Nimic, asteptat sa... creasca.

Daniela, crede-ma ca nu-mi amintesc :"doi muci si-o tuse" la Razvan, si mor de ciuda. A avut o singura data in viata lui o amigdalita urata de tot. In rest doar laringitele astea. Eu stiu sigur ca atunci cand incepe sa stranute - ceva nu va fi bine deloc . Poate par tampita (adica mult mai tampita decat sunt in realitate ) dar chiar asa stau lucrurile.
In fine... cam asta este.
Sper sa-l pun pe picioare pt. serbare. O sa ziceti ca sunt nebuna, si chiar cred ca sunt, dar imi doresc din tot sufletul sa participe.
Merg sa-l bag la o tura de aerosoli.
Sunt p'aci.

Aaaa, am uitat sa raspund Deei: am hotarat sa-l iau la pranz fiindca... ramasul la somn devenise un chin; fiindca mi-a tot bazait "mami vreau sa ma iei si pe mine la pranz ca pe alti copii"; ca sa incerc sa mai evit statul bot-in-bot cu alti copii la somn, si virozele astea... care oricum se transmit usor........,

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Buna dimineata.
CRISTINA nici nu stiu ce sa mai zic Bine ca macar nu ati ajuns la spital.Tu stii mai bine ce-i acolo,stii ca de la distanta totul pare altfel la orice ... mie una imi seamana mai mult a ceva alergic gen astm daca zici ca ar ajunge la insuficienta respiratorie.Dar cum ziceam ... eu sunt pe dinafara.Diana cand a avut ceva ce eu cred ca era laringita - se manifesta doar prin raguseala puternica,aproape ca nu mai avea deloc voce.Sau aia o fi fost faringita? Habar nu am
Si ai mei sunt cam raciti amandoi de vreo 3 zile,tusesc incarcat dar destul de rar si Tudor mai a avut si ceva mucisori.Un fel de bronsita deci.Din astea cu tuse/muci ai mei fac tare rar si le duc pe picioare.Rar fac si febra si e mica spre medie.La Diana echivalentul laringitei lui Razvan e amigdalita aia fara niciun simptom in afara de febra 39+ cand e musai antibioticul
DANIELA deci si Ioana face mofturi ca nu vrea la inot? Eu zic sa nu lasi dupa ea (daca poti,ca io la a mea cu ce temperament are,nu pot ) fiindca e clar ca e extrem de talentata ! Ar fi chiar pacat sa nu faca inot de performanta!

Cat despre zapada de aseara ... care zapada? S-a topit , apoi a inghetat peste noapte de s-a facut polei,iar acum i-ar s-a topit ca e soare.

Mergi la inceput