PRIETENE FARA TITLU (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Lili, da cu mai multa tamaie, ca aici nu prea a ajuns

Stiti, eu ma gandesc adeseori la voi si atunci cand nu scriu. Cateodata reusesc sa imi impartasesc si in scris ideile, cateodata ma abtin, cateodata chiar nu reusesc din cauza treburilor. Si in aceste clipe, nu imi iese din cap motivul pentru care a fost creat acest subiect. Poate va mai amintiti si voi despre discutiile cu cartile cu primele cuvinte nepotrivite pentru copii sub 3 ani, si altele asemenea. Iaca s-a ajuns la o situatie similara pe o alta tema si cu un alt personaj, eu. Atunci am solidarizat cu Moni, acum ma simt in pielea ei. E inutil sa zic mai mult... Asta e viata, nu ?

Nu consider ca sunt nimicuri. Prietenia nu este un nimic, chiar si cea virtuala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA ca sa iti treaca senzatia ca esti neinteleasa. Cred ca fiecare s-a simtit neinteleasa cel putin odata,asa ca nu te mai necaji.Nu suntem la fel si e normal sa fim asa.
DENISA si asteptam povesti despre concert.Am vazut pozele noi! Si filmele vechi inca odata - Diana a fost incantata de cum canta Emma,iar Tudor s-a apucat sa si danseze

Io tocmai i-am comandat Dianei niste colanti - o gramada de bani pe nimic ,ca pana acum am tot evitat sa ii iau asa ceva ca e slabanoaga rau si arata ca naiba,dar te pui cu moda? Toate fetele la gradi au colanti,si ea nu? Nu se poate Da' faza e ca azi a auzit-o Ghita pe o fetita zicandu-i maica-sii ca vrea sa vina si ea in rochie precum Diana (azi avea un sarafan - adica s-a dus in salopeta de schi si acolo s-a schimbat). Pe maine iar i-am pregatit un sarafan de blugi,dar dimineata cred ca ii dau iar salopeta de schi pe ea,ca s-a racit tare.In plus maine la 10 sunt asteptati cu colinda la mami la magazin,am in plan sa fug si eu pana acolo sa ii filmez.Sper sa imi iasa,ca am dimineata incarcata - mers cu Diana la gradi,apoi la analize,apoi urc sa imi beau cafeaua cu o prietena,dupa care fuga la magazin sa filmez trupa.
Aaaa si ce-am uitat sa va zic,o faza cam cum povestea Daniela de fetele de la gradinita Ioanei,cu majoretele parca.Eu i-am luat Dianei haine de toate culorile si tot glumesc pe seama fetelor de la ei de la gradi ca-s toate numai in roz sau mov Si ea are tendinta sa prefere asa culori,iar azi m-am prins de ce.Pai cica daca nu se imbraca in roz,ii striga fetele ca nu o primesc in echipa lor roz Iar daca are ceva roz pe ea,atunci ii zic ca "si Diana e la ele in echipa".Is duuuuse rau fetele astea
Eu chiar i-am aratat Dianei poze cu fotomodele,manechine sa se convinga ca "doamnele" elegante poarta toate culorile
DEEA dupa cum vezi lupta grea sa se integreze fata in societatea asta Nu esti ca ele,esti lasat pe dinafara! De la o simpla haina roz lipsa
Noapte buna,mai continui maine ca inca-s ametita cat cuprinde.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Haideti la un capuccino!
Sa ne bucuram ca suntem impreuna chiar si virtual.

DEEA Uff... Sper sa nu te superi si sa dispari in ..zapada aia alba si frumoasa de la voi.
Eu am renuntat de ceva vreme sa mai duc discutii in contradictoriu cu cineva.. imi spun parerea odata si gata nu mai insist pe subiect si nici nu mai am pretentia sa mi se dea dreptate si nici nu-mi mai consum energia sa conving pe cineva ca ceea ce consider bun pt mine este de neclintit.
Si eu am avut de suferit din cauza ca insistam prea mult pe anumite subiecte din dorinta de a-i ajuta/sfatui pe cei din jur... si nu de putine ori am ramas cu ochii in soare .
In ceea ce priveste copii si societatea pe care ei o frecventeaza la gradinita de exemplu , nu m-am trezit inca nici eu la realitateam impresia ca toti copii sunt ca al meu..fara rautati, fara sicanari ... usor , usor mai deschid cate un ochi si vad ca nu-i totul numai "roz". De exemplu de Nicolas mi-a zis educatoarea ca s-a cam obraznicit ca face anumite zgomote din senin si ii instiga si pe cei de la masa cu care sta, ba ca lalaie cantecelele desi le stie da' face intentionat sa-i incurce pe ceilalti. Mi-a mai zis ca se "antreneaza" cu un baietel de care stiu si de la Nicolas ca e "rau". Acum nu stiu eu exact ce face acolo si cat de grava e influenta aluia... daca o fi vreo infuenta...Probabil ca voi afla cumva pana la urma... sa-l trag subtil de limba pe Nicolas

Asa... ca am pierdut sirul... pt ca ma "hartuieste" asta micu' ...

MONI - da' cunosc.... bleu nu e culoare de fetita (zice Maria); asta e roz...de fetita(zice Nicolas).
Adevarul e ca si Maria intr-o vreme nu vroia decat roz sa poarte... daca si ma-sa (nebuna) ii tot lua haine doar roz/mov... . I-am zis sa-i faca garderoba si cu protocaliu-galben, bleu...etc... si mi se plangea ca nu are incaltari pt fiecare culoare.
Eh mai bine la baieti ca merge orice cu... orice.

Gata... ma intorc la ale mele...Piua

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, toate medicamentele de genul celor pe care le iei tu, modifica toata hemoleucograma. Stiu de la tata, care traieste de ani buni cu o boala incurabila si citostatice. La toate astea se face un raport risc/beneficiu si se actioneaza in consecinta. Toate dau probleme pe toate partile: ficat, "sange". TAta e in tratament de 7 ani, el are o forma de politrombocitoza esentiala (prea multe trombocite si de aici trombi, accidente vasculare tranzitorii si alte probleme). Tratamentul pe care il face poate da secundar leucemie de diverse forme, probleme la ficat. Dar nu e cazul, momentan. Asa ca fii optimista si gandeste-te ca o sa treaca! Sunt sigura ca va trece. Ufffff, cu menstruatia abundenta, intreaba-ma pe mine! Dar la mine e vorba de o alta boala "incurabila genetica", o deficienta de factor de coagulare nu stiu cat....... Pe care probabil o avea si mama si vreo bunica, stramoasa etc. SI ce? 8 zile, traiesc cu superultra extern+ super ultra intern ca sa pot iesi din casa. Si da, e mai rau dupa nasteri. Si astea-s minorele probleme, sunt altele la care refuz sa ma gandesc pana or da semne ca trebuie sa le bag in seama. Stiu in fiecare moment ca nu am probleme fata de altii. Voiam sa spun ca atitudinea ta sigur te ajuta.
Deea, educatia "nestiintifica" e exact cea care priveste valorile si raportarea ta la ele. Adica: daca educatoarea favorizeaza un copil din motivele spuse de tine, trebuie sa stii asta, chiar daca tu esti cel favorizat si trebuie sa stii ca nu e corect. Sau sa invete sa nu discrimineze alti oameni pe nici un fel de criterii: tigan, gras, prost,sarac. Am oroare de chestii astea. Si cu riscul de a ma repeta nu pentru toti scoala inseamna: stat in banca, facut lectii si vanat note, iar in pauza imbranceli. Si legat STRICT de asta am scris ca felul in care privesti tu scoala nu-i ok (da, evident parerea mea subiectiva).
Eu sincer am avut pe ici pe colo niste profesori exceptionali care mi-au schimbat viata cu totul. SI pe a mea si pe a altora. Si cand zic schimbat, ma gandesc la "modelat, deschis mintea". Asta e marea problema a scolii la noi, acum: nu incurajeaza creeativitatea si nu pune suficiente probleme practice. Si creeativ poti fi in orice domeniu, nu numai in cele artistice. O alta problema mare ar fi faptul ca scoala nu "creste" oameni care sa actioneze independent, autonom si de aici gandirea paguboasa a adultilor: "sa mi se dea, sa mi se faca, sa ma invetze, sa-mi arate".
Restul lucrurilor, au fost spuse la nervi.. Nu sunt niciodata irascibila cand sunt indiferenta si niciodata cu oameni straini.
Sorry, treaba, plec.

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici.
Am fost sa filmez "gradinarii" in actiune.M-am distrat grozav.Dupa ce au iesit de la ai mei din magazin,au intrat si in piata - aflata chiar alaturi - ca e vanzatoare acolo mama unui baietel si sa o colinde si pe ea.Buna afacere cu piata,nu e proasta deloc doamna lor Au trebuit sa colinde pe o multime ca mereu sareau unii sau altii cu cate ceva pentru copii - ba o punga cu clementine,ba una cu mere ... Au plecat doamnele cu sacosele pline de-acolo.Copiii aveau in manute pachetelele de la mami si in buzunare unii aveau si ceva maruntis ca au mai sarit babutele din zona sa le dea si bani Oricum tare incantati au fost cu totii si colindatorii de cadourile primite si colindatii nu mai zic !
Am o gramada de filmulete si poze, ma pun sa selectez cateva sa pun si in drop.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Colindatorii:
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-12-15/10:14:24
Saracii mai spre final nu mai aveau nici suflu ca si la mami la magazin i-a pus doamna de au cantat nu mai putin de 6 cantece.Pe urma in piata nu mai zic

Mergi la inceput

Ei si legat de jucarii,pe Tudor l-am aranjat cu o jucarie beton ce sigur va fi pe placul lui:
http://www.youtube.com/watch?v=I4VdHj85jDI&feature=related
In magazine e in jur de 200 lei una,dar am gasit la una in bazar la 100 lei si am negociat-o la 60 lei .
Mami e dupa marfa cu frate-meu si tocmai mi-a telefonat ca vrea sa ii ia aspirator Dianei - se pare ca si ei i-a zis ca vrea aspirator,asa ca am zis sa ii ia,nu de alta dar daca tot s-a intalnit cu mosul in lift si i-a zis live ce vrea ... ar fi jenant sa nu ii aduca fix aia (ce bloc si pe noi sa bantuie mos Craciun cu liftul nu? )
Io am ramas cu gandul la mandala aia magnetica (mai ales ca am citit ca ar avea efect linistitor) , dar nu cred ca ma mai tine bugetul acum sa i-o iau si cred ca nici de ziua ei , dar daca nu reusesc, de iepuras tot i-as lua-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moni e marfa "suflanta" aia de bile. Eu o mai am ...ramasa de la Nicolas. Cred ca are ea o problema... nu cred ca mai functioneaza totul perfect da' vad eu...ce-i cu ea ca am uitat. Dar daca am pus-o bine sigur mai e buna de ceva. Lui Nicolas i-a placut f. tare s-a jucat cu ea f mult si era f amuzat.

Merg sa vad colindatorii si apoi dau o fuga pana la buticu' din sat sa iau niste bomboane pt ingrijitoarele de la gradi desi am contribuit cu bani pt "protocol"... acu' n-oi saraci cu 10-20 lei. Sunt curioasa sa vad cum a impartit tanti casiera de la grupa bugetul..Am niste nervi pe ea ca am tot intrebat-o ce a luat, cum a organizat plicurile si nu am primit nici un raspuns.

Piua

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI da e super aia,nu mai tin minte la cine am vazut si live mai demult,parca la Tibi lui Anasebe.Sigur ii va placea lui Tudor ca s-a distrat grozav cand a vazut filmuletele cu ea,tot intindea mana sa le prinda el.
Apropo de asta,intr-o zi cand rasfoiam cu el cartea Primele 750 de cuvinte,la alimente am ajuns la o poza cu o ciocolata.Cand i-am zis ca aia e ciocolata,a pus degetul pe ea dupa care l-a bagat in gura si ... l-a lins Numa' ca nu era dulce

Revin numai sa il adorm pe strumfulici.

Mergi la inceput

Na am scos si analizele,sunt cat de cat ok inca trombocitele , dar la limita de jos : 160 normalul fiind 150-400.Inainte de tratament eu le aveam super ok,in jur de 240.Deci va trebui sa ma toot "monitorizez" luna de luna.
Uf ca pispirel a evadat din pat,eu credeam ca a adormit si cand colo el bantuie
Revin.

Mergi la inceput