Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simomiha81 spune:

Buna fetelor,

In primul rand, Stefania, imi pare nespus de rau ce vi se intampla, sper sa aveti puterea si intelepciunea sa luati cea mai buna decizie...
Apoi, ma primiti si pe mine?
Ma numesc Simona sunt o fericita mamica de fetita - Diana - de aproape 5 ani si o mandra posesoare de burtica de bietel de 19 sapamani.
Datele mele sunt:
UM:28.07.2010
DPN: 04.05.2011
Voi naste la Elias prin cezariana cu dr. Cristian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Draga Stefania, m-am facut pielea gainii citind mesajul tau. E greu intr-o asemenea situatie, dar daca fetita e bine nu are nimik? Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia inteleapta ca nu vei mai putea da timpul inapoi niciodata.
prietenei mele, cand s-a nascut copilul i-au spus ca are hidroencefalie...iar acum dupa 8 luni s-a contatat ca nu e nimik, excesul de lichid s-a retras :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Stefania, am incremenit citind mesajele tale...
As vrea sa-ti spun sa fii puternica si sa te rogi la DD sa-ti dea gandul cel mai bun in aceasta situatie. E cumplit sa treci prin asa ceva!...
Daca te putem ajuta cu ceva, suntem aici!

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna Stefania,

Imi dau rar cu parerea despre una si alta, dar in ce te priveste pe tine, imi permit sa-ti spun si eu parerea mea.Avand in vedere rezultatul de la amnio eu zic sa faci intreruperea de sarcina, ca vb ta "nu o poti condamna la o astfel de viata", suna foarte dur....dar parerera mea asta este, eu as face la fel. poate o sa-ti iasa bine celelalte teste si alegi sa nu faci intreruperea...si daca ceva nu e calculat bine....oare cum o sa fie atunci, daca acum e greu? tocmai de asta facem aceste teste, ca sa vedem daca copilul nostru se naste sanatos.
imi pare foarte rau pentru rezultate, dar cumva ma bucur ca ai putut vedea din timp ca este o problema si sa poti face ceva cat inca mai poti. Tot ce iti trebuie este multa putere, dar eu zic ca faci lucrul cel mai bun.

Oana

my baby 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Stefania imi pare sincer rau. Nu stiu ce sa iti spun, cum sa te incurajez sau macar o vorba buna.. e greu.. nici macar nu vreau sa ma gandesc ce as fi facut sa fiu eu in locul tau..
Cred ca pana la urma cel mai bine ar fi sa va impacati cu decizia luat, indiferent care este aceasta. Iar tie multa putere si mult mult curaj sa mergi mai departe.
Te imbratisez cu mare drag!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna venit fetelor noi si multa sanatate celor care ati racit.
Noi azi am repetat din nou testul quick si APTT-ul. Totul este ca la carte.
Valentina am inceput sa calc pe urmele tale :)) .. ptr ca nu mai am rabdare pana in data de 20 maine la 14 am programare la eco.
Va imbratisez pe toat!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

buna fetelor noi

ma bucur ca a mai venit o "burtica" din TM credeam ca eu sunt singura gravida din TM. La ce dr esti Anda, unde vei naste?
kg in plus ma mentin la 4-5 pana acum
si despre nume, va fi IGOR, a fost ales de mult :), speram doar sa fie baiat, pentru fetita nu avem variante, gasim noi daca va trebui :)

my baby 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Draga Stefania,Orice decizie ati lua, desi e una greu de luat, va fi cea buna pentru ca e decizia voastra. Te pup tare si te imbratisez! Ma gandesc de ieri la tine si celelalte fete sunt cu tine in suflet, sper ca asta sa-ti dea putere.mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Stefania,imi pare asa de rau sa aud vestile astea proaste si nici nu-mi pot imagina prin ce treci acum.Nu mai incerci amnio si in alta parte? Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta incercare.

Igor, sunt la Mihai Bacila si vreau sa nasc la Atena.Tu la cine esti si unde o sa nasti?

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Stefania, nu-mi vine sa cred ca treci prin asa ceva. Imi pare nespus de rau ...
Incerc sa-mi gasesc cuvintele, dar nu prea reusesc.
Este usor sa ne dam cu parerea...dar stiu ca este cumplit sa fii tu cel care trebuie sa ia hotararea...
Eu fac parte din grupul fetelor care considera ca trebuie sa mai incerci si acea analiza al carei rezultat este gata in 2 zile. Iar daca este bine, poate ca Dumnezeu iti da un semn....
Parca m-a taiat in suflet cand ai zis ca misca si totusi nu o s-o pastrezi....
Este tare greu... Te rog sa nu te superi ca mi-am spus parerea, dar...

Ma rog la Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna pentru fetita si pentru voi!
Te imbratisez cu drag!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 16+

minunea noastra
POZE BEBE

Mergi la inceput