Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Va multumesc! Simteam ca e bine numai ca 4 saptamani trec greu. De acum peste 4 saptamani ma duc la morfofetala. astea vor trece mai repede...vin sarbatorile si asta micu ar tb sa se miste sa-l simt si eu.

Are 186 de grame e cat o portocala.

va urez weekend frumos!

17+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Cat de des il simtiti voi pe bebe?

Bebelusul meu ieri a fost activ, dar azi...trebuie sa ma concentrez sa imi dau seama daca misca sau nu...si nici pana acum nu am reusit sa ma conving
Sincera sa fiu eu nu il simt ca pe un fluturas...simt ca pur si simplu se misca ceva in interior si uneori lovituri usoare ca si cum s-ar zbate un muschi, numai ca vine din profunzime

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna seara fetelor

Dupa multe zile de framantari am ajuns la concluzia ca ne pripim asa ca am hotarat sa repet amniocenteza.Voi face punctia cu dr Tarig la Titan sau probabil cu un alt medic la Filantropia iar lichidul amniotic as vrea sa il duc la 2 laboratoare.Luni voi suna la toate laboratoarele in Bucuresti sa vad care imi primesc lichidul si voi face doar testul fish ptr ca iese mai repede rezultatul.Dupa aceste rezultate pot sa iau o hotarare definitiva.Stiu ca va fii costisitor dar prefer sa nu am bani de sarbatori dar cu ajutorul lui DUMNEZEU sa am o bebita sanatoasa.Voi ce spuneti????

Va pup si va doresc sarcina usoara
+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Draga mea numai la tine ma gandesc de cateva zile. Eu sunt de la odiseea de mai iunie 2010, ce mi-a ramas draga si uneori mai intru aici. Vreau doar sa zic ca eu simt ca bebita ta e bine si ca Dumnezeu te va ajuta. Ai incredere. la prima sarcina mi-a iesit toxo pozitiva , erau toti doctorii pe mine sa-mi spuna ce risc imi asum, dar de cate ori simteam bebele parca vroia sa-mi transmita ca el e bine, si asa a fost. Numai bine iti doresc.

Mergi la inceput

Stefania, hotararea luata de voi trebuie sa fie cea mai buna daca asta e cea care va linisteste si va spulbera orice indoiala.

Te felicit ca faci tot ce este posibil omeneste sa aflii adevarul, si asta pentru ca mai tarziu sa fii impacata cu tine.Chiar esti o luptatoare
Orice urma de speranta e ca o binecuvatare care iti da curaj, mergi pe calea pe care ati hotarat-o impreuna

Iti tin pumnii,din suflet, si ma rog la Dumnezeu sa ramai cu "paneseluta" ta alaturi de noi si de burticile noastre pana la capat

Si cand ma gandesc, ce framantari am eu fata de ale tale....ma simt penibil. Am luat-o iar pe aratura, ca doar scriam mai devreme ca azi nu prea imi dau seama daca il simt pe bebe. Si asta doar pentru ca am fost pana la piata si am carat mai mult ca de obicei

Hai Stefania...curaj...si ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa ramai alaturi de noi...nu de alta, dar tu de ce sa pierzi aberatiile pe care le scot eu frecvent?

17+

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna viitoare mamicute,sunt si eu o mamicuta de Stefanut(1 an si 4 luni)si viitoare mamicuta de bebe care se va naste mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

zguby77asa simt si eu ca este sanatoasa mai ales ca este un copil care misca de la 15 saptamani si chiar si acum de cand cu vestea aceasta parca este mai activa si de fiecare data cand vb de ea incepe sa miste atat de tare parca sa ne spuna ceva.multumesc de gandurile bune

valentinaam zis ca nu pot lasa un singur laborator sa isi de-a cu parerea mai ales ca azi am gasit o pastare a unei mamici care a trecut prin acelasi lucru ca si mie cu spitalul titan dar a repetat amnio la medsana si acum are un bebe super ok.dupa atatea zile de suparare azi m-ai facut sa zambesc,stai linistita ca bebe este ok,asa simt si eu miscarile bebeitei mele.voi lupta pana in panzele albe sa raman o mandra mamica de panseluta 2011.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+20

Mergi la inceput

Chiar meriti sa zambesti, Stefania...dupa atatea saptamani de intristare
Sper sa te linistesti cat mai repede

17+

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Stefania sa stii ca iti tin pumnii si sunt convinsa ca va fi bine.
Eu am 17 saptamani si 3 zile si de 2 zile simt ceva ciudat in burtica, asa ca niste crampe. Oare e bebe? Eu sunt la prima sarcina si habar nu am ce trebuie sa simt. Am programare la dr sapt viitoare joi si voi avea deja 18 sapt si o zi. Abia astept sa il vad pe bebe care deocamdata e baietel, iar daca joi o fi fata tot puiu meu e.
Deci, cum ar trebui sa simt primele miscari? Voi ce ati simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Stefania sa te ajute Dumnezeu sa vii cu vesti bune...noi iti tinem pumnii si vom fi alaturi de tine.Te pupam si fii tare in continuare...trebuie sa fie bine!

14+

Mergi la inceput