Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 6
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel LARISEL DE PE BUYBOOKS punct ro,primele mele carti.bilingv |
E super! Eu ma gandeam la bilingv ceva de genul engleza-franceza... Am vazut azi pachetul cu vreo 30 ron (parca) la carr4.
larisel spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Zicea cineva de diazepam??? ca antipiretic? cautam si eu un inlocuitor al novocalminului dar ... diazepam? care e raul mai mic? |
Eu ziceam. Am primit recomandare de la un medic pediatru sa-l dau preventiv cand temperatura creshte peste 39.5 grade. Chiar i-am dat o data Nataliei. In prospect nu scrie ca ar fi contraindicat la copiii mici. Si daca te duci cu convulsii la spital exact desitin intrarectal iti fac.
miremia spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti elefantico,m-ai omorat...imi ploua-n gura de numa'... ![]() ![]() io-s cu talent la mancat dulciuri,la facut nu prea gazelele de bucuresti l-au vazut? pupici ![]() mami de Alex si Radu |
Desi mai am pana ma "gazelesc" de tot trebuie sa pun:
Nu poate omu' sa se faca ca nu vede??!!

si
si iar
si evident...
Larisel Ultimate cake off era sambata dupa-amiaza dar n-am mai vazut-o de vreo luna, ori nu m-am nimerit eu la tv.
Elefantica vreau sa iau globuri care nu se sparg (cred ca putine globuri de pe piata mai sunt din sticla), margele (imi plac tare, tare mult), mai este un fel de panglica lata pe care o folosesc pe post de beteala si inca niste ornamente care sa nu poata fi rupte. Sper sa-mi iasa cum mi-l imagines, pun poze cu delfitza sub el cand e gata.
Puteti sa va uitati in catalogul de la carrefour pt ornamente, unele sunt chiar ieftine.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas

larisel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
sa o pasez? nici C nu a mancat la fel ca Alex niciodata pasat. am incercat cu supa crema mai groasa super pasata, doar din aia a luat cateva lingurite ![]() .ptr fetele cu pufi cu dinti, cand au iesit au refuzat mancarea? si daca da, ce perioada? al meu bea doar lapte si nu-mi dau seama daca e de la dinti sau de la diaree/tuse ... cred ca sunt combinate totusi, dar pana cand ![]() ? |
Natalia mereu refuza mancarea (la 90% din mese), iar cand e si cu dintzi face si taraboi. Alena doar mananca mai putzin dar nu refuza total.
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti elefantico,m-ai omorat...imi ploua-n gura de numa'... ![]() ![]() io-s cu talent la mancat dulciuri,la facut nu prea gazelele de bucuresti l-au vazut? pupici ![]() mami de Alex si Radu |
cand am descoperit site-ul cred ca mi-am pierdut vre-o 2-3 zile numai pe el ...scrie si cum sa faci difetrite decoratii...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
simplicity spune:
Elefantica
,trebuia sa fac si eu shopping pe forum,si daca cuscra s-a facut asa frumu si sexi(
) am zis ca n-oi fi mai prejos sa zica Alexutu printu ca ce soacra naspet are
si cum culoarea verde e culoarea mea preferata.
Tot timpul cand scriu mesajele pe forum,ma gandesc cum le interpreteaza Ayanna(ca e in domeniu) si nu numai,adica felul cum scrii,ce anume iti place(mereu imi aduc aminte din liceu de la psiho cum analizam caracterul unei pers dupa scris si etc).Ayanna m-ar interesa un test de personalitate(ma refer la acelea fundamentale -coleric/flegmatic./sangvic/melancolic).As vrea sa mi-l refac,dar imi trebuie ceva ca lumea.Daca ma poti ajuta

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti wow...mandruta,plateea ![]() mai ziceti,mai ziceti![]() bea,cat dadusi,bre, pe pomul ala? 600 roni? asa defazata is io cu preturile? ce face pomu'? canta ? gateste? spor la treaba sa ai!(ce de lucru vad,cat incape )![]() ![]() mami de Alex si Radu |
nuuuuuuuu ttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aoleu ce am scris acolo
dar oricum nu ma vezi tu pe mine dand 600 roni pt un pom.....asa-i?
60.....................roni
rectific.............
wb MANDRUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
pup mama incercata de pastaie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting
... a special one...
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Cristinica![]() La multe lunite Arthur![]() La multe lunite Darius![]() Despre brad,clar va fi,eu nu imi imaginez Craciun fara brad impodobit si o mica iesle cu Isus.Vom avea un brad artificial cu globulete de plastic. Miremia frumoase achizitii(si masuta de joaca si braduletul),sper sa fie bradul asa cum e in poza,frumosssssssss si Mara si voi sa va bucurati de el. Alexutzza si eu sunt de acord cu tine vis-a-vis de lucrurile din casa si bebele,nici nu o expun pe Ariana,dar nici nu o tin intr-un glob,o feresc de lucrurile periculoase si in rest libera sa exploreze Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
da subscriu si eu la ce-ai spus....
nu concep craciun fara brad....insa, inainte de a-l face voi face curatenie din aia...facuta de mana mea....sa miroase a curat...abia astept....
alex si la mine situatia e cam ca la tine. jiji mare e f f panicat...jiji era in luna 2 si tasu se gandea ce sertare sa elibereze pt lucrurile copilului.
eu de la inceput mi-am propus sa iau totul firesc...asa ca in viata mea jiji nu schimba mare lucru, nu fac eforturi deosebite pt el, nu mut casa din loc...asta nu inseamna k sunt iresponsabila....cand voi simti ca ceva anume va deveni un pericol pt el, voi lua masuri, desi tasu zilnic face tot felul de planuri...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
editez sa zic ca eu eram in luna a 2-a k jiji

600 roni? asa defazata is io cu preturile? ce face pomu'? canta ? gateste?
La multe lunite Cristinica