Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Gata geamurile ...mai am si maine o tura ...sper k ultima ...

M-am coafat si eu si observai acum ca seman tare mult cu alexutzza ...si eram atat de mandra de inspiratia mea cu titulatura pana am vazut k numai originala nu sunt

Si noi suntem mucioase rau de tot ...adik niciodata pana acum nu i-au curs mucii singuri din nas ...si am bagat la cap ce ati scris pe aici ...sper sa scapam repede

Cris.d ce mai face Ema, i-au mai trecut mucisorii?

Lorex eram datoare cu o informatie. Am intrebat-o pe mama si ea face amestecul de mirodenii din: menta, cimbru, busuioc si oregano, uscate si pisate marunt.

Vad ca s-au hotarat astia in sfarsit cu indemnizatia ...macar pe noi nu ne afecteaza ...ca bucurie nu pot sa spun ca e.

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara

roxy, doctorul ala ti-a spus numai aberatii din punctul meu de vedere. si eu alaptez zi si noapte (si se trezeste des), si Rares e palid, nici el nu mananca bine solidele si tzitzi e de baza. avem copii destepti care stiu ca laptele de mama e cel mai bun eu ceai nu i-am dat niciodata si nici n-am de gand. daca mananca bine, daca nu, bine ca am lapte. si eu ma stresez si incerc tot felul de metode dar cand nu vrea, nu vrea si pace! azi de pilda nici n-a vrut sa deschida gura macar, intorcea capul si plangea! nici nu stia ce-i in lingurita..in schimb ma trage nonstop de bluza sa-i dau. lactatia se regleaza cu cererea deci daca vrei lapte mai mult da-i sa suga cand vrea (noaptea se secreta mai multa prolactina decat ziua, suptul de noapte stimuleaza mult mai bine lactatia). ore fixe, sa fim seriosi, facem instructie cu ei?! asa ca reper da, sunt de acord, dar nu batut in cuie.

mai aveam ceva de spus dar am uitat, revin

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

elefantzica, se schimba ceva si la noi, in bine din fericire! suma va fi 75% din ianuarie, sunt diferente f mici dar bine ca sunt in plus.

vroiam sa zic de brad, eu nu pot fara. avem unul de plastic, globuri de plastic, fundite si beteala. il facem in saptamana cu Craciunul, dupa curatenie. nu stiu cat o sa-l putem tine dar incerc. l-am dus in magazine la globuri, n-a parut interesat sa le traga. le-am scos pe ale noastre intr-o cutie sigilata transparenta si i le-am lasat printre jucarii (nu le poate scoate, doar le poate admira), sa se plictiseasca de ele pana le punem in brad, poate nu-l mai tenteaza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

multumesc pentru raspunsurile referitoare la analize. cred ca nu-l mai duc, nu vreau sa-l intep, si asa vine vaccinul de un an. daca era din deget mai mergea dar din vena, mi se face rau doar cand ma gandesc.

Mergi la inceput

nu stiu de unde scoateti sarbatoritii eu nu-i gasesc deh, cine pleaca la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Va doresc si voua numai sanatate, iar puii sa fie veseli si mancaciosi, sa nu aveti vreodata probleme cu ei!
Va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

nu stiu de unde scoateti sarbatoritii eu nu-i gasesc deh, cine pleaca la plimbare

sunt pe prima pagina

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

am vazut prima pagina dar voi sarbatoriti mai multi sau nu vad eu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

dupa ce-am citit la simpli faza cu statul in fund la aspirat am citit si despre cum face plateea....deci...la tura 2 incercam si asa...sarumana

ma gandeam ca e mana cereasca forumul asta...adik voi....ca alteva nu apuc sa citesc....incepand cu perioada ( era sa zic a gravitatiei) in care eram gravida si continuand...am aflat numai lucruri bune si pe mine personal, oricat m-as documenta conteaza mai mult un sfat practic...care nu vine de la matusa tamara sau bunica.....

va iubesc....( nu interpretati...aiurea...ca mie imi plac barbatii)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

daca tot suntem la capitolul sentimente si mie imi sunteti tare dragi,imi place sa va citesc si multe am invatat de la voi.

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

am vazut prima pagina dar voi sarbatoriti mai multi sau nu vad eu bine...

Mai sunt cateva fete care nu au dorit sa le apara datele pe prima pagina si pot fi gasite doar pe mail ...probabil la asta te referi ...

Mergi la inceput