Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bunaaaaa

intru pe fuga...of, ce rau imi pare ca nu pot participa la discutii....mama e de facultate.....maine am un partial....
rox_y, doctor culcer, aia de tot apare pe la diverse emisiuni si nu cred c-o cheama aia degeaba, spune ca dupa fiecare masa, in cazul copilului alaptat inca la san, se da sa suga! cum sa-i dai ceai, dupa masa?! pai asta ii dilueaza sucul gastric si ingreuneaza digestia....in fine.....si al meu e palid, dar daca asa e si ma'sa, ce sa fac? si tu esti fata palida din cate am vazut, nu'sh ce vrea doctoru ala de la copil! pai daca il vede pe stefan al meu cu 8 kile 200 la 10 luni jumate pai ii cheama pe aia de la protectia copilului ca nu hranesc copilu

da, am fost la control, in sfarsit. nimic nou....asa e el, mai slim, are insa 79 de cm! baschetbalistu lu mama, licentiat in crept-medicina-inginerie-arhitectura si enshpe limbi straine!

bun, atat pt acum, poate mai diseara....poate...va pup pe toate!!!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

voi de unde stiti ca nu mai e lapte?ca sanii sunt mai mici?ca nu mai tasneste laptele ?
eu una,din ce am citit si discutat,lapte exista atat cat ii trebuie copilului,in functie de cat mananca el,daca nu mai mananca scade productia/se intarca(excludem faza ca nu e lapte de la inceput sau alte cazuri de sanatate),ma refer la o mamica care alapteaza in mod constant,care nu are probleme.poate ca nu ma pricep eu prea bine,dar atata timp cat ea este la san,se LINISTE acolo,nu plange dupa ce a supt,voi continua sa ii ofer,poate sa spuna cine ce o vrea,parerea mea si asta pt cazul meu(eu si Ariana).Fiecare face cum considera

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

MP... ti-am mai spus eu tie ca imi esti draga tare, nu? sper sa termin cu examenele si sa ma bucur si eu de vacanta ca-s satula de alergat...

am vazut in treacat probleme cu mucii... ma bag in seama sa va zic parerea mea... cum fac eu: daca e de naspa rau... bag in functie batista bebelusului. dar la ultimii muci, muuult mai frumos a functionat spalatul nasucului. e obisnuit pt ca dupa fiecare masa il spal la gurita si nasuc, asa ca nu il deranjeaza, ba chiar asteapta cu nerabdare momentul pt ca il las pe el sa inchida apa. deci: cu apa aproape rece pe mana mea, ii prind nasucul si ii fac un pic de masaj... 2-3 miscari inspre in jos (cum povestea cris.m ca face cand punea picaturile de ser ca sa inmoaie cand aspira cu batista). curg mucii in degetele mele, repet, pana nu mai ies muci, ne strambam in oglinda... bla, bla... apoi, cand il simt iar mucos, iar la baie... cand are muci, baia e prietena noastra. figura asta nu zic ca e musai sa functie la toata lumea. dar pt pastaia mea e o varianta netraumatizanta si chiar distractiva... iar pt mine e o usurare ca ii scot mucisorii cu blandete si il ajut sa respire mai bine...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

multumesc Plateea, LIllo, Micki_mica, Ruxita, Miremia, Decenuela, Elefantica, Danyleana pt gandurile bune..

Mi-a trecut ..nu mai sunt o mama denaturata...sunt putin mai linistita desi inca nu-mi mananca ca lumea daca ar fi dupa ea toatat ziua cu tzitzi in gura ar sta.

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Si tu ai luat totul ad literam? Pai numai faptul ca te-ai gandit ca ai putea fi denaturata arata ca nu esti denaturata.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Dece - nici eu nu-l fortez la mancare, nici nu as avea cum. Doar ca devine al naibi de frustrant cand vezi ca nu mananca nimic atatea zile. Adica de vineri nu a mancat decat cateva sticsuri, 1/2 dintr-un iaurt si cateva lingurite de supa crema. A bagat la greu LM (nu stiu ce ma faceam fara). Partea buna este ca pana la ora asta nu a mai avut nici un scaun diareic. Bine macar ca doarme noaptea OK si are stare buna in general. In rest are o tuse f deasa si f productiva, muci la greu si stam sa ne iasa dintii aia mai repede. Of of mai mai ...

Plateea - si eu m-am mirat cand l-am vazut in picioare pe bbTo. E un simpatic cum se uita el cuminte le globulete, nu pare asa atomic cum il descrii tu . Imi inchipui cat iti e de greu si cu scoala si cu bebe mic. Mult respect ptr ambitia ta fara limite as zice

Xela sunteti bolnavi? Mi-a scapat. Sanatate rapida.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

MP... ti-am mai spus eu tie ca imi esti draga tare, nu? sper sa termin cu examenele si sa ma bucur si eu de vacanta ca-s satula de alergat...

am vazut in treacat probleme cu mucii... ma bag in seama sa va zic parerea mea... cum fac eu: daca e de naspa rau... bag in functie batista bebelusului. dar la ultimii muci, muuult mai frumos a functionat spalatul nasucului. e obisnuit pt ca dupa fiecare masa il spal la gurita si nasuc, asa ca nu il deranjeaza, ba chiar asteapta cu nerabdare momentul pt ca il las pe el sa inchida apa. deci: cu apa aproape rece pe mana mea, ii prind nasucul si ii fac un pic de masaj... 2-3 miscari inspre in jos (cum povestea cris.m ca face cand punea picaturile de ser ca sa inmoaie cand aspira cu batista). curg mucii in degetele mele, repet, pana nu mai ies muci, ne strambam in oglinda... bla, bla... apoi, cand il simt iar mucos, iar la baie... cand are muci, baia e prietena noastra. figura asta nu zic ca e musai sa functie la toata lumea. dar pt pastaia mea e o varianta netraumatizanta si chiar distractiva... iar pt mine e o usurare ca ii scot mucisorii cu blandete si il ajut sa respire mai bine...

I will survive...

merci de idee,chiar nu m-am gandit ca si la bebe poate functiona(fiindca nu stie sa sufle)numai prin masaj

Bafta la examene
Ana_g bafta la partial

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Citat:

elefantica... la bucuresti... never know... iar cu canita cu supapa... cunoastem... pastaia asta a mea cel mai bine bea direct din sticla... poti incerca toate variantele... macar de fun...

xela... stiu, in poze sunt niste copii minunati toti... in realitate... ei bine... realitatea e si cu nervisori si cu muci si cu nemancare... tot c pot sa iti spun, pt a mia oara, e sa te linistesti. e f greu, dar ti-o spune o mamica care din clipa in care a capitulat... a inceput sa vada reactii pozitive. eu am spus ca sunt mama "Asa nu" doar pt ca in momentele in care el nu mananca... ii dau aproape orice, numai ca sa bage ceva in gurita. stiu cum e. dar trece. crede-ma! la teo a durat 2 saptamani. ma rog pt ca la voi sa treaca mai repede.

sunt siderata ce copii frumosi avem! voi sunteti constiente ca suntem taaare frumoase, nu pt noi, ci pentru ca sunt pufii nostri atat de frumosi? nu ma mai satur... maia... e gustoasa ratusca aia? are si luminite? haircut, de unde ai luat geaca aia? ii sta atat de bine...

oaniiii ne e dor de tine! ce mai face luc? cum e la gradi?

lalitica... am citit tot ce ai povestit despre david si te admir fantastic de mult! sanatate multa si lui si sotului si tie iti doresc putere, mami! va

gataaaa... mi s-a terminat ragazul. s-a trezit atomicul...
la restul albumlui poate reusesc sa ma uit la noapte!

I will survive...

Cam asa suna si intrebarea/zicerea lui sotu: īti vine sa crezi ca am facut noi copil asa frumos?" Iar eu zic "Sigur ca da, tare, si in gand "ca doar seamana cu mine"

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
BF... incredibil... cum il faci sa deschida asa frumos gurita la papa? da si noua reteta... sa papam si noi asa frumos...

Plateea, ce sa zic, nu prea vreau sa zic nimic ca vad ca sunt multi pufuleti care nu vor sa manance si multe mamici care isi fac griji ca nu inghite copilul nimic, doar cateva lingurite.
Eu inca nu stiu ce e asta, e mancacios nevoie mare, nu mi-a refuzat pana acum decat de vreo 2 ori de cand am inceput diversificarea si atunci pt ca probabil nu ii placea gustul de la borcanasele alea.
In rest, are o guroaie cand vine vb de mancare...ceva de speriat. Mananca bine. Doamne ajuta!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

In clubul asta ne inscriem si noi. O singura exceptie majora: borcanele de la Hipp dupa 8 luni care sunt sarate. I-am dat odata si nu stiam de ce inchide gurita, rade la mine, iar inchide gura cand vede libngurita, balangane din picioare, da din cap ca nu etc. I-am si zis ca face misto de mine si-i arde de glume desi e nemancat de 4 ore si el radea in hohote si se facea sa-mi scuipa mancarea.
Am desfacut si unul de la Humana, si la a 2 a lingurinta si-a dat seama ca este altceva. In 2 minute a mancat 200 g cu niste chiote de victorie si ocareli la adresa mea....

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am vazut ca vorbiti de globuri frendly pt bebelusi.
Eu fac la croseta niste globuri cum am vazut prin real sau metro.
Aveti poze in albumul lui teo de pe contul comun

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

cat de frumoase sunt..i le-am aratat si eu mamicii mele si si era curioasa din ce material le-ai facut???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

eu am facut si din macrame si din mohair.
Cele din macrame sunt mai finute

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Multumesc

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Xela - pentru examen sa nu uiti ca orice problena isi incepe rezolvarea cu citirea cerintei si apoi a enuntului
- pentru fiecare punct ai la dispozitie 1.8 minute. Deci cand ai depasit nr pct / problema * 1,8 treci mai departe la urmatoarea.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput