Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y ieri am sunat la policlinica la dr de familie...si tel ii era inchis....am sunat apoi pe telefonul personal pe la 15.30 si culmea o trezisem din somn..si fara sa apuc sa-i spun ceva de diana imi spune sa o sun peste o ora.asa m-am enervat. am reusit pana la urma sa mergem la un cab privat la un dr. bun care mi-a zis ..foarte multe lucruri de care m-am simtit aiurea pt ca avea dreptate..si m-am simtit o mama denaturata vb plateei..mama "asa nu"...cu tot internetul in fata n-am reusit sa o alimentez pe diana corect si s-o grijesc bine M-am plans de bubite..a zis ca e alergie..... m-a intrebat ce-i dau sa manance..am zis ca nu prea vrea sa manance... m-a citit ca pe o carte apoi..mi-a zis sa-i dau mancare la ore fixe (ceea ce nu am respectat)- la 10, 13, 16, 19, 22 (la mine lipsea cea de la 13 si 19), - o masa tine 15 minute iar daca nu vrea ce-i pregatesc sa-i dau ceai ca sigur la urmatoarea masa va manca (la mine tinea maxim 7 minute...iar daca nu dadeam tzitzi). - A zis ca e umflata cu lapte de la san si sa nu-i mai dau in timpul zilei deloc( la mine la 13 ii dadeam lapte si la 17 iar lapte..si de cate ori vroia ii dadeam)... - ii dadeam si biscuiti intre mese .ceea iara nu-i bine mi-a zis sa caut pt 11 luni pe net si in mama si copilu ce sa da de mancare si sa fac de acolo (clar ca nici asta nu am respectat ca faceam pt noi si ii luam inainte sa pun vegeta si alte minunatii) .. - i-am zis ca seara si dimineata ii dau lapte de vaca indoit cu ceai..mi-a zis ca nu e bine(stiam si eu asta dar m-am incapatanat sa nu-i dau lapte praf)- mie lactatia mi-a scazut daca ii dadeam doar seara si dimineata de aceeea ii dadeam si in timpul zilei sa mi se refaca lactatia...(ca eu nu prea mananc si nici apa nu beau) - noaptea se renunta la laptele de peste noapte ( eu am incercat vreo 2 saptamani dar m-am dat batuta ca nu reuseam sa ma tin pe picioare noapte si imi era mai usor sa-i bag sanul in gura si sa adoarma la loc) - Mi-a zis ca e palida...ca o sa-i faca o hemograma sa vada daca e anemica.(asta dupa sarbatori) E palida din cauza ca nu o hranesc bine Cand am iesit de acolo...atata m-am certat ca nu a fost bine ce am facut am plans ca o proasta..sunt o mama denturata... si de aseara suntem pe program strict. nu i-am mai dat deloc lapte de la san pe timp de noapte..ceai nu vrea. suzeta nu. vedem...s-a trezit de 2 ori azi noapte si la 7 i-am dat ceva san si un pic de lapte praf si acum inca doarme. M-am intins ca o placinta ..simteam nevoia sa ma descarc...ca si azi ma simt aiurea... Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Imi pare rau ca te simti aiurea dar nu mai culpabiliza atat. Tu ai facut cum ai crezut ca e mai bine Oricum tu esti cea mai buna mamica pt Diana
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea elefantica... isabela merge... singurica??? incredibil! si ii sta fantastic in salopeta aceea. cand mai va ca se impaca bine si cu canuta cu cioc, deja imi vine sa te rog sa facem schimb de pici... vrei??? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Da ...merge singura ......multumim mult pentru complimente ...facem schimb...oricum pana ajunge bbTo la noi la Bucu invata sa mearga de 10x si de nevoie o sa bea si din cana cu cioc...Apropo de asta ...pitica mea nu poate sa bea din cana cu cioc care are sistem antiscurgere ...se ineaca..dar din cele traditionale care doar curg n-are treaba ... si asteptam pastaia la Bucuresti
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
xela_07 spune:
Dece - nici eu nu-l fortez la mancare, nici nu as avea cum. Doar ca devine al naibi de frustrant cand vezi ca nu mananca nimic atatea zile. Adica de vineri nu a mancat decat cateva sticsuri, 1/2 dintr-un iaurt si cateva lingurite de supa crema. A bagat la greu LM (nu stiu ce ma faceam fara). Partea buna este ca pana la ora asta nu a mai avut nici un scaun diareic. Bine macar ca doarme noaptea OK si are stare buna in general. In rest are o tuse f deasa si f productiva, muci la greu si stam sa ne iasa dintii aia mai repede. Of of mai mai ...
Plateea - si eu m-am mirat cand l-am vazut in picioare pe bbTo. E un simpatic cum se uita el cuminte le globulete, nu pare asa atomic cum il descrii tu . Imi inchipui cat iti e de greu si cu scoala si cu bebe mic. Mult respect ptr ambitia ta fara limite as zice
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Roxy sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar sunt Vad ca tu ai mai multa incredere intr-un doctor necunoscut decat in instinctul tau de mama. Pai ce doctor recomanda intarcarea?? Din ce am inrosit mai sus, concluzia este ca trebuie intarcata....atata timp cat ziua san deloc iar noaptea lapte deloc. In legatura cu anemia....si Mara mea e mai albicioasa, am dus-o la doc. sa intreb daca sa-i fac analize, plus ca ea nu prea mananca legume+carnita. Raspunsul doc. a fost sa las copilul in pace, sa nu ma mai uit in gura binevoitorilor, chiar daca e ma palida nu inseamna ca e anemica desi generatia lor este mai "anemicoasa". Poate dupa ce o mai vede in ianuarie sa ma trimita la analize. Dupa cum observi nici nu plang si nici nu-mi fac procese de constiinta ca as avea copilul anemic de mama denaturata ce sunt. Nu stiu de ce ai atata incredere ca toate sfaturile date de domnul doctor sunt potrivite Dianei, pun pariu ca daca mai mergi la 2 doctori o sa primesti alte sfaturi despre cum trebuie hranita si ingrijita. Mai bine te linistesti, esti cea mai buna mama pt Diana!!! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas |
Perfect de acord cu tine
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
plateea spune:
c'est toujours moi...
deceeee...pai, bine, mami...unde tii tu ascuns mandrete de vlajgan... nu veniti de sarbatori la sv??? vreau sa va vad live... pooot? pastaia abia asteapta sa dea noroc cu jijel...
danasor, te rog eu sa nu tai palmierul... e atat de frumusica cu parul prins asa... si pare foarte grabita si ocupata in toate pozele...
gratiana... pozele din cutie sunt beton! uite, mi-ai dat o super idee! app... cum se impaca cu ciocanul ala? ca teo e innebunit dupa el!
ddariuca m-a dat gata in poza cu mutulica... mai mami, pai asa se face? bine ca nu ai deghizat-o in mofturila... frumoasa moldoveanca mea... pfii... am cu ce ma mandri!
BF... incredibil... cum il faci sa deschida asa frumos gurita la papa? da si noua reteta... sa papam si noi asa frumos...
poza de pe coperta lui sebastian de evyme spune totul... cuvintele sunt de prisos. intrebarea e care mos aduce chitara...
irinaa, eu inteleg de ce nu reusesti sa intri mai des. nici eu nu as avea inima sa ratez nici 5 minute cu asa copii frumosi!
rox_y... copilul ala il duci tu la dr??? ala din pozele din album??? lasa, mami copilul in pace! arata minunat! nu-l mai chinui si nu te mai lua dupa gura dr... la dr e ca la popa... zici ca el si faci ca tine...
bubu, de ce raul are doar 3 poze? vrem mai multeeeee...
de la tudorel buturel am invatat cum se poarta in acest sezon presul cu litere si palmierii, dar si ce frumoasa camera poate avea acest adolescent in devenire... mami... pregateste-te, maine poimaine invita piciul fetele la el in camera...
ce frumos e sarbatoritul kiti... si vad ca deja a invatat regulile de circulatie... merge pe sosea si evita spatiul verde... e ecologist de-al luilorex...
yasmine... tot timpul am admirat la voi sedintele foto dedicate! pe langa frumoasele amintiri, sunt experiente grozave asa-i? team-building...
dandanag... dragos e baiat cu experienta: a fost la mare, a fost la munte, acum vad ca deja conduce masina! la un an alege cheile de la masina lui tati si sa va vad eu atunci...
lucia... am tot vrut sa te intreb... papuceii aia sunt si pt cand va fi mai mare, nu? trebuie sa apuce sa ii poarte pe toti ca sunt minunati. ce de cadouri a primit teo de mos... copil fericit, ce mai...
al3csa... acolo pe bordura se potrivea mai bine o bere...
iar in pat... sta asa frumoooos... tot asa dorme de cuminte cum sta la poze?
iar trimit... mai am pufi de vazut asa ca nu scapati inca de mine... sic!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
elefantica... la bucuresti... never know... iar cu canita cu supapa... cunoastem... pastaia asta a mea cel mai bine bea direct din sticla... poti incerca toate variantele... macar de fun...
xela... stiu, in poze sunt niste copii minunati toti... in realitate... ei bine... realitatea e si cu nervisori si cu muci si cu nemancare... tot c pot sa iti spun, pt a mia oara, e sa te linistesti. e f greu, dar ti-o spune o mamica care din clipa in care a capitulat... a inceput sa vada reactii pozitive. eu am spus ca sunt mama "Asa nu" doar pt ca in momentele in care el nu mananca... ii dau aproape orice, numai ca sa bage ceva in gurita. stiu cum e. dar trece. crede-ma! la teo a durat 2 saptamani. ma rog pt ca la voi sa treaca mai repede.
sunt siderata ce copii frumosi avem! voi sunteti constiente ca suntem taaare frumoase, nu pt noi, ci pentru ca sunt pufii nostri atat de frumosi? nu ma mai satur...
maia... e gustoasa ratusca aia? are si luminite? haircut, de unde ai luat geaca aia? ii sta atat de bine...
oaniiii ne e dor de tine! ce mai face luc? cum e la gradi?
lalitica... am citit tot ce ai povestit despre david si te admir fantastic de mult! sanatate multa si lui si sotului si tie iti doresc putere, mami! va
gataaaa... mi s-a terminat ragazul. s-a trezit atomicul...
la restul albumlui poate reusesc sa ma uit la noapte!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
citat din mesajul lui xela_07 Dece - nici eu nu-l fortez la mancare, nici nu as avea cum. Doar ca devine al naibi de frustrant cand vezi ca nu mananca nimic atatea zile. Adica de vineri nu a mancat decat cateva sticsuri, 1/2 dintr-un iaurt si cateva lingurite de supa crema. A bagat la greu LM (nu stiu ce ma faceam fara). Partea buna este ca pana la ora asta nu a mai avut nici un scaun diareic. Bine macar ca doarme noaptea OK si are stare buna in general. In rest are o tuse f deasa si f productiva, muci la greu si stam sa ne iasa dintii aia mai repede. Of of mai mai ... Plateea - si eu m-am mirat cand l-am vazut in picioare pe bbTo. E un simpatic cum se uita el cuminte le globulete, nu pare asa atomic cum il descrii tu . Imi inchipui cat iti e de greu si cu scoala si cu bebe mic. Mult respect ptr ambitia ta fara limite as zice |
mami..nici sa nu te gandesti ca m-am referit la tine sau la altcineva...eu vb din pct d v al unei mame care nu e stresata cu mancarea ca JIJI MANANCA....prb as lua-o pe ulei daca as vedea ca trec zilele fara sa se hraneasca....am vz destui parinti..mai a;les mame care au av maaari prb ca se rugau langa ei sa mai ia o guritza....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea BF... incredibil... cum il faci sa deschida asa frumos gurita la papa? da si noua reteta... sa papam si noi asa frumos... |
Plateea, ce sa zic, nu prea vreau sa zic nimic ca vad ca sunt multi pufuleti care nu vor sa manance si multe mamici care isi fac griji ca nu inghite copilul nimic, doar cateva lingurite.
Eu inca nu stiu ce e asta, e mancacios nevoie mare, nu mi-a refuzat pana acum decat de vreo 2 ori de cand am inceput diversificarea si atunci pt ca probabil nu ii placea gustul de la borcanasele alea.
In rest, are o guroaie cand vine vb de mancare...ceva de speriat. Mananca bine. Doamne ajuta!
lucia2000 spune:
Am vazut ca vorbiti de globuri frendly pt bebelusi.
Eu fac la croseta niste globuri cum am vazut prin real sau metro.
Aveti poze in albumul lui teo de pe contul comun
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am vazut ca vorbiti de globuri frendly pt bebelusi. Eu fac la croseta niste globuri cum am vazut prin real sau metro. Aveti poze in albumul lui teo de pe contul comun Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
cat de frumoase sunt..i le-am aratat si eu mamicii mele si si era curioasa din ce material le-ai facut???
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas