Ce vei gati pentru masa de Craciun? (Concurs)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina0508 spune:

Acum dupa jumatate de an am vazut ca am castigat si am pierdut premiul; am o intrebare daca imi poate raspunde cineva; am vazut ca anuntarea castigatorilor s-a facut pe pagina de forum; stiti cumva daca s-a trimis si instiintare pe mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Buna, tuturor!
Din 26 noiembrie 2011 incepe Targul de Craciun de la Sibiu, sper ca in acest an sa ajung si eu, caci imi doresc foarte mult sa simt acea magie de vis care imbratiseaza omul cand sta in mijlocul tuturor elementelor care definesc Craciunul.
Deja in jurul meu doamne si domnisoare se gandesc la cadourile pe care sa le procure din timp pentru cei dragi, astfel incat acestia sa se bucure cand vor privi surpriza de sub bradut. De asemenea am inceput sa ne gandim si la noile preparate cu care sa ne surprindem placut musafirii, fie ei din familie sau doar amici. Oricum pentru inceput sa ne aducem aminte de traditiile din familiile noastre si sa incercam sa le ducem mai departe, sa ne gandim cum vom decora casele si sa ne cumparam cele necesare pentru confectionarea ornamentelor.

Mergi la inceput

Mai avem o luna pana la pregatirea preparatelor pentru Craciun.
Trebuie sa ne gandim ce vom gati si ce vom darui pentru a reusi sa procuram tot ceea ce avem nevoie din timp. De exemplu eu inca nu am gasit cuisoare intregi, doar praf. Si fac modele in coaja de portocala, cu aceste cuisoare iar apoi casa primeste un parfum natural si specific Craciunului. Dar...mai caut...

Mergi la inceput

Oauuu!...Exact o luna!
Haide-hai mosule, hai...tu cu renii sa te dai si cadouri sa tot ai!!
Mai, mai!!!
Sarbatori magice sa aduci, mos drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki78 spune:

Eu am pregatit 2 cozonaci pufosi cu muulta crema.Nu am avut nuci,asa ca am cumparat migdale maciate.Le-am amestecat cu ou,zahar, cacao si arome si au dat czonacului o aroma foarte buna, asemanatoare cu nuca.
Aici si reteta, cu tot cu poze:
http://nicoscookies.blogspot.com/2011/12/cozonac-cu-nuca-migdale-sau-mac.html

Mergi la inceput