Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Felicitari Irina!!!! refacere rapida laptic mult pt.bebelus,sa fie cuminte si sa creasca mare si voinic!

eu am cumparat detergent persil sensitive,dar doar dupa ce va aparea
pe lume bebelusul vom sti daca e ok

37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna , ftelor. n-am avut ce face si am citi si eu ultimle 4 capitole ale voastre.
felicitari, Irinuka!!!
am intrat sa -i scriu monikai- despre imunoglobulinele anti hepatita B. eu am luat sapt trecuta, ptr ca la ultimul eco colul era usor intredeschis in 1/3 interna, si mi-e frica sa nu ma prinda pe nepregatite nasterea- mai ales ca medic. se fac in primele 24 ore de la nastere - de la farmacia TEI.off, nu am citit dc esti din bucuresti..dc nu esti poate ai putea face comanda.la farmcia Tei, flaconul costa 7,9 mil. lei, la sensiblue costa 10 mil. lei..e ditamai diferenta, iar la mine, ptr gemeni ar fi fost 4 mil
imunoglobulinele se cheama hepatect,poate ca stiai deja.. da pe net, poate gasesti mai ieftin in alta retea de farmacii

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Multumesc tare mult, viss si nastere usoara cu bebei sanatosi!

Da, stiam ca e hepatec..Nu, nu sunt di buc iar la noi doar o farmacie procura asa ceva si ar costa 10 mil...Ma voi interesa la aceasta farmacie de care spui.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Vai Burici ce zi agitata dar plina de farmec,a venit prima buburuza printre noi Oare ce face Codruta cum se simte???????????????/
Cine o fi urmatoarea????
Eu joi am eco si sunt plina de emotiultimul eco a fost la 18 saptamani,a trecut mult timp si e un eco fffffff asteptat(am mai facut unul cand am fost internata dar eram asa de speriata incat nu m-am putut bucura si oricum a fost doar cateva secunde) AMR 6 weeks

Cu ajutorul lui Dumnezeu34+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor pupici pt incurajari
incerc sa i tin cat mai mult
mi a spus ca tre sa mi fac rost de betametazona

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 20z cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Irinuka felicit;ri pt cavaler, sa fie sanatos si sa aiba succes la fete . Bine ai venit Bebe Patrick .

36 + Rebecca - Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

AM EMOTI PT ECO SPER SA FIE TOT BAIAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Fetili, eu voi iesi... Sper sa mai stea bebelusii la piscina... Daca mai vorbeste cineva cu Irinuka, s-o pupe si felicite din partea mea.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

AM EMOTI PT ECO SPER SA FIE TOT BAIAT

cam asa fac eu, desi la fiecare eco imi zice k e fetita.
bafta multa joi

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

RALU

Mergi la inceput