Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Felicitari Irinuka!!!!

La multi ani Patrick!!! Bine ai venit!!!

Mammmaaaa ce emotii m-au luat...

36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Doamne, ce zi!!!

Simo, iubita, tu esti foarte curajoasa asa ca sunt sigura ca vei fi bine indiferent de ce vei afla astazi! Oricum stii ca noi suntem aici ptr tine oricand!

Mai, fetelor, ma dor picioarele din fund, zau asa! Am facut clatite si am avut drum lung, nu gluma: pune clatita in tigaie, fugi la calc (in camera) da refresh, n-a nascut!, bun, fuguta in bucatarie, intoarce clatita, unge-o pe cealalta scoasa, pune asta terminata in farfurie, pune alta in tigaie, fuguta la calc, a nascut?? n-a nascut!, bun, fuguta inapoi...Si tot asa...NU MAI POT!!

Irinuka, mama, parc-am nascut cu tine! Asteptam poze!!!!

A! si vorbind despre nastere...m-am interesat si ma va ajunge cam 7oo lei cezariana cu totul...Partea proasta la mine este ca vaccinul pe care trebuie sa-l cumpar imi mananca 1000 lei, asa ca voi ajunge la cheltuieli de pana in 2000 lei...

fluturas, eu sunt purtatoare de hp B, am mai spus...dar transaminazele mele sunt normale deocamdata...Sper sa n-o ia razna acum la sfarsit ptr ca am tinut regimul in coninuare. Ti-am mai spus ca stiu cazuri ca ale tale care si-au revenit dupa sarcina perfect, asa ca...

Ok...o astept pe Simo cu vesti si apoi la culcare...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Bine ai venit pe lume, bb Patrick!! Sanatate multa!!
Iar lui mami, refacere rapida, mult laptic, odihna si un bb necolicos!!

Stiam eu ca imi pierd vestile bune daca dispar .

ralu - nu se pune lista de asteptare, faceti pariuri pt. buburuzele surpriza .

Pe maine ... ma duc sa ma joc cu buburuza mea cea mare.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

daa bebelu', altele, noi nuuu....
Deja stau cu urechile ciulite la corpul meu, ca deh, sunt in 36 si eu
Totusi, eu pe 15 tre sa ma intalnesc cu moasa,iar pe 16 vine mama, asa ca...asteptam ... sper! Is speriata si emotionata dupa treaba cu Irinuka!!

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

.. era sa uit, intreba cineva cine mai naste la Municipal, eu planuiesc.

am gasit pe un alt forum un topic - se cheama "nasterea la Municipal" cu mamici care au nascut acolo - gasiti si informatii legate de preturile practicate.

36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Doamne, ce zi!!!

Mai, fetelor, ma dor picioarele din fund, zau asa! Am facut clatite si am avut drum lung, nu gluma: pune clatita in tigaie, fugi la calc (in camera) da refresh, n-a nascut!, bun, fuguta in bucatarie, intoarce clatita, unge-o pe cealalta scoasa, pune asta terminata in farfurie, pune alta in tigaie, fuguta la calc, a nascut?? n-a nascut!, bun, fuguta inapoi...Si tot asa...NU MAI POT!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Asa este, cred ca toate suntem tare obosite dupa cate emotii am trait astazi asteptand vesti ! vad ca s-au mai linistit apele,nu mai e nebunia de mai devreme,dadeam refresh si se umplea pagina

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

felicitari Irinukaaa!!!!!!!!!!!!!!!bine ai venit pe lume PATRIK....sa fii un bebe mancacios si cuminte

Angie +32

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Felicitari Irinuka

Bine ai venit bebe Patrik, abia astept sa vedem buburuzul grasunel

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 29+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cred k s-au bagat la somnic. sau au plecat pe afara.
mai stau si eu sa vina simo cu vesti, si pe la 10 max am in plan sa bag nanita. k aseara m-am trezit super des sa vad dc a trimis vreun mesaj,

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput