Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 6
buluna spune:
Dicirstea - a reusi extrem de usor sa-l rastoarne. Nici nu a depus efort. Intr-o fractiune de secunda a aterizat. Imi pare rau pentru nefericita intamplare si cum se spune ne bucuram ca nu a fost mai rau. Doamne ajuta.
Si Andrei a avut odata temperatura 39,5. Nu stiam ce sa-i mai fac. I-am dat paracetamol supozitoare si scadea doar f putin, l-am tinut toata noaptea mai mult dezbracat si asa m-am chinuit pana dimineata (nu avea 1 an). A doua zi am vorbit cu medicul de familie si i-am dat antibiotic. I-a scazut imediat temperatura si s-a stabilizat. Nici acum nu stiu de la ce a fost. Oricum dupa antibiotic (ampicilina) i-au aparut bubite rosii pe burtica si pe spate am fost cu le la spital, nu avea bubat, nu avea nimic. Am stabilit ca a facut o alergie la antibiotic... Insanatosire grabnica micutului. Se pare ca necazurile vin in lant.
Dana ma bucur ca sunteti toti bine.
Alynta - am o colega ce a nascut anul trecut si acum este iar gravida. Ca sa nu piarda concediul, l-a trecut pe sot in concediul de ingrijire copil si ea a mers putin la scoala, dupa care va intra si ea cu al doi-lea. Asta asa...ca informatie...poate ajuta...
Raluca Ioana - micutii astia sunt fenomenali. Imi place bucataria mai ales ca sunt multe dulapuri. Mie niciodata nu-mi ajung. Sa gatesti papa bun in ea.![]()
Laura, Cris, Andreea - imi pare rau ca sufera micutii. Noua ne-au iesit caninii de mult (primii 2 incisivi au iesit la 3 luni) avem si 4 masele. Mai asteptam 4 masele si gata. Nu am avut probleme asa mari si nu i-am dat cu nimic ca nu ma lasa. Dar noaptea ziceai ca face lupte, gasea cele mai ciudate pozitii
.
Carla V - Insanatosire grabnica micutei. Imi pare rau ca se intampla asa ceva.
Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura sa va mai arunc o bomba. Dupa ce alaltaieri s-a rasturnat cu caruciorul, ieri, a sarit din patut
... si este cat el de inalt, este tarc. A pus piciorul sus si hop...in cap. Eu eram langa el. A mai incercat faza cu piciorul pe sus si se mai ridica, dar nu am crezut ca vrea sa si sara. Am crezut ca lesin. Nu pot descrie cum a cazut. Am crezut ca si-a rupt gatul sau coloana...Dar din fericire s-a ales cu un cucui in frunte (ma bucur ca a aterizat in frunte care este mai rezistenta) si i-a curs sange de la buza de sus ca alaltaieri si-a rupt pielita care leaga buza de sus de gingie. Sper sa se lipeasca la loc. Acum nu mai avem nimic... cucui putin, buza de jos vindecata complet si sus vindecat si asteptam sa se lipeasca...si cate o vanataie mica in fiecare genunchi (de alaltaieri). Astazi cred ca incerca sa se arunce de pe scaunel ca l-am prins ca s-a urcat singur acolo. Cum? Nu stiu. Cred ca maine il leg. Oricum, i-am facut si usa la patut sa iese pe jos nu pe sus.
Va pup. Sanatate si sper ca de maine sa nu se mai intample nimic rau cu copilasii.
DanaMi spune:
olla mamici 
Cris din pacate nu am mai ajuns la protest pt ca a plecat Cosmin cu masina si cu Bubu in carut cu metroul nu am vrut sa ma risc sunt prea multe scari
Alynta, multumesc pt vestile despre colega de odisee, de multe ori ma trezeam ca imi zboara gandul la ea, ma bucur din suflet ca sunt bine si cred ca chiar e o minune la cate pb si pronosticuri sumbre avea; multa bafta cu hartogaraia
Maria data trecuta am uitat sa-ti spun cat ma bucur ca am mai citit despre voi si am vazut si pozele lui Darius, e superb 
Ioana, da imi doream foarte mult sa fie tot fetita (pe langa faptul ca imi plac fetele mai era si aspectul financiar, nu as mai fi avut nevoie de absolut nimic
) insa cred ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca vom avea si un baietel si nu-mi mai doresc decat sa fie sanatos, acum ma rog la DD sa aiba Ana fetita ca sa-i dau hainutele ca am o groaza si toate sunt super frumoase. Voi ati scapat de raceli, BB cum e? al nostru la ultima eco la 24 sapt avea 790 g

AndreeaP cum mai e Nik cu manuta? Spor la impachetat 
Dici, multa sanatate baietilor
AndreeaS spor la impachetari si despachetari si voua 
Sori si noi avem tobogan si Bubu e destul de incantata de el, dar nu stiu sa-ti spun cat a costat pt ca l-am primit cadou, maine imi vine aparatul foto si poate iti pun niste poze sa-l vezi 
Cosminica 
OanaMVT multa sanatate la toata lumea 
Buluna, am experimentat acum vreo luna sau doua si noi cazutul in cap din tarc, la fel ca tine am crezut ca lesin , ma gandeam la ce-i mai rau si imi era si frica s-o misc dar a fost ok , nu a patit nimic in afara de sperietura pe care a tras-o, drept urmare seara i-am taiat plasa din fata iar acum sunt in cautare de patut-tarc pt BB2 ca nu vreau din ala de lemn 
Off Doamne ce balarie au facut astia cu indemnizatia asta ....de parca in ea sta toata economia tarii....nici nu vreau sa ma mai gandesc ca iar ma apuca nervii 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+ 26 
AM IMPLINIT 1 ANISOR
DanaMi spune:
Am uiat sa va spun ca BB deja e cu capul in jos, sper sa nu-mi faca surprize ![]()
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+ 26 
AM IMPLINIT 1 ANISOR
philip spune:
uite ca abia acum reusesc sa intru, voi in cateva ore va pregatiti de cafea, asa ca i-o iau inainte lui cris si va ofer o lavazza fierbinte.
dici, carla, oana, sanatate micutilor
cosminica, de ce asa scurt, te-am suparat? 
dana, multumim de intrebare, manutza e ok, numai intr-un loc se vede inca semn si sper sa dispara si ala
buluna, 4 masele avem si noi dar pare ca ne chinuim mai mult cu caninii astia
andreea, spor la bagaje
noi am avut azi prima echipa care ne-a luat ce vor trimite acolo prin avion ca sa avem imediat cum ajungem acolo. restul vor veni cu vaporul si va dura vreo 2 luni
. maine se duce sotul sa duca si masina lui in dallas, de acolo o vor duce ei mai departe intr-un port. ramanem cu o masina, voi fi sofer vreo luna :)
noi avem tobogan http://www.google.com/products/catalog?rlz=1T4SKPB_enUS376US377&q=little+tikes+slide&um=1&ie=UTF-8&cid=114284546662377809&ei=FJcBTfLYH4G78gaD4d3mAg&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=image&resnum=1&ved=0CDMQ8gIwAA#, dar Nick rar se da pe el, mai mult il calareste, arunca jucarii, il zguduie. bine, el e si mai agitat asa ![]()
va pupez, sper sa intru maine macar sa va salut
cris_82 spune:
neata fetele,haideti la o 
calda,perfuzabila o opresc pentru mine ca sunt cheauna
,avem ceai
,trabuce 
si vougue 

carla of of,multa sanatate la puica sa scape odata de otita si sa nu va mai capatati cu alta
oana sanatate multa sa scapati rapid de muci
buluna asa e,noaptea ajunge in niste pozitii de stau si incerc sa ma dumiresc cum a reusit performanta
ce bine ca ati scapat de canini,dar nici cu maselele nu ne-a fost rusine ca si la ele a fost cu cantec
offffffff,ce spaima,la lovituri incearca crema cu arnica,e foarte buna
danami lasa ca e mai bine acasa,cu toate ca nu am vazut stirile ca pe a mea o apuca pandaliile la oara aia si nu mai vad nimica
,Danutaaa,nu ne speria..sigur acum doar incearaca sa vada cum e si invers nu numai intr-o pozitie sa stea![]()
[b]philip[/]b multam de cafeluta
buna rau lavazza
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
strunfita spune:
Carla, multa sanatate Sabinei! Groaznice gradinitele astea. Parca zicea Laurra parca de ceva extract ce i-a dat Mayei.
Ioana, de ce nu mergi la un dermatolog?
Oana, multa sanatate la toti 
Pup toti copiii loviti 

Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
Andreea P, drum bun si fara peripetii!
Buluna, ru de spaima cazutului din pat am transformat patutul, dar fiind de lemn a fost usor. La tarc cred ca ai putea sa-i tai plasa intr-o parte, sa iasa pe acolo.
A mea fata continua seria cocotelilor, puteti vedea aici pe unde se mai cocoata http://cezara-ilinca.blogspot.com/2010/12/cocotila-continuare.html
O zi senina!
P.S. LA Suceava e zapada! Multa! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Bebe Beca spune:
Neata fetele!
ANDREEA, sa aveti un drum bun, cand plecati si voi?
DANA, luni merg la control si vedem ce mai face bebelusu'. Da din labute intr-una..... Stai linistita cat poti, ca sa nu faci vreo nefacuta, macar inca 10 saptamani sa stea in burtica.
CARMINA, pana la urma la dermatolog o sa ajung, dar ei nu fac teste de-astea. Stiu ca exista asa ceva, iti iau o lama de pe fatza si analizeaza, insa nu stiu unde si cum se numeste![]()
SERIALBASTRE, scumpa foc Cezara, si ochii aia mari
BULUNA, vad ca e pus pe cazaturi piticul... bine ca nu i s-a intamplat nimic rau...
CARLA, cum sunteti? Cum a fost noaptea asta, mai linistita?
In seara asta ii facem sarei ROR-ul, am vb acum cu medicul si am hotarat ca e bine sa profitam ca nu exista muci... O sa discut si despre tratamenul homeopat al stafilococului si streptococului din nas, sa vedem ce spune...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
28+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
strunfita spune:
Ioana, mie un dermatolog de la Medlife in Tm mi-a facut exact ce zici tu, da' nici eu nu stiu cum se cheama analiza.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
CarlaV spune:
Multumesc pentru urari tuturor. Sabina este pe antibiotic, maine mergem la doctor iar, azi-noapte am dormit si eu de la 12 la 5:30, apoi a inceput distractia, dar nu ma plang. Partea rea este ca virusul care a generat beleaua Sabinei i-a facut Larisei alti muci si tuse, mie durere groaznica de gat, stranut, muci si tuse, asta-mi lipsea.
Pentru imunitate chiar nu i-as da nimic, otita s-a facut din cauza anatomiei urechii si a sensibilitatii capatate pe parcurs, o sa mai gandesc problema cu capul mai limpede, candva.
Betty, sanatate multa si voua, n-am reusit sa citesc detalii, sper sa fie toti copiii sanatosi pana la Craciun.
Dici, mi-a spus mama ca Brezan este foarte bun, a lucrat la reanimare cu Iordachescu, este generatia lui, de-o varsta cu tine.
Bine ca v-ati linistit cu ecografia, intr-un fel, mai ramane partea cu pneumonia. Sanatate multa si pentru voi!
Ieri au venit jucariile din Germania, sunt asa frumoase!!! Lucram pe apucate sa le facem poze, descrieri si sa le punem pe site.