Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
ilinca79 spune:
crispro, senty_mary, multumesc
Am facut rost de un nr. de tel. si am sunat la ei pana la urma si am aflat ca voi primi deodata sumele (alocatie+indemnizatie) in ianuarie, dupa data de 20. Cred ca pana la urma chestiile astea difera da la un judet la altul.
larissa, eu ziceam ca as lua o tigaie marca Greenpan cum sunt cele de www.pentrugatit.ro/index.php?categoryID=82&search_with_change_category_ability=yes¶m_7=568&search_in_subcategory=1&advanced_search_in_category_2=Aplica filtrele" target="_blank">aici Acuma depinde pentru cate persoane gateste mama ta, ca sa stii cam ce diametru de tigaie sa alegi. De ex. si eu am de la Tefal de mai multe dimensiuni, dar pentru 2 persoane folosesc cel mai mult cea de 24 cm. 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 da ochidut noi ne-am facut toata mobila cu Decorama Galati care au un showroom intr-un loc in pantelimon. La ei ne-am decis dupa ce am fost la n firme...pretul acceptabil in comparatie cu alte firme. http://www.mobilier-decorama.ro/ asta e site-ul lor. noi am facut bucataria, bibilioteca din living, dormitorul si dulapurile de pe hol cu ei. Noi am avut planul facut cu designerul...am schimbat doar foarte putin. iti dau pe pm nr domnului cu care am discutat.vezi ca la mine la semnatura vezi putine piese facute dde ei....nu am cu biblioteca si nici bucataria nu stiu sigur daca e. Noi bucataria am facut-o cu fel de fel de sertare inteligente si balamale toate blum. poate te inspiri un pic www.blum.ro. Imi e de mare ajutor ca am acces la toate din bucatarie super usor. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
ha haaaaa
cu ei am vorbit si noi deja, de la ei a venit cineva azi la masuratorieu sunt si galateanca - desi nu mai stau acolo de vreo 12 ani si acum nici ai mei; de acolo ii stiu, acu vreo 14 ani au facut bucataria alor mei, a fost excelenta si laudata la vremea aia de toata lumea
intre timp am mai auzit si diverse plangeri despre ei, dar galatenii sunt si invidiosi si rautaciosi, asa ca nu pot baga in seama
ma bucur ca ti-ai facut cu ei si zici ca esti multumita, am inima mai impacata

le trimit un mail si cu detalii impartire, am codurile de la paluri si astept un prim deviz
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Foarte curajoasa mamica! Eu din ce scrie ea nu voi folosi zahar, sare, si multe altele, face branzica cu multe pastile de calciu, ea se face si cu lamaie stoarsa, pune faina in sosuri, uau!! Speram sa aiba energie multa fetita ei sa faca fata bombei calorice care pt copiii din ziua de azi mai mult sedentari ca deh.. nu se mai practica joaca in fata blocului samd! Eu zic ca e riscant! ca expresia "galbena de grasa" Am incredere in pediatrii de azi care sunt la zi cu ultimele noutati si care le aplica. Noi mancam chiar sanatos acasa, nu consumam paine decat la micul dejun cu gem, nu am folosit niciodata faina la mancare, nu fac prajeli ci folosesc wok-ul, nu am folosit niciodata vegeta sau delicat , imi ies mancaruri foarte foarte gustoase fara nimic din toate astea, sosurile le ingros cu legume proaspete razuite nu cu faina.. Si legumele le fac la aburi, carnea pestele gratar cat mai multe salate, asa vreau sa manance si ea pentru ca mie si sotului ne-au iesit mereu analizele sangelui fara nicio valoare depasita sau sub limita ! Larisa wok-ul e cea mai folosita cratita din casa , vezi sa fie foarte buna ca poti face de la n tipuri de risotto, paste, carnuri taiate fasii cu legume trase la tigaie cu putin ulei de masline si putina sare piper miere in 15 minute .. este o companie germana care face cele mai rezistente si bune vase wmf. sunt foarte scumpi dar in casa nu iti trebuie decat cate un vas din fiecare eu le am de multi ani le folosesc zilnic (gatesc doar pt o masa de fiecare data), si sunt inca impecabile, desi de 2 ori pe zi sunt folosite. ia treptat si cand sunt reduceri cate una, au cam de 2 ori pe an 50% reducere! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
carmne, sigur, nu tot ce scrie acolo e universal valabil...zaharul, sarea se introduc dupa 1 an, dar la fel de bine poti sa le introduci mai tarziu...cat despre sosuri, e la alegerea fiecarei mamici cum gateste mancarea...
cat despre wok, hai ca m-ati facut curioasa...va trebui sa-mi cumpar si eu asa ceva...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
ati vazut ca scrie in blogul acela cu diversificarea ca forurile pediatrice o recomanda de la 1 an pentru copii alaptati la san??????
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
racusor, ma bucur ca v-au placut colindele...
mie mi-e drag tare aprintele asta, l-am vazut de cateva ori la TV si de fiecare data il ascultam fara sa rasuflu...![]()
multumesc fete dragi pt imbarbatare...
ma bucur ca va am alaturi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
eladea, wok-ul e o inventie tare isteata, si sanatoasa. eu il folosesc zilnic, asta ca sa nu zic si ca-s fan mancare chinezeasca... poti cumpara unul linistita!
mie blog-ul mi s-a parut interesant, oricum zicea de faina foarte tarziu introdusa la sosuri, sare si zahar cateva granule... normal ca fiecare e pe schema lui, asa cum mie mi s-a recomandat sa incep cu sucul de portocala, iar altii zic sa nu se introduca pana la un an ca e prea acida. iar la Maria, ca si tine, cumparam si branza si iaurturile... si am inceput cu suc de morcovi si mar inainte de 3 luni, ca asa era pe-atunci, si Maria mea era tot sus de tot pe curba, cum e acum Isa... dar acuma mi-am luat aparat de facut iaurt, si cuptor de gatit inclusiv la aburi... ca doar inainte le fierbeam, ce era sa fac cu ele?!?! asta este, peste cativa ani iar se va schimba ceva...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ochidut spune:
Da, am citi si eu fugitiv cate ceva de pe site, intr-adevar sunt destule lucruri pe care eu nu le-a aplica.
Apropo de branzica de vaci, mie pediatra mi-a dat pt momentul oportun introducerii o reteta cu 250 ml lapte la care se adauga 2 tablete de calciu lactic. Lapte cica sa ii fac cu Bebelact (? nu stiu ce e asta) sau cu formula Nan pe care o folosesc.
Stiam si eu de branzica de vaci cu lamaie, am mai vazut la alte mamici si mi se pare ok.
Carmen, daca stii reteta cu lamaie dami-o si mie te rog.
bamboletta spune:
Cu toate ca folosesc samponul de la Klorane cu chinina imi cade parul f tare
cred ca jumatate din el l-am pierdut 

...mi-am luat si chelstop de la hofigal...si la prima sarcina mi-a cazut...dar parca nici chiar asa 
iau vitamine + omega 3 nu le-am oprit deloc de cand am nascut...in sarcina aveam parul asa frumos stralucitor nu-mi cadea deloc 
Giorgia-ce fata de nazdravana are Antonia...cred ca la anul iti escaladeaza bradul ![]()
![]()
![]()
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ochidut spune:
| citat din mesajul lui ilinca79 ati vazut ca scrie in blogul acela cu diversificarea ca forurile pediatrice o recomanda de la 1 an pentru copii alaptati la san?????? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |

rodyka spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Cu toate ca folosesc samponul de la Klorane cu chinina imi cade parul f tare cred ca jumatate din el l-am pierdut ![]() ![]() ...mi-am luat si chelstop de la hofigal...si la prima sarcina mi-a cazut...dar parca nici chiar asa ![]() iau vitamine + omega 3 nu le-am oprit deloc de cand am nascut...in sarcina aveam parul asa frumos stralucitor nu-mi cadea deloc ![]() Giorgia-ce fata de nazdravana are Antonia...cred ca la anul iti escaladeaza bradul |
eu cred ca mai am de o spalare cu Klorane si a inceput sa-mi cada iar
, vitaminele le-am luat fara pauza... o sa dau o fuga la farmacie zilele astea sa vad ce sampon imi recomanda, ca pastile nu vreau..._
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)