Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
andreea multumesc pentru colinde, lui andrei ii place f mult, s-a linistit si s-a culcat la loc ![]()

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
ANDREEA imi pare tare rau de catelusa ta 

DRAGAICA 
LA MULTI ANI!! SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA AI O VIATA MINUNATA!!! 

LA MULTI ANI GEMENASE FRUMUSELE DE SHERI!!!

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
am gasit blogul unei mamici, care descrie pas cu pas diversificarea fetitei...e interesant...![]()
http://oanamada.wordpress.com/plan-diversificare-pentru-bebe/
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 intrebare: daca am depus cererea de alocatie odata cu dosarul de indemnizatie, voi primi banii deodata sau pot astepta alocatia mai repede? Am depus dosarul la 01 nov si mi-au zis ca indemnizatia va veni dupa 2-3 luni, dar de alocatie am uitat sa intreb. ![]() ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
si eu am depus dosarele tot in 1 nov si mi-a zis ca alocatia o sa vina in 2 luni. acu nu stiu ce sa zic. verifica si tu cardul pe 9 ca asa intra: alocatia pe 9 iar indemnizatia pe 10
ochidut spune:
La multi Ani pentru toti delfinasii si delfinasele, care s-au sarbatorit in w.end, ieri si azi!!
Noi stam cam prost cu urarile![]()
La Multi Ani Dragaica!!
Eladeea, imi pare rau de catelusa ta
! Nici nu ma pot gandi ca si noi o avem pe fetita noastra canina, care acum e o batranica....
Eu citesc din 2 in 2, nu prea apuc. Suntem bine, ieri am fost la control si la Euroclinic, e f fain acolo, ii pastreaza in calculator toate datele, ii face curba cum a crescut fata de luna trecuta si curba fata de cum zice la carte. Pe greutate e la mijloc, fix ca la carte
iar pe inaltime e mai inalta decat media. Fotomodela mamei![]()
Nu stiu de ce de 2 zile nu mai vrea sa manance piureul de legume, ia cateva lingurite si apoi incepe sa planga ca din gura de sarpe. Ieri a zis ca ii era f somn de pe drum si intr-adevar i-am dat lapte si a adormit imediat. Dar azi nu stiu ce a avut.
In schimb dimineata mananca piureul de fructe f bine. Ne pregatim sa introducem si branzica de vaci combinata cu piureu de fructe si dupa asta putina putina carnita.
Noi nu mai papam deloc LM si ne-au zis ambele pediatre ca avand in vedere asta si ca face si 6 luni, are nevoi de aport de proteine si fier.
Pufescu, ai vazut ce decorat e parcul? Desi nu prea m-au patruns sarbatorile anul asta - nu stiu de ce- cand am vazut parcul m-am bucurat ca un copil, parca am mai intrat si eu putin in atmosfera.
Daca cumva nu stiati, va mai confirm inca odata nu cumva sa faceti afaceri cu prietenii, rude sau alte asemenea personaje. Cea mai proasta idee! Am stat incurcata 2 luni cu mobila, cu apartamanetul gata finisat dar gol si pana la urma tot cu altii fac. Parca ne-am tampit, asa ce ciuda imi e ca am fost o fraiera si am pierdut atata timp degeaba, pana acum eram si mutata
. Acu o iau de la capat
. I-am chemat pe unii la masuratori azi, astept devizul dar sper sa nu imi sara inima din loc. Asa ce ma enervez, ca iar trebuie sa o car pe Larisa peste tot dupa mine si cu mobila si in partament sa tsam sa masuram......
Azi iar am fost ca vijelia: fa piureurile Larisei, fa putin curat, spala, fa mancare de dieta pt mine, fugi la apartament sa stai cu omul sa masoare sa dai indicatii, repede apoi in parc, apoi acasa repede mailuri, telefoane, verificat un act in timp ce imi mancam gratarul, dat papa copil......
Larissa
, cautand pe net despre mobila la comanda, am vazut ca scriai acu vreun an si ceva despre mobila, cereai un sfat. Pana la urma ati gasit o firma care sa lucreze frumos, calitativ, sa aiba paletar bogat si sa fie si accesibil la pret. Sarut mana de pe acum de raspuns
. Eventual da un pm, poate bagi si un pret aproximativ
de Larisa Ioana 24.06.2010
larissa_79 spune:
da ochidut noi ne-am facut toata mobila cu Decorama Galati care au un showroom intr-un loc in pantelimon. La ei ne-am decis dupa ce am fost la n firme...pretul acceptabil in comparatie cu alte firme.
http://www.mobilier-decorama.ro/
asta e site-ul lor. noi am facut bucataria, bibilioteca din living, dormitorul si dulapurile de pe hol cu ei. Noi am avut planul facut cu designerul...am schimbat doar foarte putin. iti dau pe pm nr domnului cu care am discutat.vezi ca la mine la semnatura vezi putine piese facute dde ei....nu am cu biblioteca si nici bucataria nu stiu sigur daca e. Noi bucataria am facut-o cu fel de fel de sertare inteligente si balamale toate blum. poate te inspiri un pic www.blum.ro. Imi e de mare ajutor ca am acces la toate din bucatarie super usor.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
paula_m spune:
Btz, tu spuneai ca mai tuseste Paul. Acum am vb cu pediatra, ca lui Raul nu i-a trecut tusea de tot. Si mi-a zis sa nu-i mai dau nimic, ca tocmai a fost la un seminar pediatric si daca doar tuseste copilul si nu face febra si nu il deranjeaza tusea noaptea, cel mai bine e sa nu li se dea nimic, pt ca trece de la sine si e un mod de a-si mai curata gatutul, plamanii, etc.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 am gasit blogul unei mamici, care descrie pas cu pas diversificarea fetitei...e interesant... http://oanamada.wordpress.com/plan-diversificare-pentru-bebe/ LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Foarte curajoasa mamica!
Eu din ce scrie ea nu voi folosi zahar, sare, si multe altele, face branzica cu multe pastile de calciu, ea se face si cu lamaie stoarsa, pune faina in sosuri, uau!! Speram sa aiba energie multa fetita ei sa faca fata bombei calorice care pt copiii din ziua de azi mai mult sedentari ca deh.. nu se mai practica joaca in fata blocului samd!
Eu zic ca e riscant! ca expresia "galbena de grasa"
Am incredere in pediatrii de azi care sunt la zi cu ultimele noutati si care le aplica.
Noi mancam chiar sanatos acasa, nu consumam paine decat la micul dejun cu gem, nu am folosit niciodata faina la mancare, nu fac prajeli ci folosesc wok-ul, nu am folosit niciodata vegeta sau delicat , imi ies mancaruri foarte foarte gustoase fara nimic din toate astea, sosurile le ingros cu legume proaspete razuite nu cu faina.. Si legumele le fac la aburi, carnea pestele gratar cat mai multe salate, asa vreau sa manance si ea pentru ca mie si sotului ne-au iesit mereu analizele sangelui fara nicio valoare depasita sau sub limita !
Larisa wok-ul e cea mai folosita cratita din casa , vezi sa fie foarte buna ca poti face de la n tipuri de risotto, paste, carnuri taiate fasii cu legume trase la tigaie cu putin ulei de masline si putina sare piper miere in 15 minute ..
este o companie germana care face cele mai rezistente si bune vase wmf. sunt foarte scumpi dar in casa nu iti trebuie decat cate un vas din fiecare eu le am de multi ani le folosesc zilnic (gatesc doar pt o masa de fiecare data), si sunt inca impecabile, desi de 2 ori pe zi sunt folosite. ia treptat si cand sunt reduceri cate una, au cam de 2 ori pe an 50% reducere!
larissa_79 spune:
Carmen, eu cratita o cumpar pentru mama( cadou de mos ca vrea una noua)....eu am un set de la tefal cu vreo 5 tigai cu care ma impaac...nu stiu caand o sa le schimb.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
baby78 spune:
La multe lunite si ani fericiti pentru Amelia si Analisa,Robert,Anne
La multi ani si pentru mamica celor doi leusori Dragaica 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010