Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
DENISA usor usor o sa reusesti si cred ca e important sa ii culci inainte de 10 ca sa adoarma usor 
CRIS
sa fii acolo pentru el iubita daca il simti ca sufera pentru ceva! dupa experienta ultimelor zile e clar ca se poate odihni mai bine, dar totusi daca il dor gingiile nu il poti lasa sa planga 
desi Andrei adoarme singurel seara, cum in ultimele seri tot pe la 11-12 a inceput sa se foiasca, l-am luat in brate, l-am pupat, l-am pus la loc in patut, l-am mangaiat si s-a culcat la loc micutul. e clar ca il deranjeaza ceva 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 desi Andrei adoarme singurel seara, cum in ultimele seri tot pe la 11-12 a inceput sa se foiasca, l-am luat in brate, l-am pupat, l-am pus la loc in patut, l-am mangaiat si s-a culcat la loc micutul. e clar ca il deranjeaza ceva ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
la fel si bubu, doar ca pe ea o apuca pe la 12-1.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Cris2010 spune:
Buna, mamici!!!
La multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi, Dragaica!!! 

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
... si pe ultima suta de metri
LML delfinasilor de azi

Foto 4+
Cris2010 spune:
Oana , sincere condoleante
. D-zeu s-o odihneasca in pace!
Foto 4+
Cris2010 spune:
hei, Rodi, pe unde esti? Tu mai erai la ora asta pe forum
.
Eu nu prea am avut timp de forum zilelea astea. Prestez AP la greu. Natali nu vrea sa stea deloc singurica. O si chinuie dintisorii rau de doua zile, ca urmare cam a facut greva foamei ieri si azi. In ritmul asta se cam duce lapticul meu. Azi la masa de la doua a supt zece minute dupa care urlete de cate ori incercam s-o apropii de san si-mi aduceam aminte cum povestea Crispro, exact asa facea. Bun, am pus pompa la sterilizat cu ganduri mari sa scot tot lapticul din sani. Am pompat un sfert de ora, a iesit 50 ml din ambii sani, dupa care nimic
. Totusi, saptamana trecuta a luat 300 gr, nu cred ca a disparut lapticul asa, intr-o zi in care a mancat mai prost... ori nu iese la pompa, nu degeaba se zice ca bebe e cea mai buna 'pompa'.
E si mama la noi, dar a facut un inceput de pneumonie si e la izolare, tot timpul cu masca, off...
Tina, cei de la babycomfort deabia la mijlocul lui ianuarie aduc acele modele de scaune de masa. Azi am vazut de la voi pe cele de la chico, sunt identice ca structura cu cele de la babycomfort, doar ca sunt facute de alta firma. Poate e vreun patent furat
, puteti sa va uitati de curiozitate...
Foto 4+
anca_vlad spune:
cris nu stiu unde e Rodi, dar eu nu am somn asa ca daca mai esti, eu sunt....
Nu ma intrebati de diversificare, ca o iau razna....
Branzica facuta din LP se poate face la fel casi din lapte UHT, eu lui Vlad i-am facut branzica de la inceput din lapte UHT!
Acum cu maria sunt intr-o dilema totala....

Toata sarcina m-am rugat sa am un bb mancacios, mi-a ajuns unul care nu manca si nu ii era foame niciodata!
UFFFFFFFFFFFFF!

Cris2010 spune:
Eladea, imi pare rau pt catelusa
.
Crispro, sa stii ca si Natali, in rarele momente cand incepe sa rada cu 'voce'
, incepe sa sughita si nu-i mai arde re ras
.
Larisa, trebuie si copie dupa Livretul de familie. Pe mine cu asta m-au intors, ca nu era inscrisa Natali in livret.
Foto 4+
Cris2010 spune:
Buna, Anca
Hai c-am reusit sa recuperez si eu de citit si scriam si eu din aduceri aminte...
off, imi pare tare rau ca Maria nu e pe drumul cel bun cu papica...
Foto 4+
Cris2010 spune:
La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul sa traiesti, Zile senine si fericire, La multi ani, SA traiesti, CRISSY!!!! 
LML Mara Madalina 
LML Yanis Stefan 
LML Matei Marius 
Oare Belu si Yanis ce mai fac???
Foto 4+