Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
AllyLaur spune:
Da Lavi, am o luna si ceva de cand sunt in tara!!! Este bine ca am luat carnetul de conducere si mi-am rezolvat ce mai aveam pe aici de rezolvat....traducerea diplomelor..etc
Ce ti-a mai sp la Echo??? Ai spus foarte putin..stiu ca esentialul,...dar, spune tot...bebe ce facea? Cuma s-a prezentat la eco??
Ally , Eduard 23 sapt bebe
bb_yasmi spune:
ally nici nu mai stiu ce era mai important cred ca am spus
mami de fetita cu codite 3+ si s29
AllyLaur spune:
Andreea...pai doar atunci am timp....ziua nu prea stau in casa!!!
Sper ca tu esti bine....la fel si printul Rares Andrei...Iinceraca sa bei putin lapte inainte de culcare pt a adormii mai repede si mai linistit.
Somnic usor burtica
Ally , Eduard 23 sapt bebe
lalely07 spune:
Neata burticute...
Nu s-a trezit nimeni???lasa,asa este bine..odihniti-va sa creasca bebei sanatosi acolo...
Aseara am avut si eu dureri de burtica surde asa..nus tiu ce s-a intamplat...Acum vad ca m-au lasat..
Cantarul meu arata 7 kg la activ..deci.. constat ca iau 0.5 kg pe saptamana..parca se aduna toate la mine.
Asa este!!!Pt bebe induram...Sa ma vad cand nu ma mai pot misca..
Viss..centura are efect ??Ca si eu am probleme cu colul si as vrea sa-mi cumpar si eu.Chiar medicul ti-a zis ca daca o porti nu mai este asa presiune pe col???
20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lauriciu_25 spune:
buna dimineata burtici
vad ca eu sunt cea mai matinala azi!tot citesc din urma si nu reusesc sa ajung odata la zi cu tot
ce sa va spun?am fost luni la eco,bebele e foarte bine,dupa cum zice doctorul,caci alte detalii nu am ,mie nu mi zice nici greutate,nici nimic ,stiu doar ca e foarte bine si corespunde a 26 de sapt si 4 zile,deci e un pic mai mare,bine,eu is multumita oricum...bebelinul se tragea de nasuc si si baga degetul in guritaera asa de scump de numa....
eu sunt cu moralul la pamant de tot,sunt tot in certuri cu sotul meu,si tot incerc sa ma gandesc la bebe si la cat de frumos o sa fie cand il am in brate ca sa nu ma scufund de tot in depresie
va tare si mai citesc un pic pe aici si ma imbrac sa merg la facultate,caci tree sa merg azi si nu am nici un chef
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
bb_yasmi spune:
buna dimi
am dus si eu buburuza la gradi s acusi ma prega sa plec sa im rezolv treburile, dar am zis ca inainte sa va dau buna dimi
lalely e normal sa iei 0,5 kg pe sapt. bine ca nu iei kg si saptamana....
mami de fetita cu codite 3+ si s29
lauriciu_25 spune:
buna dimineata Lalely
acum am vazut ca nu s singura pe aici
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
persi spune:
neata fetele!!
apar si eu la orizont si va invit la un ceai,sau laptic.
lauriciu_25,felicitari pt bb sanatos,chiar daca nu ai aflat mai multe,ai aflat ce era mai important.
toate burticile!
fericita de +22 Radu Andrei
lalely07 spune:
BB_yasmi..pai daca continui cu 0.5kg ajung la 18 kg..
dar eu stiu ca in ultima perioada iei mai mult de 0.5..deci sanse mari sa ating pragul de 20-25..
20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!