Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 4
danamiha spune:
Gabita, tu trebuia sa-ti pui mainile la ochi
daca ai citit intelegi situatia...nu te supara
verificam daca nu stai la Cluj![]()
ane, stiam ca sotul ti-a confiscat parfumul, pe Tom Ford, ma bucur ca l-ai recuperat
nu imi fac mari sperante, sa se indragosteasca sali de el, dar nu se stie...
rall spune:
Dana, sarumana de raspuns 
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie cateodata anumite parfumuri am observat ca-mi plac suprapuse pe un firicel de fum de tigara fina |
Si mie

Daca aveti prilejul, luati la mirosit lumanarea asta:
http://www.britishcornershop.co.uk/images/large/SGN3358.jpg
Glade Chocolate-Honey ii zice, si mie imi miroase a Chanel (Chance) + vanilie
rose_selavie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali gabika 27, tu pune-ti mana la ochi si nu citi ce scriu mai jos, ca nu e pentru tine! rose, dana, gabika mea de la bacau , tocmai ce-mi trecu un gand bizar ![]() ![]() ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Dupa celebrul deja conflict cu missy miss piggy este absolut normal sa sufli si-n iaurt, pardon, in parfum.

E ceva firesc sa te placa lumea instant pt ca esti plina de farmec, stii doar ce repede m-am "indragostit" de tine, dupa 2 dialoguri te-am si chemat la mine sa cutreieram prin parfumeriile elvetiene si sa papam cioco buna, remember?

ianka78 spune:
pupacisme maxime la toata suflarea parfumata
...pfff! de cand n-am mai fost pe-aici! am citit in fuga acum vreo doua capitole din urma si vad ca toate sunteti bine, sanatoase, still parfume - addicts, cum va stiam
. eu noutati prea mari nu am...nu stiu ce-i cu mine, cred ca sunt bolnava or something
...calaresc toate parfumeriile saptamanal dupa o noua dragoste si nimic
. toate mi se par ok, dar doar atat
. te pomenesti ca oi incepe si eu sa salivez dupa d'astea de nisa. deja am oaresce fantezii cu tom ford, doamne iarta-ma ca suntem in post!
mi-am luat recent (pentru a 4-a oara) ck - obsession....dar asta e dragoste veche, nu se pune.
am mai primit, tot asa recent, un guess by marciano ...un fel de rahat(tucesc) cu apa rece (sa ma ierte cine il are si-l iubeste, dar pe mine nu m-a convins deloc)- mi se pare un 'plastic' candy, foarte liniar, foarte plat, fara zvac.
si ma tot intreaba 'mos craciun' ce sticluta sa-mi aduca si nush' ce sa-i spun
are cineva o recomandare, o atentie, o maslina si pentru mine?
danamiha spune:
ianka, ne-ai lipsit! chiar ma gandeam zilele trecute ce o fi cu tine ca ai disparut...
cu Tom Ford ramai la fantezii, are un iubit de vreo 10 ani, pacat de el, barbat frumos
, acum sali sa nu zici ca nu iti place nici de parfum si nici de el![]()
ianka78 spune:
dana, pai sa stii ca tu esti responsabila pentru fanteziile mele cu tom ford
...stiind ca avem gusturi comune la parfumuri (hypnotic, classic-ul lui gautier, si multe altele pe care tu nu le mai ai, dar stiu ca-ti placeau wish, miss dior cherie, black xs), imediat mi-a filat o lampa ca mai mult ca sigur mi-ar placea tobacco- vanilla lui.
mihaeladm spune:
Geniest, sa stii ca Roxana are PACO RABANNE LADY MILLION, ce rau imi pare ca ne-a luat-o inainte cineva atunci demult.
rose_selavie spune:
Buna seara parfumate dragi!
Intru sa va spun ce-a patit Teo a noastra: a suferit o arsura cumplita si se afla internata in spital...Haideti sa o incurajam ca are mare nevoie de suport si din partea noastra! Ea ne citeste pt ca i-a dus Miha laptopul la spital.
Teo iti doresc recuperare usoara si multa multa sanatate!
rall spune:
Of, ce veste rea! ![]()
Teo, sper sa fie totul ok si sa iti revii repede 
Ai nevoie de vreun ajutor?