Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Gabita, tu trebuia sa-ti pui mainile la ochi daca ai citit intelegi situatia...nu te supara verificam daca nu stai la Cluj

ane, stiam ca sotul ti-a confiscat parfumul, pe Tom Ford, ma bucur ca l-ai recuperat nu imi fac mari sperante, sa se indragosteasca sali de el, dar nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Dana, sarumana de raspuns

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

cateodata anumite parfumuri am observat ca-mi plac suprapuse pe un firicel de fum de tigara fina

Si mie

Daca aveti prilejul, luati la mirosit lumanarea asta:
http://www.britishcornershop.co.uk/images/large/SGN3358.jpg
Glade Chocolate-Honey ii zice, si mie imi miroase a Chanel (Chance) + vanilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

gabika 27, tu pune-ti mana la ochi si nu citi ce scriu mai jos, ca nu e pentru tine!

rose, dana, gabika mea de la bacau , tocmai ce-mi trecu un gand bizar prin minte: ce-ar fi ca gabika27 sa fie missy miss ? ca prea ne bagam in seama !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Dupa celebrul deja conflict cu missy miss piggy este absolut normal sa sufli si-n iaurt, pardon, in parfum.
E ceva firesc sa te placa lumea instant pt ca esti plina de farmec, stii doar ce repede m-am "indragostit" de tine, dupa 2 dialoguri te-am si chemat la mine sa cutreieram prin parfumeriile elvetiene si sa papam cioco buna, remember?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

pupacisme maxime la toata suflarea parfumata...pfff! de cand n-am mai fost pe-aici! am citit in fuga acum vreo doua capitole din urma si vad ca toate sunteti bine, sanatoase, still parfume - addicts, cum va stiam. eu noutati prea mari nu am...nu stiu ce-i cu mine, cred ca sunt bolnava or something...calaresc toate parfumeriile saptamanal dupa o noua dragoste si nimic . toate mi se par ok, dar doar atat. te pomenesti ca oi incepe si eu sa salivez dupa d'astea de nisa. deja am oaresce fantezii cu tom ford, doamne iarta-ma ca suntem in post!
mi-am luat recent (pentru a 4-a oara) ck - obsession....dar asta e dragoste veche, nu se pune.
am mai primit, tot asa recent, un guess by marciano ...un fel de rahat(tucesc) cu apa rece (sa ma ierte cine il are si-l iubeste, dar pe mine nu m-a convins deloc)- mi se pare un 'plastic' candy, foarte liniar, foarte plat, fara zvac.

si ma tot intreaba 'mos craciun' ce sticluta sa-mi aduca si nush' ce sa-i spun
are cineva o recomandare, o atentie, o maslina si pentru mine?

Mergi la inceput

ianka, ne-ai lipsit! chiar ma gandeam zilele trecute ce o fi cu tine ca ai disparut...

cu Tom Ford ramai la fantezii, are un iubit de vreo 10 ani, pacat de el, barbat frumos, acum sali sa nu zici ca nu iti place nici de parfum si nici de el

Mergi la inceput

ianka, musai ceva de nisa sa-ti aduca mosul, stai ca vine rose si te indruma ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

dana, pai sa stii ca tu esti responsabila pentru fanteziile mele cu tom ford ...stiind ca avem gusturi comune la parfumuri (hypnotic, classic-ul lui gautier, si multe altele pe care tu nu le mai ai, dar stiu ca-ti placeau wish, miss dior cherie, black xs), imediat mi-a filat o lampa ca mai mult ca sigur mi-ar placea tobacco- vanilla lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Geniest, sa stii ca Roxana are PACO RABANNE LADY MILLION, ce rau imi pare ca ne-a luat-o inainte cineva atunci demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna seara parfumate dragi!

Intru sa va spun ce-a patit Teo a noastra: a suferit o arsura cumplita si se afla internata in spital...Haideti sa o incurajam ca are mare nevoie de suport si din partea noastra! Ea ne citeste pt ca i-a dus Miha laptopul la spital.

Teo iti doresc recuperare usoara si multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Of, ce veste rea!

Teo, sper sa fie totul ok si sa iti revii repede
Ai nevoie de vreun ajutor?

Mergi la inceput