Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 3
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Sali credeam ca deja vorbiti intre voi codat in cifre . mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
si ce te face sa nu mai crezi?
ps: sunt bucuroasa, tocmai am aflat ca voi primi o mostra vie de TFTV! deja imi fac griji, daca-mi place?
dana, sper ca esti pe receptie!
over!
danamiha spune:
hm, sali, de la cine primesti? de la anne16 de la Pitesti sau de la rall? hai spune tot
rall, la mine tine mult si bine, serios, nu am calculat cat, dar e persistent. acum stii tu ca depinde de ph, bla, bla. eu pe haine nu dau, dar simt pe esarfa de la gat mult si bine parfumul.
dintre tot ce am avut/mirosit e the best pt mine, imi place mai mult decat Idult Tihota, care e o vanilie pura, pura, dar calda, minunata, uite sali, e aici pt tine si imi place si mai mult decat Note vanille de la Micallef, in sensul ca Micallef e mai cald, mai fin, mai dulce, mai feminin...asta daca as fi nevoita sa aleg intre cele doua, nu ca nu imi place Micallef, si acesta e admirat cand il port
Tobacco vanille are si o nota mai "dura", poate si pt ca e unisex. Imi place asa mult acest parfum, in conditiile in care nu suport mirosul de tutun.
sali spune:
citat din mesajul lui Gabika27 Fetelorr sunt happylica!!! Mi-a venit aprobarea de cont de la fragrencex!!! De azi am cont!!! Yuppyyyy!! Puupicei! Mai ramane si paypalul si obligatoriu card in $ nu? |
da, si cea mai obligatorie conditie e sa ai si bani pe card!
nu trebuie sa ai card in dolari sau marci , trebuie sa ai doar un card cu care sa poti plati on line international, intreaba la banca. poate e bun si ce pe care il ai acum, vezi ca tr sa aiba niste cifre pe verso, in continuarea benzii negre.
paypalul ia din cardul tau lei, face conversia in moneda in care cumperi...tu ocupa-te sa fie lei romanesti , de restul se ocupa altii!
si mai ia o , sa ai ce sa mirosi pana iti vor veni parfumurile de pe fragrancex!
atat pt azi, iti ajunge! maine, daca esti cumintica, iti spunem smecheria cu cuponul FREE pt transport de pe fragrancex!
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui danamiha hm, sali, de la cine primesti? de la anne16 de la Pitesti sau de la rall? hai spune tot rall, la mine tine mult si bine, serios, nu am calculat cat, dar e persistent. acum stii tu ca depinde de ph, bla, bla. eu pe haine nu dau, dar simt pe esarfa de la gat mult si bine parfumul. dintre tot ce am avut/mirosit e the best pt mine, imi place mai mult decat Idult Tihota, care e o vanilie pura, pura, dar calda, minunata, uite sali, e aici pt tine si imi place si mai mult decat Note vanille de la Micallef, in sensul ca Micallef e mai cald, mai fin, mai dulce, mai feminin...asta daca as fi nevoita sa aleg intre cele doua, nu ca nu imi place Micallef, si acesta e admirat cand il port Tobacco vanille are si o nota mai "dura", poate si pt ca e unisex. Imi place asa mult acest parfum, in conditiile in care nu suport mirosul de tutun. |
Nici mie nu-mi place mirosul unei camere plina cu fum de tigara, dar cateodata anumite parfumuri am observat ca-mi plac suprapuse pe un firicel de fum de tigara fina (sunt fumatoare de ocazie ). Imi plac si trabucurile inainte de a fi aprinse, sa duc la nas tutunul nears, au o aroma fantastica.
Gabika27 spune:
Saliiiiiii sunt cea mai cuminticaaaaaaaaa!!! promit!!! pup si eu si ms mult de floricica si ptr explicatiile pt card(vorba ta acum problema e de bani)! Si voi meritati un buchet din plin! Sunteti minunate si va multumesc din nou ptr primirea calda pe care mi-ati facut-o! Cititnd atatea capitole am impresia ca va cunosc de fff mult! Seara frumoasa fetelor !
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha hm, sali, de la cine primesti? de la anne16 de la Pitesti sau de la rall? hai spune tot |
de la anne 16 !
credeam ca are splash si poate sa decanteze dar nu, zice ca pulverizeaza in fiola direct!
eu spun ca are sange anne, nu gluma...daca are curaj sa pufaie din tom ford la gura fiolei....
multumesc, anne !
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Nici mie nu-mi place mirosul unei camere plina cu fum de tigara, dar cateodata anumite parfumuri am observat ca-mi plac suprapuse pe un firicel de fum de tigara fina (sunt fumatoare de ocazie ). Imi plac si trabucurile inainte de a fi aprinse, sa duc la nas tutunul nears, au o aroma fantastica. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
mi-am amintit ... ca tot vorbiti de tutun ....ieri m-am vazut cu un tip care fuma pipa si pret de o jumatate de ora cat am stat cu el am fost invaluita de miros de fum de tutun de pipa, avea un amestec de tutun si nu stu ce aroma de cirese parca...statea picior peste picior pe un fotoliu si fuma pipa si desi eram exact in centrul orasului, in cladirea prefecturii, tipul parea desprins dintr-un tablou de epoca....noroc ca il salvau tineretea si uniforma militara!
sali spune:
gabika 27, tu pune-ti mana la ochi si nu citi ce scriu mai jos, ca nu e pentru tine!
rose, dana, gabika mea de la bacau , tocmai ce-mi trecu un gand bizar prin minte: ce-ar fi ca gabika27 sa fie missy miss ? ca prea ne bagam in seama !
anne16 spune:
citat din mesajul lui danamiha hm, sali, de la cine primesti? de la anne16 de la Pitesti sau de la rall? hai spune tot Tobacco vanille are si o nota mai "dura", poate si pt ca e unisex. Imi place asa mult acest parfum, in conditiile in care nu suport mirosul de tutun. |
Cunoscand gusturile lui Sali, m-am decis sa-i trimit o monstra de Tobacco Vanille, nu cred ca este genul ei
Eu am ascuns acest parfum de sotul meu(dupa 2 saptamani), este fan vanilat are doua parfumuri: www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Gaultier-2-433.html" target="_blank">Gaultier 2 si www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Le-Male-430.html" target="_blank">Le Male
Eu sunt fumatoare
Edit: El nu este "fumator"
Gabika27 spune:
Saliiiiiii nuuuuuuuu!!! te rog!!! nu zice asaaaaaa...io sunt gabika si atat....am citi cap in care ati avut discutii cu d-ra....io sunt io si doar mi-e tare drag de voi...offf.....