Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, tu stii si franceza si germana? In ce limba vorbesti cu Mara?

sali, draga mea, asa bine iti inteleg disperarea, ca fac eforturi disperate sa nu imi comand din nou macar 30 ml de elixir.
asta pt ca urmaresc o rochie de dantela din bumbac si o haina de catifea si am zis ca daca am scapat de spiritul de colectionar (la parfumuri) sa termin ce am si doar dupa...

eu in locul tau nu as renunta usor, as lua 30 ml din elixir, in poseta cu el si fasssssssssssss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

DANA, am fost in Mexic, la un congres .

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

SUPER! ai facut si plaja? nici un parfumel nu te-a ispitit sa-l aduci acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Da, Escale a Portofino este citric, foarte delicat si fresh, te atrage imediat cu prospetimea si in acelasi timp cu nota clasica, vintage. pentru ca nu ma pricep asa bine, va citez o descriere pe care am gasit-o si la care subscriu: "Escale ą Portofino este un parfum fin #537;i proasp#259;t, exemplar de clasic #537;i atemporal, dar #537;i exemplar de reu#537;it! Īmbuteliat īntr-o sticl#259; elegant#259;, vintage, degaj#259; r#259;coroase arome fine, īmbinate cu puternice arome calde #537;i īmbietoare, prin tonurile īnalte de bergamot#259; calabrian#259;, boab#259; de ienup#259;r #537;i portocal#259; sicilian#259; #537;i tonurile joase, de baz#259;, din mosc alb, migdale #537;i chiparos, seduc#259;toare ca o vacan#539;#259;". Din pacate, pentru ca l-am incercat pe cartonas, nu va pot spune nimic despre persistenta pe piele.

Citat:
citat din mesajul lui alinaclau

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Salut, parfumate dragi!

Am fost plecata 10 zile in "tarile calde" si in stationarile prin aeroporturi, am dat iama in parfumuri, evident. Asa ca , sa va spun: mi-au placut Escalele de la Dior, in special Escale a Portofino.

Bine-ai revenit !
Poti da mai multe detalii despre escale a portofino te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Rose, mi-a venit MaGriffe, dar sunt dezamagita pentru ca e prea slab, desi scrie pe sticluta EdP. MaGriffe cumparat la parfumerie - 92 de franci pentru 50 ml - a meritat toti banii; se simtea pana seara si ramanea zile intregi impregnat in imbracaminte. Azi m-am dat cu cel nou la inchietura unei maini si cu cel vechi - 2 ani - pe cealalta incheietura; ghici care se simte dupa 10 ore?

Vad ca nu scrie ca nu ar putea fi returnat odata deschis. Il trimit inapoi cu o scrisorica explicativa anexata si cumpar parfumul din nou din magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaveLicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui PaveLicious

Eu unul obisnuiam sa apelez la No. 19 din cand in cand

Mai poveste-ne care iti mai plac, deja suna interesant...ador Chanel, printre altele.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Nu sunt prea bun la descrieri. Imi placea pentru ca era primaveratic, lejer, verde, fresh, etern.

Alien imi place pentru ca e tipul de parfum greu, oriental, care-ti lasa senzatia ca-l stii dintotdeuna, care iti aminteste de trecut, genul de parfum care ma face sa plutesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Rose, mi-a venit MaGriffe, dar sunt dezamagita pentru ca e prea slab, desi scrie pe sticluta EdP. MaGriffe cumparat la parfumerie - 92 de franci pentru 50 ml - a meritat toti banii; se simtea pana seara si ramanea zile intregi impregnat in imbracaminte. Azi m-am dat cu cel nou la inchietura unei maini si cu cel vechi - 2 ani - pe cealalta incheietura; ghici care se simte dupa 10 ore?

Vad ca nu scrie ca nu ar putea fi returnat odata deschis. Il trimit inapoi cu o scrisorica explicativa anexata si cumpar parfumul din nou din magazin.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

poate l-au reformulat si pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Oh ce rau imi pare sa aud asta!

"Send Back
The received goods is to be examined by the receiver immediately for your completeness and correctness. Complaints at expiration of 5 working days are not recognized. For products already opened return right and no right to exchange does not exist."

Suna-i mai bine si explica-le ca l-ai comparat cu cel vechi si nu tine la fel. A! Spune-le ca scrii un review la acest parfum la ei pe site cum ca nu e ok, eventual lasa de inteles si ca e de cacao clauza cu neacceptarea returnarii produsului desfacut.

Mergi la inceput

Dana franceza as vorbi ca-mi place enorm, dar nu prea am cu cine aici, stau in canton german. Cu Mara eu vorbesc in romaneste si vreau sa se acomodeze, sa inteleaga si sa vorbeasca in viitorii ani 2 limbi la perfectie. Cu tata vorbeste germana, iar cand va merge la cresa si apoi gradi va prinde automat si dialectul elvetian de aici...si la scoala oricum va invata engleza si franceza si ce-o mai fi in programa scolara....dar mai e pana atunci. Important e sa fim consecventi cu vorbitul cu ea asa.

Manu OLA! bine ai revenit, stii ca ma gandeam oare unde esti? Zii de Mexic, ce-ai apucat sa vezi, sa faci? Ce-ai mancat bun (iute)? Nici nu pot sa-mi imaginez pe frigul asta de aici cum o fi in perioada asta a anului acolo cu un sombrero pe cap si la plajaaa..ai ai ai
Si mie imi place Escale a Portofino, l-as lua exclusiv pt bagajul de mare, se asorteaza perfect cu briza marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
Si mie imi place Escale a Portofino, l-as lua exclusiv pt bagajul de mare, se asorteaza perfect cu briza marii.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

articol din paris match-ul din august 2011 :" in aceasta dimineata, jandarmeria franceza a fost sedusa si abandonata, pe fondul unui atac chimic , cu escale a portofino.
semnalmentele autoarei : inaltime 1,75, par lung, bruneta, ocazional breton, 50 de kg, vorbeste fluent germana, franceza si romana. faptul ca e insotita de un copil mic nu o face mai putin periculoasa.
ps: gateste minunat, ceea ce va va transforma intr-o prada si mai usoara.
cine o ( sur)prinde primeste un sejur la martinez din cannes, cu mic dejun adus la pat de doamna carla bruni sarkozy" .

EDIT: doamna sarkozy va aduce micul dejun cantand asta:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

articol din paris match-ul din august 2011 :" in aceasta dimineata, jandarmeria franceza a fost sedusa si abandonata, pe fondul unui atac chimic , cu escale a portofino.
semnalmentele autoarei : inaltime 1,75, par lung, bruneta, ocazional breton, 50 de kg, vorbeste fluent germana, franceza si romana. faptul ca e insotita de un copil mic nu o face mai putin periculoasa.
ps: gateste minunat, ceea ce va va transforma intr-o prada si mai usoara.
cine o ( sur)prinde primeste un sejur la martinez din cannes, cu mic dejun adus la pat de doamna carla bruni sarkozy" .

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Mergi la inceput