Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 14
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali carmena....dupa capitolul 2 , nu mai pot sa zic decat : inima-n mine plange, cu-amar si cu durere, ca te-am iubit hypnotic...da' totu' e-n zadar.... edit: ...asa ca, acestea fiind spuse, imi inchei relatia cu Hypnotic Poison EDT chiar inainte de a o incepe...si pentru ca virgula cui pe cui se scoate,ma combin cat de curand cu ELIXIR-ul si, pt maxim de senzatii perverse,si cu Hypnotic Eau Sensuelle, in acelasi timp. nu ma face pe mine sa renunt la un miros care-mi place o nefericita de reformulare a moleculelor.... "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali, hai draga mea sa te iau in brate, nu mai plange dupa Hypnotic ca nu te merita, e un flusturatec care hipnotizeaza usor si e nestatornic!!
Uite, azi sunt toate magazinele deschise pana tarziu in Berna si am fost dupa mozzarela ca-mi trebuia la lasagna si....am intrat in cea mai mare parfumerie din oras, unde am incercat pe piele: Hypnotic Poison EDT iarasi, Hypnotic Poison Pure Parfum si Hypnotic Poison Elixir si concluzia e CA NICI UNUL NU TINE CA LUMEA! Pe haine da, pe piele nu.
Vanzatoarea (orice altceva decat cunoscatoare in ale parfumurilor) imi zice: daca l-ati avut acum 12 ani sa stiti ca este fix acelasi, nu este reformulat, dumneavoastra v-ati schimbat poate ...
Ma duc sa ma delectez cu 3 ore de Braveheart , soundtrackul e superb.
http://www.youtube.com/watch?v=fk8323r577w
rose_selavie spune:
Teo nu e prea bine. Are dureri, e foarte slabita si se teme ca se va recurge la operatie pana la urma.
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Sali, hai draga mea sa te iau in brate, nu mai plange dupa Hypnotic ca nu te merita, e un flusturatec care hipnotizeaza usor si e nestatornic!! Uite, azi sunt toate magazinele deschise pana tarziu in Berna si am fost dupa mozzarela ca-mi trebuia la lasagna si....am intrat in cea mai mare parfumerie din oras, unde am incercat pe piele: Hypnotic Poison EDT iarasi, Hypnotic Poison Pure Parfum si Hypnotic Poison Elixir si concluzia e CA NICI UNUL NU TINE CA LUMEA! Pe haine da, pe piele nu. Vanzatoarea (orice altceva decat cunoscatoare in ale parfumurilor) imi zice: daca l-ati avut acum 12 ani sa stiti ca este fix acelasi, nu este reformulat, dumneavoastra v-ati schimbat poate ... Ma duc sa ma delectez cu 3 ore de Braveheart , soundtrackul e superb. http://www.youtube.com/watch?v=fk8323r577w mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
acum ce mai fac? ca iar trebuie sa-mi reconsider atitudinea....
daca nici in concentratie de PURE PARFUM nu tine , inseamna ca si ELIXIR mi-as lua doar asa de kiki, sa fac cu el o noapte -doua, ca de o relatie stabila pe baza de atasament ( pe piele) reciproc nici ca poate fi vorba.
sali spune:
citat din mesajul lui gya1407 Buna fetelor! Probabil suna a cliseu, insa si eu, ca multe alte persoane, va urmaresc discutiile zilnic, inspirata fiind de ele in cautarea de noi miresme. Am mai interactionat cu voi cu ceva timp in urma (sa fie 1 an cred) cand va ceream parerea cu privire la Casmir (l-am cumparat, insa mi s-a parut prea greoi pt mine, asa ca l-am facut cadou mamei). Tin sa va anunt ca de cateva zile am devenit mandra posesoare a unui Kenzo Amour (mi-l doream de vreo jumatate de an, eu fiind mare consumatoare de parfumuri vanilate, gurmande..intelegeti voi):) Este absolut demential, mai ales pe vremea asta mai rece!!!!! Tot pt vremea asta mai am si Wish (Chopard), pe care l-am primit cadou, insa nu se leaga nici o prietenie intre noi (m-am dat cu el de vreo 3 ori, insa ma ia cu lesin pur si simplu). So... daca e cineva interesat de un schimb, il scot la bursa. Se pare ca parfumurile Chopard nu sunt pt mine. O duminica frumoasa sa aveti! |
cati ml are WISH?
activeaza-ti PM!
welcome, eu sunt surprinsa de fiecare data cand vine cineva de care nu am auzit si zice ca ne citeste....nu stiu de ce, imi imaginez ca aici vorbesc doar cu cateva prietene si nu aude nimeni!
sa ne intelegem, sunt surprinsa placut!
sali spune:
:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali, hai draga mea sa te iau in brate, nu mai plange dupa Hypnotic ca nu te merita, e un flusturatec care hipnotizeaza usor si e nestatornic!! |
...si iata ca am gasit si melodia perfecta pt dragostea mea cu hypnotic ...
Lord knows I'm not a fool girl
I really shouldn't care
Lord knows I'm not a school girl
In the fury of her first affair
So if I could employ
A little magic that will finally destroy
This dream that pains me and enchains me
But I can't because I'm mad...
I'm mad about the boy
alexia718 spune:
Sanatate multa, Teo! Acum am aflat si eu...imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Suntem alaturi de tine, sa te faci bine cat mai repede!
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Teo nu e prea bine. Are dureri, e foarte slabita si se teme ca se va recurge la operatie pana la urma. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
rose, daca vorbesti cu teo sau cu Mihaela, te rog spune-i ca ma gandesc la ea, ma rog pentru ea si ii doresc multa, multa sanatate.
speram sa fie de Craciun acasa.
cum a iesit lasagna? am cumparat placile alea, dar zac in camara, si noua ne place f.mult
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
rose, daca vorbesti cu teo sau cu Mihaela, te rog spune-i ca ma gandesc la ea, ma rog pentru ea si ii doresc multa, multa sanatate. speram sa fie de Craciun acasa. cum a iesit lasagna? am cumparat placile alea, dar zac in camara, si noua ne place f.mult |
Am sa-i transmit mesajul tau. Mi-a zis azi ca nu prea are destula energie sa intre pe net des, asa ca i-am dat ultimele stiri fierbinti din club chic despre Hypnotic cel vestit si ce se mai povesteste pe aici.
Pt lasagna exista multe variante de sos, eu prefer ceva cu carne si sos de rosii, verdeturi si branza. Toata se inmoaie in timp ce sta la cuptor si e cremoasa, buna, dar foarte satioasa. Vrei reteta?
danamiha spune:
rose, ce bine ma cunosti am vrut sa-ti cer reteta, dar nu am vrut sa te pun la scris...am o reteta veche de la o prietena din SUA, dar as vrea sa vad cum o faci si tu...
Carmena spune:
Of, imi pare asa rau de Teo...transmite-i te rog, Rose si din partea mea sanatate multa si ca ne gandim la ea.
Sali, imi pare rau ce sa zic...eu spun uita de Hypnotic cu toata chimia lui si ia un parfum puternic daca mai ai chef de shoping...Sa stii, nici Wish-ul, ca am vazut ca intrebi de el, nu are persistenta mai mare de 4-5 ore, cel mult. Dar mie imi place si asa
Rose, pai pune aici reteta la club, sa facem si noi lasagna...mmm imi ploua in gura la propriu
parfumate