Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Abramburika!
multumesc pt primire!
sunteti toate niste dragutze.
M-au luat emotiile pt ca e prima nastere aici.asa ca sunt alaturi de voi.
Hai Irinuka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La prima sarcina, neavand experienta dopului, dar auzind de el, imi imaginasem ca tre' sa fie ceva ca racitura, gelatina o consistenta mai densa. Deci, imi imaginam ca tre' sa elimin bucati mai marisoare. Insa e o secretie oarecum lichida, ti-am zis cu ce sa o asemeni.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ralu, din textura.
este gelatinos, nu chiar transparent dar mucilaginos asa, nu se aseamana cu nimic din corpul tau si uneori are si vinisoare de sange in compozitie.

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu ai o poza cum arata cele cumparate??? ca pe net numai in cutie le arata. cat ai dat pe ele?? vazusem cu 15-16 lei 10 buc.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ralu - cand gasesti pe hartie (dupa pipi) o secretie mai abundenta, gelatinoasa, tip muci (scuze, ca sa intelegi), alb, galbui sau transparenta. Cel putin la mine asa e.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

mersi. sper sa ma prind de faza cand se va intampla
nu se poate confunda cu secretia care e p toata durata sarcinii???
eu in ultima per o am mult mai abundenta decat de obicei. dar nu e cum zici tu. e mai apoasa si albicioasa sau usor galbuie.
la analiza de secretie, totu e ok.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

La prima sarcina, neavand experienta dopului, dar auzind de el, imi imaginasem ca tre' sa fie ceva ca racitura, gelatina o consistenta mai densa. Deci, imi imaginam ca tre' sa elimin bucati mai marisoare. Insa e o secretie oarecum lichida, ti-am zis cu ce sa o asemeni.

mahhhhhhhhh, ma sperii
eu de 2 zile tot vad chestia asta pe tampon

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

eu am uitat sa ma laud cu buburuzul meu! Are 1900 gr, e totul bine, dar are cordonul in jurul gatului. poate se elibereaza de esarfa pana la nastere ... Al meu sot e foarte mandru si pare din ce in ce mai convins, dupa fiecare eco, ca seamana cu el.

32+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

exact, si eu ma gandeam cum o sa-mi dau seama, dar crede-ma, iti DAI seama. adica.. e si momentul, simti unele chestii, incepi sa STII pur si simplu ce se intampla.
eu eram paralela cand m-au apucat toate cele cu Flavia, si totusi pac- am vazut mucusul ala, mi-am zis "aha, e dopul" de zici ca nascusem pe putin de 15 ori pana atunci,
am sunat la salvare, contractiile se inteteau, am luat gentuta...
adica devenisem nitel robotizata. si era singura cuc in toata tara aia.

asa ca raspunsul e "vei sti"

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Yasmi nu am poza cu ele. sunt intr-o punga cum e aia de vata asa.
10 buc am dat 5-6 ron.

Roxana am si eu cartea. dar nu merge pe mail. e prea mare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nuuu, nu e ca o secretie normala. Poate nu am explicat bine, eu cred ca o sa iti dai seama ca-i altceva decat o secretie obisnuita.

mirela - pai te trecem pe lista??

Dopul ala se poate si reface, poate dura si 2 sapt. eliminarea lui ... depinde de la pers. la pers.

Mergi la inceput