Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am intors de la medicul de familie acum 15 minute si de atunci stau si bazai prin casa ca prostu'

asistenta nu a vrut sa-mi dea prenatalul . a spus ca nu se dau 84 de zile, ci abia de pe 13 decembrie am voie, iar eu am ramas descoperita de la serviciu doua saptamani.
sa iau fara plata, n-am voie. concediu - am epuizat tot,
medical - mi-a mai ramas, cu ceva scris de la ginecolog.
m-am saturat, sincer, de atata ploconeala si saru-mana, si rugaminti.

apoi ne-a azvarlit pe toti din cabinet ca era zi de vaccinari.
ZMKLDHGDSJl - mi-am spus atunci in barba si am venit acasa sa plang cu demnitate :)))

acum trebuie sa ma duc luni sa ma milogesc de gineco - pe care nu o cunosc bine - sa-mi dea ceva scris pentru doua saptamani...
nici nu stiu cum sa formulez asa o fraza fara sa ma lungesc si sa-i povestesc ca de doua luni eu nu merg la serviciu.

ralu, da - vrem sa plecam, soata mea voia asta de cand ne-am cunoscut dar eu eram reticenta. acum, am zis ca trebuie sa incercam. ca le datorez asta galustilor mele.

roxx26 - tocmai ce cautam o clinica privata pentru servicii de medic de familie si pediatrie, si am dat peste o postare de-a ta din octombrie. eu sunt in aceeasi situatie ca tine.
locuim nu departe de CDT - Victor Babes, si analizele toate mi le-am facut la ei.
soata s-a mutat de la serviciu la Medicover, dar nu gasesc costul unui abonament din ala Kid Card. cred ca e scump, ce sa mai.
pe cand la victor babes, abonamentul pt copil 1-18 ani e 130 euro/ an, iar nou nascutul - 120 / an.
ceea ce mie mi se pare bun. nu ma dau banii afara din casa, dar tocmai de aceea as vrea un pediatru la care sa pot apela, niste servicii de ambulanta bune, linie rosie pt apelurile de noapte, etc.
si nu cer prea mult

ma mai uit.

in rest, pentru cine este la Elias, eu o recomand din tot sufletul pe IRINA ANTONESCU - pediatru.
eu pe flavia la ea am avut-o, de la 4 luni cand am venit in tara pana acum. si am fost si sunt foarte multumita. daca va intrebati de ce o schimb in cazul asta, pentru ca nu mai cotizez la OPSNAJ (unde e arondat eliasul) ci la CASMB. si am avut probleme cu concediul medical cand a fost flavia bolnava. nu mi-a fost primit si pentru ca nu vreau sa schimb toata hartogaraia de la serviciu, prefer sa o retrag pe ea de acolo.

phew, cat am vorbit, am si uitat ca bazaiam. terapie ce sa mai!

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

pai nu este corect mai frate, legea trebuie sa intre in vigoare in noua luni ! ca toate gravidutele sa nasca,toata lumea ar fi impacata si nimeni nu ar comenta,iar femeile se vor decide daca vor sa mai faca bebe in conf cu legea noua. dar nu ii duce pe ei capul la asa ceva, este greu

carmen
34+ cu Andrei

sunt de aceeasi parere .....dar stau si ma intreb cum vor face : deci concediul prenatal si postnatal este de 126 zile pe care ti le iei cum doresti dar obligatoriu 42 de zile dupa nastere , da ? deci postnatal ...bun ...eu sa zicem ca nasc pe 1 ianuarie 2011 intru pe legea noua dupa cum se speculeaza si va tb sa stau un an acasa cu cel mic . Intrebarea mea este .... daca dupa ce nasc eu mai stau 42 de zile minim pe banii angajatorului si nu ma plateste statul cand ma intorc la munka ?? pe 1 ianuarie 2012 cand bb face un an ...sau mai stau inca 42 de zile ca sa se faca o perioada de 1 an platita de stat ??? astia sunt tampiti la cap ....
dar cele care isi opresc mai mult de 42 de zile dupa ???
doamne .......ce tara !!!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

chiar ma gandeam la un aspect: eu am o pretena care a depus dosarul pt indemnizatie acum o luna. Bebele ei are 3 luni acum. Ea va sta acasa 2 ani de zile, platiti, iar eu va trebui sa stau acasa un an fara nici un ban, sau sa ma intorc la munca si sa imi las copilul cu un strain (cresa nu exista un oras din cate stiu, copiii se primesc de la 2 ani in sus). am fost insarcinata in acelasi timp cu ea, si am cotizat la stat mai mult decat ea. nu stiu unde este normalitatea in cazul asta .... dar asta e, noi discutam, semnam petitii, si ei fac ce vor si ce la convine!
si apropos de varianta de a sta 2 ani acasa si indemnizatia plafonata la 1500 ron, nu ma asteptam sa se adopte pt ca din sondaje am inteles ca 80% dintre mamici se afla in aceasta situatie, adica 85% din venit nu depaseste 1500, asa ca ei nu ar fi facut nici o economie daca votau asa ceva.

32+ viitoare mamica de Teodor

Roxana, din cate stiu eu, nu exista o astfel de varianta. Variantele vehiculate erau:
- plafon 3500 pt 1 an si 500 ron daca revii mai devreme de 2 ani(care s-a adoptat)
- plafon 1500 pt 1 an si 100 ron daca revii mai devreme de 2 ani
- plafon 1000 pt 2 ani si 100 ron daca revii mai devreme de 2 ani
A mai fost o varianta propusa de UDMR cu plafon 2500 pt 2 ani, dar aceea nu cred ca a luat-o nimeni in seama.
De aceea ziceam ieri ca s-a ales cea mai 'rentabila' varianta pt noi, alegand dintre cele 3. Bineiteles, ca daca nu se schimba nimic era cel mai bine!

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

exista mame care iau ndemnizatia sub 1000 de ron si atunci pt ele cea ma buna varianta ar fii fost a 3-a...(plafon 1000 si 2 ani).
Si pt mine(nu zic pt toate) varianta aleasa e cea mai buna; daca imi punea plafon de 1000 sau 1500 etc eu una nu imi permiteam sa stau acasa nici 6 luni

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Wooowww, ieri era linsite cand am lasat eu forumul si acum agitatie mare.

Irinukaaaaaaaaaaa, nastere usoara si bb sanatos!!!!!!!

Am recuperat in graba capitolele trecute, de cand ne-a dat vestea irinuka ca-i gata buburuzu' de iesire.

Eu is bine ... tot pierd bucati de dop, da' sunt in forma. Poate mai rezist pana vineri, cand merg la dr. sa stiu sigur cum sta treaba.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

m am dus bou si m am intors si mai bou
dr nu era la spital si cica sa ma duc la 2 sau maine dimineata
asta e tampit, el nu stie ca s cat balena albastra???????????

irinukule inca un pic
ralukara il tineam intr o punga de hartie, din aia de la farmacie

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki cum mama naibii sa nu vrea??? pai e pe vrute??? dute cu legea mami!!! si mie imi da de maine prenatal. nu te lasa, ca e dreptul tau.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

off...ce travalu lung. Saraca irinuka, cred ca este asa obosita, toata noaptea cu contractii. sper ca a reusit sa doarma. poate de acum incolo merge mai repede

ralukara, poate tot raul e spre bine pana la urma. filantropia e o maternitate f buna si pt Bucurest iar de dna doctor am auzit ca e f buna.

si pe mine ma intereseaza subiectul cu pediatrul ff mult. stiu ca e f important sa il avem inainte sa nu stam atunci Doamne fereste sa cautam disperate. eu stau in zona 13 sept. daca mai e cineva pe aici
si stie... Poate sa fie si privat. Si eu auzisem de un doctor f bun la budimex dar e fff ocupat si in general e solicitat pt cazuri grave asa ca nu cred ca se poate sa te inscrii la el si sa iti vina si acasa.

36+ Darius Alexandru

eu stau in zona cu tine ....si sunt in cautare de pediatru ...poate ne tinem la curent

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aaaaaaa si ca sa fie treaba treaba analizele sunt praf tzandari

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

off...ce travalu lung. Saraca irinuka, cred ca este asa obosita, toata noaptea cu contractii. sper ca a reusit sa doarma. poate de acum incolo merge mai repede

ralukara, poate tot raul e spre bine pana la urma. filantropia e o maternitate f buna si pt Bucurest iar de dna doctor am auzit ca e f buna.

si pe mine ma intereseaza subiectul cu pediatrul ff mult. stiu ca e f important sa il avem inainte sa nu stam atunci Doamne fereste sa cautam disperate. eu stau in zona 13 sept. daca mai e cineva pe aici
si stie... Poate sa fie si privat. Si eu auzisem de un doctor f bun la budimex dar e fff ocupat si in general e solicitat pt cazuri grave asa ca nu cred ca se poate sa te inscrii la el si sa iti vina si acasa.

36+ Darius Alexandru

eu stau in zona cu tine ....si sunt in cautare de pediatru ...poate ne tinem la curent

aditza34+ mihai

ne tinem
sincer acum, nici nu ma intereseaza ff mult dc doctorul e ma departe atata timp cat vine totusi acasa la nevoie. Inainte doctorul ala bun de la budimex era si la malcoci, aici aproape dar acum nu mai e din pacate

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DILTATATIE 6 JUMATE. VINE IN JUMA DE ORA SA RUPA MEMBRANELE! PUPICI LA TOATA LUMEA. P.S. FARA EPIDURALA

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput