Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)
Raspunsuri - Pagina 2

missmj spune:
Eu nu o sa dau nimic la mana a doua,stiu ca nu se da, decat daca nu ai tu ce sa faci cu banii.
In leg cu medicul pediatru,in Berceni e dr Stan care e renumit si e un dr f bun,are cabinet particular si e sef de sectie la budimex.Si mai e o dr la med center tot in berceni,am uitat cum o cheama,dar cica e f de treaba si isi da interesul.Trebuie gasit inainte oricum,am putea sa incepem sa cautam deja.
Hai Irinuka
carmen 34+ cu
Andrei

bebelu86 spune:
Carmen am inteles k langa budimex este o policlinica.unde sunt medici buni. o sa merg sa ma interesez si iti zic.
la particular cred k te rupe de bani
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu
Natalia Maria
AMR 23 zile pana la marea intalnire

missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Carmen am inteles k langa budimex este o policlinica.unde sunt medici buni. o sa merg sa ma interesez si iti zic. la particular cred k te rupe de bani ![]() |
Asa este,la particular cred ca iti ia bani multi.Daca afli ceva anunta-ma

carmen

bb_yasmi spune:
acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... deci nu cine naste dupa 1 ian.
totul e inca ambiguuu....
mami de fetita cu codite 3+ si s29

danina spune:
Wow nu imi vine sa cred ca gata am inceput Irina iti pumnii asteptam ...
36 sapt
Rebecca- Elena si
Paula-Diana (20.10.2004)

vasilasanita spune:
Cautam sa citesc de unde am ramas aseara. VAd ca voi ati scris deja 2 capitole.
Emotiile sunt mari pt toata lumea.
HAI IRINUKA!!!!!! 35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

madalina_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
Asa este,la particular cred ca iti ia bani multi.Daca afli ceva anunta-ma ![]() carmen ![]() ![]() |
Stiu ca la particular sunt si dr de familie la care sa te arondezi. Oare nu au si pediatrii in acelasi sistem, fara plata?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

vasilasanita spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... ![]() totul e inca ambiguuu.... ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si ![]() ![]() |
E vorba de cele 42 de zile obligatorii. Boc nu cred ca stia asta ca mai sunt si astea 42 de zile. Poate l o fi anuntat cineva intre timp si a rectificat..

Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

missmj spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi acum zicea piticu' de boc : cele care vor intra in plata indemnizatiei de la 1 ian 2011 o sa beneficieze de 1 an ..... ![]() totul e inca ambiguuu.... ![]() ![]() |
un idiot,nici nu stie sa se exprime, aseara cand a avut discursul a zis ca se legea se va aplica copiilor nascuti in 2011. trebuia sa zica ca se aplica dosarelor depuse de la 1 ian 2011,nu bebelusilor nascuti.un bou

carmen