Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)
Raspunsuri - Pagina 10
vasilasanita spune:
SE scrie aici intr un ritm alert.
E f convenabil 6 lei ralu. Nici nu merita bataia de cap, dar acu daca m am apucat tre sa si termin.
35+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
abramburika spune:
baby - pai de aia o tin ascunsa
(zise cioara, cra-cra-cra). Glumesc, merci
.
mamma bis - o fetita si
38s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
aditzaC spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui zumzu
ne tinem sincer acum, nici nu ma intereseaza ff mult dc doctorul e ma departe atata timp cat vine totusi acasa la nevoie. Inainte doctorul ala bun de la budimex era si la malcoci, aici aproape dar acum nu mai e din pacate 36+ Darius Alexandru |
da stiu ... am auzit dar cica dr ala nu venea acasa ...nu stiu dc avea el o teorie , in fine . Acolo ma gandeam sa gasesc sau la lil med ....eu am dr mea de fam la tricodava si a zis ca stau departe ...
nesimtita . sa nu ma uiti ca eu am dat sfoara in tara pe aici prin cartier 
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
34+
mihai
ache spune:
Fetelor, cate pijamale va puneti voi in bagaj?
Si ce alte lucruri sunt utile in timpul travaliului?

Noah
BebyCry spune:
Ralu vreau si eu numele la buburuza mea in listuta te rog Yannis,iar DPN este 19 ianuarie 

HAI IRINUK

Cu ajutorul lui Dumnezeu
34+ Cea mai de pret Comoara
Yannis
Luiza1977 spune:
Vreau sa va spun ca sunteti toate minunate.Va urmaresc pe forum de f.multa vreme.nu am intrat si eu in dscutii deoarece nu prea aveam timp.acum sunt in concediu si am mai mult timp![]()
Va multumesc ca existati,mi-am notat toate sfaturile si toate retetele![]()
va pup pe toate
vasilasanita spune:
2 pijamale pun si 2 camasi.
Dar prosoape pt bebe 1 sau 2, daca nasti la stat?
35+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
abramburika spune:
3-4 pijamale si/sau camasi de noapte deschise in fata cat mai mult (cu nasturi adica, nu sexoase cu decolteuri
).
Depinde cat te tine in spital. Ca si daca mai ai nevoie, poate sa iti aduca cineva de-acasa. Eu la prima sarcina am avut un bagaj de ziceai ca merg in croaziera
. Acu' e mai subtirel, ca stiu despre ce-i vorba.
Tampoane de-astea de vata (facute sau cumparate), chiloti de unica folosinta, tip plasa .. nu mai stiu ...
mamma bis - o fetita si
38s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
aditzaC spune:
mai nene dar aveti o vitezaaaaaa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
34+
mihai