Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)
Raspunsuri - Pagina 8
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact PAI NU ZICEAI TU CA PREFERI UN AN CU 70% DECAT 2 ANI CU 1000/1500???SAU TE CONFUND??? |
Nu ma confunzi, eu preferam un an pt ca am rata la casa de 300euro si chiar nu imi permiteam sa stau acasa cu 1000-1500 lei.mai mult de 3 luni nu as fi putut sta acasa,normal ca preferam 1 an cu 3000lei,dar asta nu inseamna ca nu imi pare rau ca nu a ramas 2 ani cu 75%.am mai sperat la varianta udmr-ului ,2 ani cu plafon maxim de 2500.Dar asta e...
carmen
34+ cu
Andrei
mirela2 spune:
ralu nicio veste e la irina???
+33 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
| citat din mesajul lui Mayane Pai... oamenii vroiau sa taie de la toata lumea... dar era ilegal. loc, ca ne-am nascut in tara gresita, la momentul nepotrivit... Va fi vina noastra si daca ne vom lasa copiii sa plateasca toate tampeniile astea. Sper ca in anul care urmeaza sa iau hotararea cea mai desteapta pentru copilul meu. Fie ca voi deveni o mama casnica, fie ca-mi deschid cresa (ca e meserie de viitor Baafta mei, bafta si voua ![]() 28+ Darius AlexandruBebe |
nu e vina noastra si copii nostri nu vor trage foloasele ''greselilor'' noastre...nu pierde firul ratiunii indiferent de cat de suparata esti.
ar trebui sa ne simtim prost si vinovate ca am facut copii dupa ce l-am votat pe unul sau altul ? ingreunam viata copiilor inainte sa se nasca ? ii acuzam ca vin pe lume ? NU
NU!!! i-am facut...si indiferent de legile din tara (care se schimba oricum ca ciorapii) ii vom ingrijii..ei nu vor simtii indemnizatia taiata...ei nu vor simtii greul..de ce ? pentru ca suntem parinti, iar parintii vor face tot posibilul ca copiilor lor sa le fie bine...daca trebuie sa muncim 12 ore..asa vom face.
Simo
36 cu Eduard Matei
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 ralu nicio veste e la irina??? +33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
eu nu am primit nimic.
tot dau f5, poate poate aflam ceva, dar se pare k inca nimic

Yasmi asa se pare. k e batut in cuie

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire
bb_yasmi spune:
bebelu, multumesc pt raspuns.
ti-am trimis un pm.
mami de fetita cu codite 3+ si
s29
roxx26 spune:
mda, din cate am inteles este Ordonanta de urgenta, asta e, eu nu mai fac puseuri de tensiune pt ratatii astia, oricum nu o sa schimb nimic cu nervi si agitatie...
Eu oricum sper sa reusesc sa pun ceva pe picioare in perioada asta, nu mai vreau sa lucrez pt statul asta de kko...
_
BB e deja pe drum
Roxana
35+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
bebelu86 spune:
i-am dat acu mesaj, sper sa imi raspunda.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
roxx26 spune:
Irinukaaaaa!!! Zi fato ceva ca stam ca pe ace acilea...si mai mor si de somn, dar cred ca nu ma ia somnu de agitatie!
_
BB e deja pe drum
Roxana
35+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
missmj spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi e totul hotarat?? e ordonanta de urgenta?? |
Nu s-a dat legea inca, o sa se voteze miercuri.Dar eu cred ca planurile sunt facute si toata lumea va vota pentru legea lui botis
carmen
34+ cu
Andrei