Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai Irinukaaa! Sa dea DD sa fie bine bebelicul, iar mami sa scape usor si repede!

Pana la urma s-a sarit un pic peste rand

Despre mareata lege: cei 500 lei ii primesti daca te intorci mai devreme de 24 de luni, nu de 12. Uitati aici http://www.antena3.ro/politica/indemnizatia-pentru-mame-acordata-pentru-12-luni-minim-600-de-lei-maxim-3-400-si-500-de-lei-prima-de-reintoarcere-114583.html.
Adica practic daca renunti la super oferta de a sta acasa in fara plata.

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Shines, cum 1000??? glumesti??? tara e in criza, trebuie sa donezi pentru borduri si vuitoane banii de pampersi si tu vrei 1000??? ce blasfemie... bine ca nu te-a auzit tatucul nostru, al tuturor. Si ce-i aia 2 servicii???

Ei vor sa creeze locuri de munca prin micsorarea perioadei de acordare a indemnizatiei... Pe perioada in care eu voi fi in CIC, firma mea angajeaza cu contract pe durata determinata pe cineva in locul meu... Acum fata aia va fi data afara dupa un an... Deci somera... deci...

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Al meu nu sughita insa se agita continuu, redecoreaza, muta mobila da cate-o mana de var, nu inteleg de unde atata activitate. Si cum mai ziceam, parca am un octopus. Se misca in toate directiile deodata, il simt si jos si sus si-n stanga si-n dreapta. Noroc ca am vazut bine la eco ca are numai 2 maini si 2 picioare.

Fetelor si mie mi se pare tare nedrept ca au taiat un an. Pentru ca stiu ca nu aveti ce face cu bebeii dupa un an. NU e ca aici sau prin Europa, unde statul sau privatul iti asigura totusi locuri in cresa, in gradinite, unde ai o siguranta. Zic ei ca o sa construiasca intr-un an crese. Dar ma intreb, personal calificat o sa pregateasca tot intr-un an? Sau programe educative, sau material necesar - jucarii si asa mai departe? Sau o sa fie acelasi tip de crese comuniste, cu copii lasati cate o zi in patuturi carora li se mai atrunca cate un biberon la ore fixe si pe care ii schimba si atata tot, De la un an la 2 ani e o perioada tare importanta, e perioada micului explorator, cand trebuie lasati sa misune, sa exploreze totul in jurul lor. Si e greu, mai mult de o educatoare la 5-6 copii n-ar trebui sa fie, asa e aici la categoria asta de varsta. Ori la noi, din cate am inteles eu la crese e o educatoare la 20.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Doamneeeeeeee ce emotii am am,nu mi-a venit sa cred cand am vazut atatea motate !sa le scot si eu !!!

HAI IRINA

Drum bun Codruta !!!! Sa ajungi repede si bine

Doamne fetelor,sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi !Ce emotii am, ce nebunieeeeeeee, nu o sa dorm toata noaptea,sper sa avem vesti in curand !

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fETELOR 'Ma bag la nani..la 6 am injectie de no-spa si atunci intru sa vad de noutati...sa ne auzim cu bine
culcus bun

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Noapte buna tunde

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Tunde, Ariana si celorlalte fete care merg la somnic

Roxx pana nu vedem clar legea scrisa pe hartie, cu toate detaliile, nu are rost sa mai discutam. ne facem sange rau degeaba.
sunt tare curioasa dc vor face crese si vor crea locuri de munca asa cum zic acu.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Mai fetelor, pana la urma cum sta treaba cu indemnizatia ? e 70% sau 85% ? am inteles ca nu afecteaza mamele care sunt deja in cic sau care depun dosarul pana in 2011 ,asa-i? deci conteaza sau nu daca nasti in 2010 ? cu cine las eu copilul dupa un an ?

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

sunt tare curioasa dc vor face crese si vor crea locuri de munca asa cum zic acu.

Mai Ralu,din cate am inteles eu de la tv , cu taierea asta ei fac economie de 250mil lei noi .Cate crese si locuri de munca sa creezi cu banii astia?

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Mai Ralu,din cate am inteles eu de la tv , cu taierea asta ei fac economie de 250mil lei noi .Cate crese si locuri de munca sa creezi cu banii astia?

carmen
34+ cu Andrei

tocmai de asta zic...sunt tare curioasa dc vor face ceva.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput