Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
Mirela, stai mama calma...tu mai ai pana vin buburuzii 

fetele, calmati-va k mai aveti de stat cu buburuzele in burtici. nu va grabiti, ca altfel ramane Simo ultima sa nasca ![]()

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
Doloress spune:
Bebelu e foarte bine asa, multumim!
Ce ne facem cand nasti tu, cine preia controlul?
30+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
atunci inseamnak tre sa primim un semn ceva, cat de curand. 

abia astept. ![]()
36+ cu
Natalia Maria 
mirela2 spune:
ralu, stau, dar abia ma mai misc
+33 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
madalina_m spune:
fetelor, daca tot incep bebeii sa vina, am si eu o intrebare: v-ati gasit pediatru? Eu am inceput sa ma interesez, dar nu am gasit pe nimeni sa imi recomande pe cineva din tot sufletul. Si vreau sa fie si aproape, sa vina acasa, sa il pot suna daca am probleme, sa nu dea una-doua antibiotic ... cer prea mult?
32+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Bebelu e foarte bine asa, multumim! Ce ne facem cand nasti tu, cine preia controlul? Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
nu e chiar asa greu, intrati p useru comun, dati la editeaza subiect si acolo doar dati copy paste si completati cu datele noilor bb.
cum ma voi elibera si voi putea sa intru, incerc sa ma ocup tot eu.
dar alea 3 zile cat stau in spital, clar nu am cum
36+ cu
Natalia Maria 
luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Eu am tras o repriza de plans... Nu prea inteleg de ce eu care am cotizat 17 ani am dreptul sa stau cu copilul meu doar 1 an acasa, pentru ca am facut "greseala" sa raman insarcinata cu 2 luni prea tarziu. Poate ne meritam soarta... Acum inca injur pe aici, dar am inceput sa ma resemnez... Sa treaca intai anul si vad eu pe urma ce fac in al doilea an... Nu are rost sa-mi supar buburuzul mic (si nici pe buburuzoiul mare, care incearca sa-mi mentina moralul). Acum trebuie sa fim linistite. O sa ne descurcam noi... Poate cade vre-un meteorit in Bucuresti in 2011 si nu trebuie sa mai asteptam pana in 2012... Pana atunci... Doloress, bafta sa stea buburuzul in burtica cat trebuie. Codruta, abramburika, sa va iasa dupa cum va doriti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI IRINUKAAA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 28+ Darius AlexandruBebe |
nu e deloc corect ce au hotarat....sper sa nu se aplice...
mda, oricum nu toate suntem afectate...sunt persoane care si permit sa nu lucreze deloc.....si sa stea cu bbii acasa 5 ani daca vor....

31+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
ariana2005 spune:
madalina, cred ca totusi ceri prea mult...
mami de Ariana (30.10.2005) si
31+cu
Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
mirela2 spune:
ne descurcam noi, ca doar suntem fete mari![]()
+33 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
Doloress spune:
Eu sunt hotarata sa stau mult si bine pe-aici sa va fac galerie si sa nasc printre ultimele.
Adica am emotii pentru voi, dar nu ma gandesc deloc la mine. Macar sa petrec Revelionul tot in formula ou kinder cu surpriza. 11 e numarul meu norocos si am vrut bebe de 2011, deci atunci sa vina ca de nu... ma supar.
Si-as mai vrea sa fie si Varsator ca al meu sot ca stiu cum sa-l iau, de Capricorni - barbati nu stiu nimic, nu cunosc decat fete Capricorn.
30+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!