Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

uram si noi La multe lunite si anisori!!!!
Sofia de mamica Buburuza, Sabrina de mamica clabuc si Eric de mamica Olivia26

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si noi iesim azi la plimbare..dar cu bebe in brate..ca mami si tati nu stiu sa deschida carutul..avem din ala 3 in 1..cu toate celea...e nou de la babycare..si lam inchis la magazin..si am uittat cum se deschide

mie ciuda...

sapt viitoare facem 2 lunite si mergem la vaccin...masuratori..etc

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

si noi iesim azi la plimbare..dar cu bebe in brate..ca mami si tati nu stiu sa deschida carutul..avem din ala 3 in 1..cu toate celea...e nou de la babycare..si lam inchis la magazin..si am uittat cum se deschide

mie ciuda...

sapt viitoare facem 2 lunite si mergem la vaccin...masuratori..etc

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

foarte tare, .....dar de ce nu va duceti inapoi la magazin ssa va arate din nou????

plimbarica placuta fetelor...noi iesim cam pe la 1

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

lora, si separat.nu e musai.vreau sa fie mici si usor de spalat.

Eu am o chestie de mana de la BOSCH, ca un bat, si poti sa-i atasezi la capat acesoriile. Asta il folosesc deoarece acesoriile sunt usoare, se spala repede.
Am si robot din ala mare "all in one" dar nu il folosesc tocmai ca mi-e foarte greu sa-l spal bine. Si ocupa mult loc.

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Tunde, fetelor, nu puneti fular la nasuc copiilor!!! Aburii respiratiei condenseaza si e calea cea mai sigura catre raceala...

nici nu mi-a trecut prin cap sa-i pun fular, dar am vazut la alti bebei la targ ca aveau.. si ma rusinam ca nu m-am gandit sa-i pun...
Am si luat un fular la targ. Deci nu il folosesc. Noroc cu voi, ca habar nu aveam...

Ana - cand simt ca imi ingheata nasul, da, imi place sa-mi pun fularul la nas :))) Dar asta se intampla de la -10 grade in jos, deci foarte rar.

Mari - mersi de cafeluta. Eu incep sa beau cantitatea dinaintea sarcinii - numai ca ii pun si lapte, inainte o bausem neagra. Si vad ca bebelina nu are nimica. Doarme foarte bine :D

Bebecris - ce face David?

Vanny - te invidiez pt orele dormite legat!!!!

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

ziua buna, gasca frumoasa!
raportam o noapte linistita. piticul a dormit de la 10 la 2,si de la 3 la 9! si acum, ce credeti? doarme din nou!
si noi vom iesi mai tarziu prin oras; astazi este ziua fratelui meu(face 27 anisori) si va trebui sa alergam dupa cadou. habar n-am ce sa ii iau...
am pus la fiert niste fasole, ca nu mai puteam de pofta! o sa fac o ciorbica;Doamne ajuta sa nu avem probleme!
donna, pity, ce faceti fetelor?. ne este dor de tudorii vostri!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Lora, Adriana eu am un mini robot de la Moulinex, din acela de apesi sus, este mic si usor de folosit. Ceva de genul asta:

http://www. altex .ro/catalog/index.jsp?categoryId=1315&itemId=16620

fug ca se foieste

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Mai, cand va aud ca iesiti vreau si eu...la noi e naspa, nu stiu cum sa zic. Frig e dar e peste tot, insa e si o umezeala in aer, parca ar bura dar totusi nu bureaza.

Darian e si el un pic marait, vreo cateva zile am incercat sa-i dau debridad mai putin, max de 2 ori pe zi, in ideea ca indata se face o luna de cand i-l dau si il voi scoate cu totul, insa se cunoaste...il doare burtica si e nervos.

Cu indemnizatia si concediul...no comment...vorba cuiva, pana nu vad negru pe alb ce au de gand nu mai cred nimic. Daca as fi in situatia sa intru in CIC in ianuarie, cum sunt cateva dintre voi, eu personal - parere proprie si personala, daaa?? - as renunta la zilele alea si as intra anul asta. Pentru cateva zile nu m-as risca . Pe de o parte Boc a zis ca e vorba despre cei ce se nasc la anul, si tot el cu 2 min inainte a zis ca e vorva despre cele ce intra in CIC de la anul.... astia nu stiu nici cum ii cheama fara buletin in fata, asa ca eu mi-as lua masuri de precautie. Si cat de repede, caci cu sarbatorile astea ce urmeaza mare lucru sa nu gasesti functionari pe la birouri spre sfarsitul lunii...

Am de calcat... e ce urasc eu cel mai mult, dar cineva trebuie sa faca si asta. Merg sa calc pana nu se trezeste iubitul si mai revin.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimi!
Si noi am fost ieri la controlul de 2 luni. Adrian are 5350 gr si 60cm; am facut si vaccin.
Felicitari mamicilor pt copilasii care au luat bine in greutate si la cele care va necajiti pt. greutatea bebelusilor va incurajez sa nu va mai stresati ca pana la urma toti cresc mari dar fiecare are ritmul propiu.
Bebecris cum mai este David? Supozitor cu novocalmin nu ai incercat? la febra mai mare de 38.5 se foloseste si scade bine febra..jumatate de supozitor ca e micut. Eu stiu ca daca e viroza tine febra cam 3 zile, daca dureaza mai mult de 3 zile atunci trebuie investigat, poate sa fie o infectie. Si treaba cu rosu in gat de la frig...e o prostie.
Am citit ca va ingrijorati sa iesiti cu copiii in magazine...eu il plimb pe-al meu de la 2 sapt. si n-are nimic deocamdata. Evit sa merg in supermarket in perioade mai aglomerate, de obicei merg dimineata cand e mai lejer.
Camelia, iti raspund cu intarziere, am vazut salopeta de mos pt. bebe in Iana din magazinul Kapa. Au haine faine acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline
Cu indemnizatia si concediul...no comment...vorba cuiva, pana nu vad negru pe alb ce au de gand nu mai cred nimic. Daca as fi in situatia sa intru in CIC in ianuarie, cum sunt cateva dintre voi, eu personal - parere proprie si personala, daaa?? - as renunta la zilele alea si as intra anul asta. Pentru cateva zile nu m-as risca . Pe de o parte Boc a zis ca e vorba despre cei ce se nasc la anul, si tot el cu 2 min inainte a zis ca e vorva despre cele ce intra in CIC de la anul.... astia nu stiu nici cum ii cheama fara buletin in fata, asa ca eu mi-as lua masuri de precautie. Si cat de repede, caci cu sarbatorile astea ce urmeaza mare lucru sa nu gasesti functionari pe la birouri spre sfarsitul lunii...

asa mi s-a parut si mie ca s-a cam contrazis Boc in declaratii. Iti vine sa-i , ca nici macar nu stiu sa se exprime, iti dai seama ce discuta ei acolo, ca nici nu stiu bine legea de acum. Pentru ei se pare ca daca ai nascut esti in CIC

Eu am cumparat un fular mic de la Z, f. dragut, dar nu-l pun la gurita ci la gat, caci la Tudor toate hainutele sunt largi la gat, inclusiv cosmonautul. Am cautat ceva helancute, dar n-am gasit asa mici. Intr-o zi statea Tudor cuminte in landou, la plimbare si ghici ce facea: lingea paturica care-i ajunsese in dreptul guritei, asa ca imi dau seama ce ar face cu un fular

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelena si Kamy81, felicitari pentru stelute!
La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput