LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu nu i-as da. I-as da un antitermic doar. Tine-l in continuare pe regim. E f. bine ca bea lichide. Nu forta cu mancarea. Scaunele pot sa mai fie proaste destul de mult de-acum inainte, dar nu obligatoriu. Sanatate!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Iara are febra 39.3

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Iara are febra 39.3

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Razvan 2+

Multa sanatate cretulinei!
Eu i-as da antibioticul, mi se pare virulenta forma lui si nu m-as risca.
Mai ales ca Razvan nu a luat antibiotic frecvent.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

I-am dat 5 ml de nurofen si acum pt prima data azi sta in fundulet si se uita la clopotica si rade si comenteaza.
Oare sa mai astept pana dimineata?
Diaree facut doar acuma de ieri seara.Tot asa fleashca si urat mirositoare.
Va tot cer sfatul pt ca nu am mai avut de a face cu asa ceva cu el si nici cu mine sau sotu.De aceea si cu mancarea de regim nu prea stiu exact ce pot si ce nu.De ex supica de pui cu morcovi si patrunjel, se poate?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Citat:

I-am dat 5 ml de nurofen si acum pt prima data azi sta in fundulet si se uita la clopotica si rade si comenteaza.
Va tot cer sfatul pt ca nu am mai avut de a face cu asa ceva cu el si nici cu mine sau sotu.De aceea si cu mancarea de regim nu prea stiu exact ce pot si ce nu.De ex supica de pui cu morcovi si patrunjel, se poate?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Razvan 2+

De regim merge supa de pui cu morcov si pantrunjel.
Mai poti sa ii faci pilaf.
Eu in cazuri din astea le fac si paste cu branza sau budinca de paste cu cascaval.

Mergi la inceput

Si banane cu stiksuri
Asta manca B 2-3 zile cand era cu vomitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ramona sanatate lui razvanici!

catiM calatorie usoara si te astept cu vesti bune!

ven merci frumos, uf, n-am plus in zona dar am localizat unul in alt sector si vom ajunge sa luam.
Ce mai fac baietii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ramo...multumim de aprecieri...si multi... la Razvanicu sa se faca bine repede...referitor la antibiotic eu stiu ca daca temperatura e peste 39 si nu scade sau scade foarte greu in primele 24 de ore...e viral si atunci e musai antibioticul...nu am retinunt...i-ai dat augmentinul pana la urma sau inca nu?

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

dragelor un pic off topic dar in ton cu sarbatorile
stiti o reteta de tort bun bun dar usor de preparat? adica nu metoda clasica -blat-umplutura-glazura ci ceva care sa se faca din prima, cu toate ingredientele, si sa fie asa cremos yummy( ciocolatos eventual) . O sa imi iau forma de tort detasabila din ikea.
puteti sa imi lasati si pe pm daca aveti ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:

Micul print-blog
Razvan 2+

Ne-am confruntat in vara asta cu 2episoade de enteroviroza, la ambele din prima zi de varsaturi am facut perfuzie cu saruri de hidratare si la sf perfuziei ii baga cfort, cum ii faceam perfuzia isi revenea, eu la enteroviroza sunt pro antibiotic nu as fi lasat fata sa se chinuie cu scaune apoase sa se irite la fundulet care ar fi fost cea mai mica probl, sa verse pana nu mai are ce, cu febra mare, noi am patit-o de avea 41 si tot crestea in conditiile in care ii dadusem algocalmin fiola, ii facusem impachetari si o bagasem in cada cu dusul de apa rece pe ea, am ajuns in miez de noapte cu ea la urgente de frica sa nu faca convulsii.Asta este parerea mea, nu ii dau antibiotic la prima "strigare", dar dupa cum descrii tu nu as mai sta un minut pe ganduri.
Ca regim supa de legume cu mult morcov, orez cu morcov, daca poate carne fiarta, stiksuri, covrigei sarati, ceai de menta, banana si ii poti da de la hipp ors2000, contine si saruri de hidratare incheaga si la stomacel, asta daca il bea ca are un gust nu tocmai bun eu i-l administram ca o perfuzie cu seringa de panadol la jumatate de ora.Sanatate multa piciului!

Ema am o reteta de tort de mre f buna,dar tot va trebui sa faci o crema rapida si sa-l imbraci, daca vrei iti trimit maine pe pm

Mergi la inceput