Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mda, zice c-a ars-o ca sa nu ne dea si noua, de fapt a bobinat-o de una singura cu capu-n dulap...o stiu io!

pogonici, daca e cald, noi iesim sigur. Doar sa nu fie rece ori sa bata prea tare vantul.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

pogonici, imi era cunoscut numele tau de user asa ca am cautat un pic in urma si vreau sa iti spun ca ma bucur sincer ca dorinta voastra cea mai mare s-a implinit!!! Sa va bucurati in fiecare zi din plin de fetita voastra! Sa fiti fericiti si impliniti.

De maine cica vine frigul si vin ninsori iar, nu stiu daca e de plimbare ... Dar poate aveti noroc.

Eu am facut in seara asta pt prima data omuleti de turta dulce. A fost o adevarat aventura ca nu am forme si i-am 'sculptat' din cutit in toate formele care ne-au trecut prin cap. Rares i-a decorat cu alune si stafide. Prima tava am ars-o , a doua a iesit perfect. Sunt buuuni, data viitoare o sa fie si mai buni.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

'neatza!
Laura, vreau si eu retetaaaa!!!
Plizzzzz

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

'Neataaa!
Poftiti la o cafea!
Oare cum o fi vremea azi? Nu pare chiar frumoasa de aici, din varfu' dealului.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Cosminiq eu am facut dupa reteta asta:
- 150 grame unt
- 6 lingurite cu miere
- 75 grame zahar brun
- 350 grama faina
- 2 linguri scortisoara
- 1/2 plic praf de copt
- cateva picaturi zeama de lamaie
- un praf de sare

Pentru decor:
- 80 grame zahar pudra
- apa
si pe langa scortisoara am pus o linguritza de nucshoara. Daca aveam puneam si ghimbir macinat si ienibahar. Noi le-am decorat cu bucatele de alune si stafide (ochi, nasturi)

Modul de preparare este asa:

Topim untul impreuna cu zaharul, luam de pe foc, iar cand s-a racorit adaugam mierea si un praf de sare. Intr-un vas amestecam faina, praful de copt, cateva picaturi de zeama de lamaie, scortisoara si sare, apoi facem in mijloc o adancitura in care turnam treptat untul in timp ce incorporam faina. Obtinem astfel un aluat consistent pe care il vom modela. Eu am ales o forma de omulet. Lucram pe o suprafata unsa cu ulei, deoarece aluatul este destul de fragil.

Punem turtele dulci intr-o tava in care am intins hartie de copt si le dam la cuptor pentru aproximativ 15 minute, pana devin aurii la culoare. Lasam 5-10 minute sa se raceasca in tava.

Pregatim glazura pentru decorat: amestecam zaharul pudra cu una-doua lingurita de apa pana devine pasta subtire care totusi isi pastreaza forma. Punem acest amestec intr-o punga si decoram turtele dulci.

Mie mi-au iesit asa:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

Dau o cafelutza asa de pranz pk]
Laura, mersic mumos!Am salvat reteta si diseara avem si noi de lucru.Deabia astept! E delicios
Azi Cosmi nu merge la fotbal si nici eu nu o sa merg la sala asa ca avem timp sa ne ocupam de prajiturele
La ora 16 avem sedinta...cica e pentru noi parintii sa vb despre Mos Craciun!
Treaba e ca sa hotarat sa cotizam cate 40 RON(20 pt mos si 20 pt doamne!)dar sunt unii parinti care vor sa vina cu cadoul de acasa si nu sunt de acord cu suma asta.
Am o amica care la gradi a dat 50 RON pt doamne si pentru cadou tot 50 de lei...
La noi unora li se pare mult 40 RON.Eu una numai pt flori as cheltui in jur de 40 nu mai zic de cadouri.
Asta e!
Asa dezordine ca anul asta nu am mai vazut pana acum la grupa lor(ma refer la parinti!)...unii hais si unii cea....
Om vedea pana la urma ce o sa iasa!
Eu voiam, ca fiind ultimul an la ei (grupa pregatitoare)sa fie ceva frumos dar daca or sa vina cu cadouri individuale nu's ce o sa iasa
va pup si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Laura, am uitat sa te intreb ceva?
Forma ai dat-o tu din cutit sau ai modele cumparate

Sa vezi numa ce forme o sa imi iasa mie daca ma apuc eu sa modelez aluatulnu mai zic de Cosmidar asta e farmecul
Deabia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

noi stam in MARatei..zona ITM...

laura25..iti multumim frumos ca tiai adus aminte de noi..acolo unde este credinta..DD ne indeplineste rugaciunile.....

acum fetita afce nani...si dupa ce se trezestwe iesim putin la plimbare ca de maine vine iarna..si ciuciu plimbare pe jos

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pai nu se vad cum arata? le-am sculptat eu , ca nu am forma de omuletz si kinderii vroiau musai omuletzi. Am forme de inima, luna, brad, stelutze ... am sa caut si de omuletzi.

La noi s-a pus repede lumea de acord la sedinta, am stabilit 100 lei/copil in care au intrat inchiriat Mos, pozat/filmat +dvd cu film profi facut de un nene, tort, suc , 30-35 lei pt cadouri la doamne, 25 lei pt cadou la copii (a cumparat o mamica de la Selgross pt toti la fel), 10 lei pt niste jocuri magnetice cu litere ce le vor folosi din ianuarie pt invatat litere.

Mergi la inceput

Noi avem serbare pe 16 la gradi si pe 22 la engleza. Dana, Criss, voi tot atunci? Ne intalnim? La gradinita am inteles (a fost Eugen la sedinta) ca se strang 30 lei pt. copii, pt. Mos, cadouri, un suc, ceva) si 25 de lei pt. d-ne. Mi se pare rezonabil.

pogonici, plimbare placuta! Eu nu cred ca mai ies azi...am asa o lene, nu's cum s-o explic...si am si mancarea pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine la voi? M-am tinut sa tot scriu da nu am reusit.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput