Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 22

Laura25 spune:
'Neata!
Criss, unde fugiti in we? (nu ne iei si pe noi ?)
Lora, iei tu te rog aparatul de fotografiat?
Abia astept sa ne vedem!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 'Neata! Criss, unde fugiti in we? (nu ne iei si pe noi ? ![]() Lora, iei tu te rog aparatul de fotografiat? Abia astept sa ne vedem! ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Suna-ma inainte, sa nu uit. Sau, mai bine, il pun de pe-acum in geanta.

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Laura25 spune:
Lora,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Suna-ma inainte, sa nu uit. Sau, mai bine, il pun de pe-acum in geanta. ![]() Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

neatza,
are you ready to rumble?

ni videm la 18

LoraG76 spune:
se vede, nu?!
io...alta scapata din jungla! am constatat ca fara carut nici nu stiu sa circul pe strada, sper sa nu cad!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76![]() ![]() io...alta scapata din jungla! am constatat ca fara carut nici nu stiu sa circul pe strada, sper sa nu cad! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

ellinia spune:
Fericitelor! Eu trebuie sa vin cu Stefan dupa mine, altfel ar trebui sa stau acasa. Sper sa fie cuminte pe acolo. Cand o sa se vada la masa cu atatea gagici ..
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral

Laura25 spune:
Hai la capitol nou, vorbaretelor!