Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura25 spune:
'Neata!
Criss, unde fugiti in we? (nu ne iei si pe noi ?)
Lora, iei tu te rog aparatul de fotografiat?
Abia astept sa ne vedem!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 'Neata! Criss, unde fugiti in we? (nu ne iei si pe noi ?) Lora, iei tu te rog aparatul de fotografiat? Abia astept sa ne vedem! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Suna-ma inainte, sa nu uit. Sau, mai bine, il pun de pe-acum in geanta. Da' mie sa nu-mi pozezi suncile, ca-ti sparg fatza!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Lora,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Suna-ma inainte, sa nu uit. Sau, mai bine, il pun de pe-acum in geanta. Da' mie sa nu-mi pozezi suncile, ca-ti sparg fatza! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
voi doua va iubiti mult, asa-i?
neatza,
are you ready to rumble? ... eu parca's scapata din jungla, abia astept un moment de respiro, am mai avut unul singur de cand am nascut, long , long time ago
ni videm la 18
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
LoraG76 spune:
se vede, nu?!
io...alta scapata din jungla! am constatat ca fara carut nici nu stiu sa circul pe strada, sper sa nu cad!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76 se vede, nu?! io...alta scapata din jungla! am constatat ca fara carut nici nu stiu sa circul pe strada, sper sa nu cad! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
ne putem sprijini una pe alta, nu de alta da' sa nu parem impiedicate, ca ne rade lumea
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ellinia spune:
Fericitelor! Eu trebuie sa vin cu Stefan dupa mine, altfel ar trebui sa stau acasa. Sper sa fie cuminte pe acolo. Cand o sa se vada la masa cu atatea gagici ..
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Hai la capitol nou, vorbaretelor!