Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani, multa sanatate si sa dea Domnul ca anul asta sa fie mai bun decat cel anterior!

Emma Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ce liniste fetelor cum ati petrecut? la noi a fost super super urat da rau de tot, robi a facut convulsie la 23:30 si eram aproape sigura ca intram in anul nou cu convulsii dar a fost mai usoara si s-a oprit la timp. oricum am intrat in noul an bocind si intr-o depresie de nu mi-a mai trebuit nimic.si eu care pregatisem masa si o sticla de sampanie fara alcool ca nu-mi permit sa beau o gura si sa nu il mai simt pe robi prin somnul meu iepuresc oricum a fost urat, robi a adormit dupa convulsie si in nici un caz nu l-am putut trezi sa se uite macar pe geam la artificii.
sper ca anul asta macar sa fie mai bun, incerc sa nu tin cont de starea noastra de revelion
va pupam

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Catalina, imi pare rau sa aud ce povestesti despre Robi... Suntem alaturi de tine macar cu sufletul . Poate da Doamne-Doamne si anul asta va fi unul mai bun pentru Robi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Catalina, multa sanatate lui Robi!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Fetelor unde sunteti ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici , cam fara chef pe frigul asta. Alexa, cred ca vorbim noi intre noi, celelalte fete ori sunt plecate, ori n-au chef, ori muncesc cu spor!

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata,Ellinia- cred ca si astazi tot noi pe aici , hai ca am facut o cafea calda , ca la gerul care este afara...

...Si LA MULTI ANI pt Ion, Ioan( ) Ioana etc.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
La multi aani! Sa aveti un an bun, cu sanatate, fericire si realizari frumoase!!

La multi ani Ioni si Ioane!!

Sunt si eu pe aici dar mai fara spor la scris. Va imbratisez cu drag si astept sa stabilim o zi pt vinul ala fiert.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Am uitat sa urez la multi ani pentru toti sarbatoritii zilei - Ioni, Ioane, Ionele!

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata si de la noi fetele!!!
LA MULTI ANI DE SF.IOAN!!!!!!!!CEI CE POARTA ACEST NUME LE DORESC MULTA DISTRACTIE AZI,SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE PRETENI SI CEI DRAGI
Alexa ,Cristina vin si eu alaturi de voi la cafea,aici in afara ca ploua marunt si mai sta e ff cald pt acu,adica 10 grade,stefi doarme ca un ursulet ,cum a facut toata vacanta iar de luni gata,suntem bine,sarbatorile au trecut si fost fff frumoase,am avut o parte din familie aici asa ca ,carnatii au curs in tigai,mamaliga sfaraia,vinul fert mirosea si incheiam cu dulciuri belgiene
va imbratisam pe toate,ne este dor de voi dar la cum trece timpul acusica ne vom vedea la o bere si hamsie,poate nu iesiti??bataiee

carmen si stefi

Mergi la inceput