Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 12
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
a fost un we nebun, cu musafiri, gatit, Mos Craciun. Nu am reusit sa intru sa va colind, dar va urez cu intarziere Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua. Va pup si ne auzim.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ce faceti , cum ati petrecut ?
Haideti la o cafeluta
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Allexa, as vrea eu, dar am 2 zile de cand muncesc de nu ma vad. Nu ati mai zis nimic de intalnire saptamana asta. M-a cautat lunna pe mess sa ma intrebe de un vin, cand mergem. Dar eu una de maine deja nu mai pot, ca imi vin musafiri, apoi joi plecam la Varatec.
Ce mai spuneti? ce v-a adus mosul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Salutare!
N-am mai intrat pe net zilele astea, asa ca va spun acum, cu intarziere, "La multi ani" pentru Stefanii nostri si Stefania!
Poate am maine mai mult timp de scris..sper!
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Multumim pentru urari, le intoarcem inzecit!
La multi ani, sa aveti un an nou mult mai bun decat cel de care tocmai scapam !
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
pisellino spune:
ce faceti fetelor? ocupate cu treaba? eu nu pot face nimic ca robi s-a simtit foarte rau si acum sunt de paza, adorm pe mine sper sa nu ma ia somnul si sa nu il mai simt cum respira are nasul infundat tare
va pupam
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
LoraG76 spune:
Catalina, multa sanatate lui Robi!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ramona_patra spune:
Neatza fetelor,
Nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va urez de azi un An Nou plin de fericire, bucurie si iubire alaturi de cei dragi. Sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta sa aduca acest An Nou, tuturor.
Va pup si La multi ani!
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
LoraG76 spune:
'Neata la amiaza!
Poftiti la o cafea, ca eu acum o beau!
Noi de rev o sa mergem la Roman...voi ce faceti? Prin ce cluburi va distrati?
Daca nu ne mai auzim, va doresc un nou an fericit, cu sanatate, ca-i mai buna decat toate! La multi ani si numai bucurii sa aveti!