Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)
Raspunsuri - Pagina 8
diamar78 spune:
Buna dimi!
Techila, noi te asteptam oricand poti sa ne spui macar 2 vorbe despre voi. Cred ca-ti este tare greu.
Irina, e tare de tot dj vostru. Stiu ca-ti este tare greu desi esti la mama ta dar ca acasa la tine nu e niciunde si intradevat copiii sunt super incantati cand ajung la casa lor.
Lull, .
Uka, numai tu puteai sa te straduiesti asa pt semnatura si a iesti pe masura.
Suede, sa scapati cu bine si de vacc asta si sa respiri usurata pana la urmatorul.
Raluk, esti o sufletista cum te-ai gandit tu la viitoarele mamici. Intradevar noi putem sa respiram usurate "deocamdata" dar sunt multe care vor sa faca un fratior/surioara in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.
Manga, in tara este un fel de lipici care se pune pe o tavita si se prind soarecii si nu mai pot sa fuga. Am avut si noi unul in apartament si l-am prins cu lipici peste cateva zile dar a fost groaznic, stiu ca am plecat din casa cand am aflat ca e in casa cu noi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
suede spune:
Diamar ,multumim!
Ne-am intors,deocamdata este ok.A plans foarte putin.
Bine ca am reusit sa-l facem,ca deja se aglomerau apoi prea multe vaccinuri...am facut ROR-ul.
Partea buna este ca desi am avut lungile episoade de diaree,a luat in greutate si are 9,650 .
Acum Doamne ajuta sa mearga bine in continuare.
Nela ce mai faceti mami?
Mami si puiul asteapta
happy_uka spune:
buna ziua domnitelor
am un joc pt voi cine ghiceste ce are special bradul asta? in afara de faptul ca e foarte frumos
..........................
(Ż`ŽŻ)
./ | \ .
...~.
, '** ' ,
. '* ~~~*'
.. ' *, '~ ' ,* '
.' * ~**~ * '
....................... ...
' * , Merry , * '
........................
' * ' ~~**~~ ' * '
..........................' ' ' . Christmas . ' ' '
........................' ' * ~~~#~~~ * ' '
.....#
............................~~~
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka buna ziua domnitelor am un joc pt voi cine ghiceste ce are special bradul asta? in afara de faptul ca e foarte frumos .......................... (Ż`ŽŻ) .......................... ./ | \ . .......................... ...~. .......................... , '** ' , .......................... . '* ~~~*' .......................... .. ' *, '~ ' ,* ' .......................... .' * ~**~ * ' ....................... ... ' * , Merry , * ' ........................ ' * ' ~~**~~ ' * ' ..........................' ' ' . Christmas . ' ' ' ........................' ' * ~~~#~~~ * ' ' .......................... .....# ............................~~~ |
Este si un clopotel, iar fiecare glob un link catre poza cu dovlecel in asteptarea Craciunului
Hi hi hi, ce-am castigat????
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Este si un clopotel, iar fiecare glob un link catre poza cu dovlecel in asteptarea Craciunului Hi hi hi, ce-am castigat???? Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
raspuns partial corect
dar ai castigat dreptul de a-l cauta pe zdrelix ..desi..e privilegiat
...... (Ż`OŽŻ)
...... *./ | \ .*
...... ...*~*.
...... , '** ' ,
...... . '* ~~~*'
...... .. ' *, '~ ' ,* '
...... .' * ~**~ * '
...... '* , Merry , * '
.... ' * ' ~~**~~ ' * '
......' ' ' Christmas . ' ' '
....' ' * ~~~*#*~~~ * ' '
...... .....#
........~~~
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka buna ziua domnitelor am un joc pt voi cine ghiceste ce are special bradul asta? in afara de faptul ca e foarte frumos .......................... (Ż`ŽŻ) .......................... ./ | \ . .......................... ...~. .......................... , '** ' , .......................... . '* ~~~*' .......................... .. ' *, '~ ' ,* ' .......................... .' * ~**~ * ' ....................... ... ' * , Merry , * ' ........................ ' * ' ~~**~~ ' * ' ..........................' ' ' . Christmas . ' ' ' ........................' ' * ~~~#~~~ * ' ' .......................... .....# ............................~~~ |
Globulete cu dovlecei dulci si frumosi!!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
monica_dicut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
raspuns partial corect dar ai castigat dreptul de a-l cauta pe zdrelix ..desi..e privilegiat ...... (Ż`OŽŻ) ...... *./ | \ .* ...... ...*~*. ...... , '** ' , ...... . '* ~~~*' ...... .. ' *, '~ ' ,* ' ...... .' * ~**~ * ' ...... '* , Merry , * ' .... ' * ' ~~**~~ ' * ' ......' ' ' Christmas . ' ' ' ....' ' * ~~~*#*~~~ * ' ' ...... .....# ........~~~ |
Acum am vazut ca e "on top" e ingerasu din varf
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Dana15 spune:
deci nu pot sa cred, draga mea Uka!!!
n-am cuvinte...esti minunata!
love forever! and ever!
fetelor faceti clik pe globulete...
Uka
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Dana15 deci nu pot sa cred, draga mea Uka!!! n-am cuvinte...esti minunata! love forever! and ever! fetelor faceti clik pe globulete... Uka Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul... Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Dana , nu merit,zau!
........dar tot n-ati gasit tot, partea cea mai interesanta ...
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Dana , nu merit,zau! ........dar tot n-ati gasit tot, partea cea mai interesanta ... |
Hai ca deja m-ai facut foarte curioasa
MINUNAT gestul tau!
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !