Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va roaga frumos sufletelul meu...sa ma invatati si pe mine cum as putea sa salvez bradutul asta? oare-l pot aduce in blog?

Uka
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

va roaga frumos sufletelul meu...sa ma invatati si pe mine cum as putea sa salvez bradutul asta? oare-l pot aduce in blog?

Uka
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

dai reply with quote
pt blog alta munca

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Uka - esti absolut dementiala

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai mai Uky da si mie un exercitiu ca uite Monis mi-a luat-o inainte
Dar sa fie ceva cu integrale ca sa ma fac de ras cu brio.

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna!

Uka, bradul e demential, iar mie mi-ai dat de lucru!! deocamdata descopar programul, ce stie sa faca, dar am vazut e ceva de treaba, asa ca inca o data jos palaria in fata ta, pentru timpul acordat, dar cel mai mult imi poti da seama cu cat de mult drag ai lucrat la ele (abia cand ai programul realizezi cu adevarat ca nu e lucru usor!!!)

va pup! ma duc la joacaaaaa!!!!!

p.s. Andrei inca doarme ma duc sa-i deschid usa, ca la noapte facem proiecte amandoi!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

iti trebe de alea care contin doar sin? sau doar cos? sau vrei si de alea cu tan?

hai ti pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

aaaaaa, si mi-am adus aminte: va multumesc din suflet pentru comentariile de pe Picasa, sunteti minunate!!!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

iti trebe de alea care contin doar sin? sau doar cos? sau vrei si de alea cu tan?

hai ti pup

cu multe cotangente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

uka esti minunatå!!

Sa stii ca daca vreo data ne vom intalni te voi pupa apåsat pt fiecare surpriza din aceasta minunatå.Promit!!

Eu m-am uitat la toate globuletele si pe unii copilasi nu ii gaseam si ma gandeam ca poate la voi apare altfel.Dar uite ca nu am fost asa desteapta så caut si la Merry Christmas.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara bvuna seara ne primiti cu ...sanioara...asta, bicicleta? Ne mai tineti minte si pe noi?
Eu va mai citesc, si va pup si-mi sunteti dragi tare tare, insa nu apuc deloc sa scriu, mai precis cand citesc si eu mai cu nesat apare cate un client/sef/etc si ma intreaba ceva incercand sa traga cu ochiul la ecran, ma intreb, treaba nu au???

Noi suntem bine, am trecut prin niste analize mai in detaliu cu Isa care facea niste raceli cu haraiala in piept, bronsiolite si era suspecta de posibil viitor astm. Nici vorba de astm sau vreo alergie inca, doar are teren atopic dar nici o manifestare alergica.

Am gasit insa un dr extraordinar care a gasit cauza la un prim set de analize.
Long story short: dupa cateva bronsiolite, mai precis una confirmata dar multe haraieli (Ca un tors de pisica) in pieptut, am facut analize. Si a iesit ca are IgE (care arata terenul atopi, adica predispozitia la alergii) mare. Asa ca am primit tratament cu aerosoli ventolin si flixotide.
Norocul nostru ca am ajuns la un dr fff bun alergolog/imunolog care ne-a mai dat analize, Phadiatop infant care iti arata daca manifestarile avute erau din cauza alergica precum si un test ff bun care arata cum sta cu imunitatea innascuta.
In mare, exista o imunitate innascuta (genetica) cu care copilul este dotat de la natura pana cand se face imunitatea dobandita. Cea innascuta se cheama Mannose binding Lectine, stiu ne prindem urechile. No, toate analizele de imunitate i-au iesit bune pt ca mai sunt si altele inafara de aceasta. Si asta arata ca imunitatea ei innascuta e cam mica. Fara legatura cu ceva ce am facut, fara sa o putem influenta mai tarziu intr-un fel, este de fapt o cale alternativa care activeaza complementul, stiu ca sunt limbi straine, si pentru mine erau, acum sunt experta. Aceasta protejeaza copilul pana cand se formeaza imunitatea dobandita (in jur de varsta scolara).
Ceea ce explica de ce unii copii sunt mai predispusi la viroze, mai bolnaviciosi chiar daca sunt alaptati/imunizati/stimulati etc. p[ana cand li se formeaza imunitatea de "om mare". Iar ea are imunitate din alte cai, doar aceasta alternativa este mica. Se pare ca 30% din populatie are aceasta analiza mica, MBL.
Oricum, bottom line: nu ii mai fac vaccinuri deloc, odata ca are teren atopic, alta ca are imunitatea innascuta micuta. Nu iimai dau flixotide, este imunosupresor si scade imunitatea. Putin, dar o scade. Acela este pentru alergii/astm, etc. Daca ar fi fost sa respectam sfatul pneumoloagei i-as fi facut aerosoli cu Flixo cateva luni!!!
Pentru ca se poate, si sa aiba teren alergic dar fara sa se fi manifestat vreo alergie, si imunitate mica.
In concluzie, imi va prepara dr (este si homeopat cu practica particulara desi este alopat alergolog/imunolog la CMU) niste picaturi pentru a o stabiliza, mi-a spus ca va mai face viroze, dar ceva serios nu crede ca va face. Doamne ajuta! Am vrut sa impartasesc ca sa stiti ce se mai poate in lumea medicala care este imensa! Mi se parea ca nu stiu nimic de fapt, sunt atatea lucruri, atatea cercetari, atatea imunoglubuline si analize, MBL, CH50, si ziceam ca le stiu eu pe toate!

In rest bine, fetele sunt scumpe tare, sunt vesele si dulci, se joaca minunat impreuna, sunt bune si energice, asteptam cu mare drag Craciunul, serbarea de la mami de la servici pentru ele, pentru mami si tati , serbarea de la gradi de Craciun si de acasa. Noi de obicei petrecem cate 4-5 zile de Craciun, o zi la parinti (cu lume multa, muzica, petrecere in toata regula), o zi la mine, o zi la sora mea, o zi la sora mamei, avem program full! O sa pun si poze sa vedeti iubirile si mandria mea!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput